Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Dulu Kecoh Suami Menggatal, Kini Rumah Tangga Elvina Mohamad Dah Pulih

11-2-2019 11:17 AM|Oleh: Saiful| Komen: 17

Dah dekat dua bulan juga selepas kecoh tentang krisis rumah tangga yang melanda Datin Elvina Mohamad dan suami.

Lega dengarnya bila aktres ini memberitahu yang kini segalanya sudah pulih.



Katanya dah tak nak panjang-panjang dan sudah pun memaafkan suaminya, Datuk Mohad Haniff Borhan.



"Benda remeh sahaja. Dalam sesebuah hubungan pasti ada naik turunnya. Saya dan suami juga tidak terlepas dengan situasi itu namun kami sepakat untuk tidak memanjangkan kejadian itu.

"Semua orang melakukan kesalahan dan saya memilih untuk lupakan termasuk memaafkan suami dan pihak tersebut.



"Apa yang berlaku sebenarnya mempunyai hikmah dalam menguatkan lagi hubungan kami suami-isteri," jelasnya kepada mStar Online.

Tambahnya, mereka berdua sedar yang komunikasi adalah kunci utama kebahagiaan dan krisis tersebut akan dijadikan sebagai iktibar pada masa hadapan. -CARI


Foto: mStar Online

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 17
Komen

Previous : Angah Raja Lawak Teruja Bakal Jadi Ayah Kali Kedua

Next       : Terkinja-Kinja Menari, Baju Terdedah-Ramai Tak Senang Dengan Video Anak-Anak Que Haidar

Komen Terbaru

Quote chinta89 12-2-2019 10:02 AM
"Benda remeh sahaja. Dalam sesebuah hubungan pasti ada naik turunnya. Saya dan suami juga tidak terlepas dengan situasi itu namun kami sepakat untuk tidak memanjangkan kejadian itu.


mmg iols hrp perkahwinan deols selamat tp kalau u ckp besar Benda Remeh Sahaja.... u jgn meletop ye kalau husband buat hal lg akan dtg. maklum la hal remeh je.

bg ak la isu lelaki gatal buat hal masa bini berpatang ni bukan isu remeh ye.. if u boleh anggap ini isu remeh, means akan dtg isu2 lain tu u boleh buat bodo je la. Sb laki curang pun isu remeh, so kalau setakat laki u mengurat perempuan lain depan mata u, u jgn melenting tau sb tu isu remeh je..

Lain-lain Komen

Quote Orkidgold 11-2-2019 11:21 AM
Edited by Orkidgold at 11-2-2019 12:50 PM

Alhamdulillah..semoga berbahagia hingga ke Jannah...aamiin...
Quote pavlovachoc 11-2-2019 12:00 PM
bagus la ... jgn meroyan lg lps ni
Quote prettyuglybabe 11-2-2019 12:01 PM
laki dia bagi apa?
Quote mieymiey 11-2-2019 12:48 PM
Sesuai la, majlis akikah anak dah ala-ala bersanding kali kedua.
Quote MadameOnion 11-2-2019 12:52 PM
oklah...macam kena ready utk royanan round kedua je...
Quote aleesyasofia 11-2-2019 01:08 PM
oklah.. next...
Quote nisako 11-2-2019 01:11 PM
ok. la ............. lain kali jgn cepat meroyan............
Quote BebeQ 11-2-2019 01:11 PM
aku tertanya laki dia pakai songkok ke tu? kot la sejenis songkok timur tengah ke.
sebab kalau songkok biasa, laki dia suka songkok yang lebih besar dari saiz kepala nampaknya.
Quote bemyself 11-2-2019 01:14 PM
Alhamdulilah...moga bahagia hinga ke jannah ye...
pakat molek2 dehhh..
Quote lililen 11-2-2019 02:34 PM
"komunikasi adalah kunci utama kebahagiaan" katanye.. btul tu. next time berkomunikasi la berdua, xyah duk kecoh2 kt IG klu gaduh tu.
Quote ramaramu 11-2-2019 02:41 PM
tak tau pulak dia bergaduh dengan laki.
Quote de_ikea 11-2-2019 04:23 PM
Alhamdulillah. Semoga terus bahagia. Datuk jgn buat hal lg. Isteri dah beri peluang.
Quote tembamgirl09 11-2-2019 04:27 PM
baru 24 keee...ingatkan dekat 30
Quote amal12bh 11-2-2019 04:27 PM
suka tgk dia ni berlakon. tapi sayang, mcm sendu di aidilfitri.
Quote NazRysha 11-2-2019 04:43 PM
kepam muka laki n anaknya
Quote myakayina 12-2-2019 09:12 AM
baguslah..tapi still kena pantau gak laki ko tu..
Quote chinta89 12-2-2019 10:02 AM
"Benda remeh sahaja. Dalam sesebuah hubungan pasti ada naik turunnya. Saya dan suami juga tidak terlepas dengan situasi itu namun kami sepakat untuk tidak memanjangkan kejadian itu.


mmg iols hrp perkahwinan deols selamat tp kalau u ckp besar Benda Remeh Sahaja.... u jgn meletop ye kalau husband buat hal lg akan dtg. maklum la hal remeh je.

bg ak la isu lelaki gatal buat hal masa bini berpatang ni bukan isu remeh ye.. if u boleh anggap ini isu remeh, means akan dtg isu2 lain tu u boleh buat bodo je la. Sb laki curang pun isu remeh, so kalau setakat laki u mengurat perempuan lain depan mata u, u jgn melenting tau sb tu isu remeh je..

Lihat semua komen(17)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044443s Gzip On
To Top