Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Lepas Anjur Majlis Di Masjid, Neelofa Sambut Hari Jadi Dengan Hans Isaac. Sweetnya!

11-2-2019 05:35 PM|Oleh: Saiful| Komen: 395

Tanggal 10 Februari 2019, genaplah usia Neelofa tiga puluh tahun.

Sejuk hati semua peminat bila selebriti ini menyambung hari ulang tahun kelahirannya dengan menganjurkan sebuah majlis kerohanian yang dinamakan sebagai Light and Love Saturdate.


Difahamkan majlis tersebut dikelolakan oleh Imam Muda Asraf itu memberi fokus terhadap cara mengerjakan solat dengan lebih sempurna.

Cair bila tengok Neelofa pakai jubah, memang calon isteri solehah tak begitu?

Bukan itu sahaja yang menjadi perhatian, sambutan ulang tahunnya bersama kawan-kawan pun meriah.

Kredit foto: IG
Dengar kata, sambut dengan Hans Isaac. Dan macam semua orang dah tahu, mereka berdua memang pernah menjalinkan percintaan tapi sayangnya putus di tengah jalan.

Kredit foto: IG
Banyak juga gambar-gambar yang dikongsikan, tapi bukan di IG Neelofa, sebaliknya di IG Elaine Daly.


Sweetnya, tak nak kembali bercinta balik ke? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
3
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 395
Komen

Previous : Angah Raja Lawak Teruja Bakal Jadi Ayah Kali Kedua

Next       : "Remy Ishak Bukan Behave Mana Pun. Minum Arak, Dadah, Ajak Ehem-Ehem"

Komen Terbaru

Quote carlis 22-2-2019 08:39 AM
kau tetap meletop lopa walau pakai apa pon..tetap hottt gitewww

Lain-lain Komen

Quote doubleA 11-2-2019 05:43 PM
dah namanya retisssssss

konon balance dunia akhirat la tu celebration birthday nya. bior le deme
Quote MissDoraisamy 11-2-2019 05:45 PM
Sanggup die pakai turban tu..
Quote Cicisweets 11-2-2019 05:45 PM
Ada jugak aihh retis siang bg mkn anak yatim mlm berparty costume
Quote kaklong32 11-2-2019 05:47 PM
donat apa kat dahi tu
Quote meiya_loya 11-2-2019 05:49 PM
seluar ketat metat, baik bog jer.
Quote Paiya 11-2-2019 05:50 PM
tak apalah
seimbang dunia akhirat

tapi turban tu tak cantiklah lofa
Quote imanjannah 11-2-2019 05:51 PM
alolo sweetnya #hanlop
Quote matchstick 11-2-2019 05:52 PM
sejuk dh mata tgk lopak berjubah n pakai tudung elok2..sekali lps tu bertoncet balik
Quote Buritan 11-2-2019 05:52 PM
doubleA replied at 11-2-2019 05:43 PM
dah namanya retisssssss

konon balance dunia akhirat la tu celebration birthday nya. bior le deme

Kat semejid pakai jubah.. pas tuu pi mana.. kang kata disko marah plak kang.. lantak hang laa lopa.. takut nanti bila Allah tak peduli dah kat kamu.. tuu je
Quote GegarVaganja 11-2-2019 05:53 PM
Birthday malam tu celebrate kat jco donut ke?
Sebab tgk kat kepala Hajah macam ada signature donut dari jco.

Quote amal12bh 11-2-2019 05:53 PM
teringat dulu kaka faz pun pernah gak kan. buat doa selamat dengan peminat. waktu lain sambut kt kelab. tapi masih disayangi peminat. harap2 zaman tu dah berlalu n kaka faz insof..

bukan nk petik nama seteru, tapi peel lebih kurang gitu. #justsaying
Quote boylondonn 11-2-2019 05:55 PM
amal12bh replied at 11-2-2019 05:53 PM
teringat dulu kaka faz pun pernah gak kan. buat doa selamat dengan peminat. waktu lain sambut kt kel ...

apesal eh kena petik??? mcm bodo je statement you
Quote no_el 11-2-2019 06:03 PM
Mesti nak kait dgn faz dah kenapa
Nyampah betul la lobenak ni

Org x isu kalo ko x canang n  buat kat masjid plak tu. Pahtu mlm plak sambut dgn tpt yg  terang2 ada arak.
Hjh ni aku perati lama dah
Suka buat seuatu atas agama
Tp malangnye hipokrit

Quote Orkidgold 11-2-2019 06:07 PM
amal12bh replied at 11-2-2019 05:53 PM
teringat dulu kaka faz pun pernah gak kan. buat doa selamat dengan peminat. waktu lain sambut kt kel ...

Ye,betullah tu....sama je..
Quote newyork 11-2-2019 06:19 PM
Dah macam anak Singh dah aku tgk
Quote cahaya_almas 11-2-2019 06:35 PM
Lantak lah...artis kan...mestilah lain drp netizen....kalau sama tkleh jd artis...huhu...cuma turban tk ok...pakai sopan kt masjid lg cun....
Quote shida81 11-2-2019 06:37 PM
Buritan replied at 11-2-2019 05:52 PM
Kat semejid pakai jubah.. pas tuu pi mana.. kang kata disko marah plak kang.. lantak hang laa lopa ...

Kadang2 ak tertanya2 dowang ni tau x air Dan minyak x leh bercmpur...  Nie soklan seyes....
Quote Classy14 11-2-2019 06:43 PM
no_el replied at 11-2-2019 06:03 PM
Mesti nak kait dgn faz dah kenapa
Nyampah betul la lobenak ni


Chuols tak tau ker,  benaks on notification gitu..  Confuse admirers concept nyer
Quote ajinomotonosuga 11-2-2019 06:43 PM
kaklong32 replied at 11-2-2019 05:47 PM
donat apa kat dahi tu

Tahi lombu laaaa tuuu..

Ntah ntah taik genko!

Lihat semua komen(395)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.064768s Gzip On
To Top