Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Trailer Baru BoBoiBoy Movie 2 Trending Di Youtube! Best Sangat Ke?

6-7-2019 09:10 AM|Oleh: fnz| Komen: 47



Trailer terbaru BoBoiBoy Movie 2 mencapai sejuta penonton di Youtube dalam masa sehari sahaja. Malah, trailer terbaru BoboiBoy Movie 2 juga telah menjadi trending di tangga kedua serta menerima banyak reaksi dan komen positif daripada semua peminat di persada dunia.

Perkhabaran gembira itu diumumkan menerusi Instagram BoBoiBoy yang turut berterima kasih kepada peminat atas sokongan mereka selama ini.



BoBoiBoy Movie 2 merupakan filem kesinambungan selepas musim pertama siri BoBoiBoy Galaxy yang akan ditayangkan di pawagam bermula pada 8 Ogos 2019 secara serentak di Malaysia, Indonesia, Singapura, Brunei dan Vietnam. Ini merupakan filem kedua yang dihasilkan oleh Animonsta Studios selepas BoBoiBoy: The Movie.



Tahniah, Animonsta Studios atas kejayaan tersebut. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 47
Komen

Previous : 5 Filem Dengan Kos Produksi Termahal! Mujur Dapat 'Pulang Modal' Katanya..

Next       : "Sakit Hati Pula Tengok Cerita Ni.."- Drama Disleksia: Netizen Kritik Fakta Penyakit Tak Tepat

Komen Terbaru

Quote AnBulisia 20-8-2019 09:29 AM
moga nizam razak tingkatkan lagi kualiti animasinya sekurang kurangnya seperti upin dan ipin siamang tunggal. lepas ni bajet dah banyak, bolehlah tingkatkan kualitinya lagi.
seperti BBB1, scene waktu berlawan agak memeningkan kepala utk kita melihatnya.  mungkin terlalu laju, terlalu banyak cahaya atau kemungkinan kemungkinan yang lain. kena kurangkan tahap kepeningan.

lain lain ok

Lain-lain Komen

Quote kakaro940 6-7-2019 09:29 AM
boboiboy ni mmg x bosan apa lg ada watak cikgu papa dgn c gopal tu haha..
Quote Mfzg89 6-7-2019 10:37 AM
Best la gak dari layan drama melayu bodo2...{:run
Quote ctaz 6-7-2019 10:40 AM
aku sangup  tgk filem ni dari filem rempit...hantu....ngan drama-2 bodo kat tv....
Quote q@2a 6-7-2019 11:18 AM
Tak sabarnya nak tgk...
Quote dua_chzy 6-7-2019 11:22 AM
Akak suka jah Boboboi, Ejen Ali segala ni. Akak boleh tahan berjam tengok anime Melayu banding drama leweh Melayu.
Quote kroit92 6-7-2019 05:57 PM
papazola.jpg
nak tengok pacit ni je
Quote irlene_hana 6-7-2019 06:00 PM
Dua2 nk tgk. Bob9boy dan ageb ali
Quote r_innalif 7-7-2019 10:16 AM
No 1 tu bes.. lawak pch prut dek papa zola dn gopal. Papa zola tu ayat ayat n nada dia lawak. Gopal tu sbb asik btukar jd makanan .
Must watch ni. Harap harap bes cm no 1
Quote danieladam 7-7-2019 07:52 PM
X sabar nak tgk ni bulan 8 nanti
Quote GigaMom 7-7-2019 11:49 PM
{:love
Suka tgok kartun ni
Btw produksi malaysia ke ni, sori mls nk gugel
Quote takayama 8-7-2019 08:19 AM
Ms taw diaorg tgh bikin 2nd movie dah msk dlm list must watch
X pernah jemu pun tgk cartoon ni dan boboboi ni seiring dgn pembesaran diaorg
Anak bujang dr hr tu dah promote suh tgk trailers so raya haji ni mohlah ke panggung
Quote dekmieDandy 8-7-2019 08:41 AM
suka betui Boboboi ni, tapi all time favorite tetap Ejen Ali la

tapi Papa Kebenaran tu annoying yakmat, koser nengoknye
Quote FatinNazu 8-7-2019 08:43 AM
GigaMom replied at 7-7-2019 11:49 PM
{:love
Suka tgok kartun ni
Btw produksi malaysia ke ni, sori mls nk gugel

Ye. Animonsta Studios tu syarikat animasi di Malaysia yang telah menghasilkan cerita boboiboy ni
Quote FatinNazu 8-7-2019 08:46 AM
kakaro940 replied at 6-7-2019 09:29 AM
boboiboy ni mmg x bosan apa lg ada watak cikgu papa dgn c gopal tu haha..

setuju sangat
Quote FatinNazu 8-7-2019 08:47 AM
q@2a replied at 6-7-2019 11:18 AM
Tak sabarnya nak tgk...

Saya pun xsabar juga
Quote FatinNazu 8-7-2019 08:48 AM
dua_chzy replied at 6-7-2019 11:22 AM
Akak suka jah Boboboi, Ejen Ali segala ni. Akak boleh tahan berjam tengok anime Melayu banding drama ...

Samalah kita kak..tengok berulang2 kali pun masih xbosan
Quote FatinNazu 8-7-2019 08:49 AM

haha..peminat kebenaran ni
Quote FatinNazu 8-7-2019 08:51 AM
irlene_hana replied at 6-7-2019 06:00 PM
Dua2 nk tgk. Bob9boy dan ageb ali

kalau dua2 ni bergabung, meletup sangat
Quote FatinNazu 8-7-2019 08:52 AM
r_innalif replied at 7-7-2019 10:16 AM
No 1 tu bes.. lawak pch prut dek papa zola dn gopal. Papa zola tu ayat ayat n nada dia lawak. Gopal  ...

no 1 best sampai nak berulang byk kali pun xbosan

Lihat semua komen(47)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.145485s Gzip On
To Top