Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Remy Ishak Bukan Behave Mana Pun. Minum Arak, Dadah, Ajak Ehem-Ehem"

12-2-2019 11:31 AM|Oleh: Saiful| Komen: 231

Bila seorang artis solat, terus jadi cerita muka depan di blog-blog hiburan.

Macam Remy Ishak, dia dipuji-puji disebabkan tidak mengabaikan ibadah wajib itu walaupun sibuk menjalani penggambaran.

Kredit foto: Twitter
Sejuk hati peminat-peminat, maklumlah kacak dan beriman. Pasti nak meletup 'ovari' masing-masing.

Tapi tak semua setuju bila ada sebahagian yang mendakwa Remy bukanlah sebaik yang disangka.

 

Baru-baru ini di Twitter, seorang pengguna yang menggunakan akaun @penumpahteh memuat naik paparan skrin.

Menurut apa yang dipaparkan, memang agak terkejut juga bila mengetahi perangainya.

Kredit foto: IG
Baca sendiri:

Kredit foto: Twitter
Senang cerita, apa yang dapat disimpulkan adalah kenyataan tersebut mendakwa Remy Ishak minum arak dan melakukan hubungan seks sebelum berkahwin.

Tak tahulah betul atau tidak atau sekadar gosip yang disebarkan oleh pihak tidak bertanggungjawab yang mahu menjatuhkan Remy.

Berat tuduhan tersebut, jatuh fitnah kalau tiada bukti! -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
3
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
6
Komen: 231
Komen

Previous : Angah Raja Lawak Teruja Bakal Jadi Ayah Kali Kedua

Next       : "Bawa Boyfriend Masuk Rumah, Abah Ada Ke Tak Ni Elly Mazlein?"

Komen Terbaru

Quote nw111 16-2-2019 06:10 AM
cmf_jeangrey replied at 16-2-2019 01:00 AM
Tapi melayu kuat makan petai jering uolss..lagi kuat bau kot..yg masuk public toilet boleh semerba ...

Sebab kita basuh la..pastu kita mandi hari2... Iols masa dok uk, sejuk camne pun iols akan mandi... Mat saleh ni kdg2 seminggu tak mandi... Kencing main lap je.. Lagi satu, org melayu secara umumnya bukan jenis body odour kuat, ada la kes2 tertentu org melayu ada bau keti yg kuat... Tapi bangsa lain mmg ada yg jenis bau badan kuat..

Lain-lain Komen

Quote miszclassique 12-2-2019 11:33 AM
Ni cerita zaman dengan Tiz ke {:question
Quote bukan_ustazah 12-2-2019 11:36 AM
Heols ni memang cucuk langit .. dari zaman dengan tizzy, ke umi nazerah ingat kan dah tua dah slow down tapi .. kur kur
Quote de_ikea 12-2-2019 11:36 AM
Penumpangteh ni takyah lah nk buka aib satu persatu.
Quote pearl.silver 12-2-2019 11:38 AM
Selagi xde gambo baring2 atas dada, i wait u at home, gambo flight tiket utk 2 org, jgn buat fitnah yek.. {:hooray
Quote MadameOnion 12-2-2019 11:40 AM
entahlah..kalau penumpah teh ni tak tumpah teh pun i tak rasa terkejut langsung..dunia retis ni..hmmm..takat main sana sini one nite stand tu biasa jah..
Quote electricopop 12-2-2019 11:42 AM
Hmmm pernah terdengar juga. Patut diam-diam sudah.
Quote gujiwa 12-2-2019 11:44 AM
alahai mane kilang gosip cari mcm dulu2x.. now banyak cedok dari twitter jah...
Quote makton 12-2-2019 11:45 AM
hmmmm teringat kes konon2nya dia pukul umi tu..
Quote Jajabeans 12-2-2019 11:47 AM
de_ikea replied at 12-2-2019 11:36 AM
Penumpangteh ni takyah lah nk buka aib satu persatu.

Tahnya si penumpah teh ni xmemasal sebar benda xbetul. Stakat tweet cmtu pun nk trigger. Lain la kalau ada attach gamba bru la sedap ckit nk mmbawang
Quote CikguZara 12-2-2019 11:48 AM
ala..tak jadi la minit kat remi isak ni...

Quote Aunty_Acid 12-2-2019 11:52 AM
kalau tiada angin masakan pokok bergoyang-goyang
Quote Badigol 12-2-2019 11:53 AM
seram je jadi artis..habis semua aib dikorek dishare kt public..siapa la si penumpahteh tu..kerja asyik sebar aib orang je..tak kisah la betul ke tak betul ke..tp benda mcm ni boleh jd fitnah besar kot..sama la mcm makcik puaka kt ig tu juga..dr org tak tahu,kejap je viral pdhl cerita ntah bila dan bukti tak ada pun...dunia dunia..semua berlumba lumba mencari slh org demi viral/nama..hmm
Quote None68 12-2-2019 11:55 AM
Ala dah lama tau peel x senonoh dia ni..
Quote vasepecah 12-2-2019 12:02 PM
papa iqy dah insaf laaa ..... dah 2 tahun x main pempuan mabuk2
Quote Buritan 12-2-2019 12:04 PM
CikguZara replied at 12-2-2019 11:48 AM
ala..tak jadi la minit kat remi isak ni...

Tak payah laa minat remy tuu.. baik minat kat jaapar onn tuu tak pun malek nor ke..abon ke.. badul kee..
Quote sarukhan 12-2-2019 12:06 PM
Nak buat2 terkejut boleh?
Quote Atata 12-2-2019 12:06 PM
Selamba ja sebut my friend my friend. Siap ckp Remy nak masukkn dadah dlm minuman friend dia. Ko sebut "dadah", tu dah jadi kes lain dah tu babe. Kang kena angkut g balai baru taw.
Quote pichee 12-2-2019 12:07 PM
So...apa motip nye..sekadar nk bgth umum je la
Quote asmara_me 12-2-2019 12:08 PM
penumpah teh ni menjadi2 lak, buka aib orang sana sini, gilooooooooooooooooooooooo

Lihat semua komen(231)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044493s Gzip On
To Top