Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Founder Kosmetik Bercakaran Tapi Cik Epal Yang Angin, Sebab 'Acik Hidung' Ke Tu?

8-8-2019 12:21 PM|Oleh: LilRose| Komen: 110

Wah, bahangnya meruap dan terus meruap apabila pengasas produk kecantikan bercakaran sesama sendiri di media sosial.

Yang sana terpekik, yang sini terlolong. Sukalah warganet apabila aib masing-masing tersingkap.

Ramai berspekulasi ia membabitkan pengasas produk Amyera Beauty dan Oli Candy iaitu Datin Amyera dan Puteri Zarith. Oh, nama Cik Epal pun tidak ketinggalan ya.


Kredit foto: IG

Tak terdaya rasanya penulis membaca perkongsian di IG Story Amyera. Sudahlah banyak, panjang-panjang pula tu karangannya.






Kredit foto: IG/Twitter

Bagaimanapun, Puteri Zarith dilihat 'aman-aman' saja di IGnya. 

Sementara itu, menerusi ruangan komen, terjawab teka-teki mengenai tuan empunya nama 'Acik Hidung'. Siapa tu?


Kredit foto: Twitter

Berbeza dengan Cik Epal yang terganggu apabila ramai yang DM bertanyakan mengenai Acik Hidung.




Kredit foto: IG

Lucu pula bila tiga founder ni mula 'berbunyi' di laman sosial. Macam tak nak berhenti berkicau pula. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
5
Bosan
4
Komen: 110
Komen

Previous : "Berambus Aku Nak Main Game"-Watak Selamba PU Azman Geletek Hati Penonton

Next       : "Wow Sexynyaaa" - Dayana Roza Tampil Seksi

Komen Terbaru

Quote duffyduck 19-8-2019 08:21 AM
Netizen pon ken main dok trigger CE tu. Batu api btol

Lain-lain Komen

Quote nia_salina 8-8-2019 12:34 PM
low class nya. rempit btl memasing. tlg la marhain citizen ni unfolow diaorg ni
Quote kentel 8-8-2019 12:39 PM
nia_salina replied at 8-8-2019 12:34 PM
low class nya. rempit btl memasing. tlg la marhain citizen ni unfolow diaorg ni

tak takut kena saman ke
Quote prettyuglybabe 8-8-2019 12:47 PM
low class giler pompuan ni..
terserlah K E L nya..
hati-hati la sapa buat dia jadi kawan..
orang tu wa personal pastu block takde sebar-sebar..
ko pulak pergi merentan cerita buruk dia kat ig..
Quote angsaputih 8-8-2019 01:01 PM
habis semua Tinrem bukakkkk aib si PZ
Quote chinta89 8-8-2019 01:03 PM
heran aku yg gatal merenyam polo deols ni. korang nk tau ape psl life diorg? nk tau buat ape deols gaduh?

Quote Rob07 8-8-2019 01:07 PM
Memalu kan pompuan melayu dan islam.. tu jer aku nak komen!
Quote ThuLE 8-8-2019 01:12 PM
byk dah benang  pasal depa nih.. tak terfollow semua benang..

apa2 pun.. bad marketing betui la depa ni.. janji produk jalan. camgitu ka?
Quote angsaputih 8-8-2019 01:26 PM
ThuLE replied at 8-8-2019 01:12 PM
byk dah benang  pasal depa nih.. tak terfollow semua benang..

apa2 pun.. bad marketing betui la d ...

ada yang berpagar jugak kan.. hehehe
Quote endihesh 8-8-2019 01:27 PM
prettyuglybabe replied at 8-8-2019 12:47 PM
low class giler pompuan ni..
terserlah K E L nya..
hati-hati la sapa buat dia jadi kawan..

kan.. org tu personal dgn dia, yg dia tetiba meroyan sampai abis sebar aib tu dah kenapa.. yg pengikut pun gelabah tetek sume dok maki PZ acah2 good sebab tak update pape dlm ig..
itu pun jadi masalah ke dorang ni..
adoi..


tunggu jelah aib dia lak kena sebar..
time tu dia nak menyalak camne lak kalau orang sebar aib dia..
Quote KIM.K 8-8-2019 01:31 PM
I cant think why tapi diorang ni buat aku berdebar
Masuk thread ni je aku dah dup dap dup dap pening kepala baca
Quote ThuLE 8-8-2019 01:31 PM
angsaputih replied at 8-8-2019 01:26 PM
ada yang berpagar jugak kan.. hehehe

lupa plak..


consider benang ni rangkum sekali 3 org lah .. 2 vs 1 ...


Quote kualibesi 8-8-2019 01:50 PM
iollssss tertinggal benang. byk sgt dh cite nye.
Quote cikbawang237 8-8-2019 02:05 PM
once rempitz, forever rempitzzzz
Quote LadyCarefree 8-8-2019 02:18 PM
Iols masih tertanya psl Dasha
Quote kucingitam 8-8-2019 02:25 PM
semua pun aku tak kenal, founder tah pape tah...tapi tetap nak masuk sini mengomen ni hah..
Quote mieymiey 8-8-2019 02:33 PM
Semua acah-acah jadi mangsa. Jijik!
Quote diggerr 8-8-2019 02:40 PM
Esok2 naik ler nama orang lain pula
Quote dekmieDandy 8-8-2019 02:58 PM
hurmm, jaga buah pinggang masing-masing jelah erk..
Quote Cpkay 8-8-2019 03:05 PM
angsaputih replied at 8-8-2019 01:01 PM
habis semua Tinrem bukakkkk aib si PZ

PZ tu wasap je kot.. tak perlulah balas kat socmed..

Lihat semua komen(110)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.091180s Gzip On
To Top