Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Sakit Teruk Dia Ni"- Pakai Skirt Pendek, Iqram Dinzly Menari Seksi

8-8-2019 06:37 PM|Oleh: Saiful| Komen: 143

Lama dah tak dengar cerita Iqram Dinzly 'menggila'.

Pelakon ini banyak menimbulkan kontroversi bila selalu buat live dan muat naik video yang dilihat macam terpesong dari landasan agama.


Tak tahulah apa yang ada dalam fikirannya sebab sampai sekarang nampak macam tak ada perubahan pun?

Baru-baru ini kecoh lagi bila Iqram tapil pakai skirt warna putih. Macam biasalah menari-nari.


Lagu ketuhanan yang dipilih jadi background music, tapi itulah macam tak kena gaya.

Pening pula nak tafsir apa yang dia cuba tonjolkan.



Tengok komen-komen netizen, ramai dah tak tahu nak cakap apa lagi.

"Sakit teruk dah ni," kata mereka.


Sampai bila agaknya Iqram nak buat perangai macam ni ya?

Rindu pula Iqram yang dulu-dulu. Elok je jadi hero dalam drama-drama. Kan? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 143
Komen

Previous : Zizi Kirana Mahu Kahwin Lelaki Kelakar, Tidak Kira Tua Muda

Next       : Leggings Pula Ketat, Netizen Kecewa Lihat Perubahan Mendadak Mira Filzah

Komen Terbaru

Quote miss_sepet 17-8-2019 05:46 PM
Kesian mamat ni... obviously he needs help

Lain-lain Komen

Quote riena3321 8-8-2019 06:38 PM
lapar perhatian
Quote ihtisyam1 8-8-2019 06:44 PM
Bagi job okey semula la Ni... Kes takde job ni
Quote LebahTersepit 8-8-2019 06:46 PM
Ntah pape la die ni....
Quote EvieWanKenobi 8-8-2019 06:46 PM
sah senget..
Quote Perawankota 8-8-2019 06:55 PM
Ada job, normal lah balik tu
Quote kivio 8-8-2019 06:56 PM
Dia ingat bila jadi camni, ade job masuk ke?
Producer lagi lari adela.
Haish.
Quote riyadhK 8-8-2019 07:22 PM
Membantu ke dik oiii
Quote rhea85 8-8-2019 07:25 PM
Attention seeker {:yameteh
Quote TerataiMelur02 8-8-2019 07:29 PM
Dia ni kawan baik ngan FG kan dulu
Quote hyie 8-8-2019 07:34 PM
suruhla heshe jadi youtuber ala2 buat vlog...at least dah ada pengikut setia khuens boleh dapat income lagi
Quote Kurex 8-8-2019 07:46 PM
Lapar perhatian ke iqram oiii
Quote RumiMenari 8-8-2019 08:00 PM
Kurex replied at 8-8-2019 07:46 PM
Lapar perhatian ke iqram oiii

Tak taste eh? Hikhik
Quote Mrperfect2 8-8-2019 08:07 PM
gila babi ke sawan babi ni?
Quote bungarose 8-8-2019 08:25 PM
Comel plak jantan nih pakai tutu
Quote noell 8-8-2019 08:26 PM
hang tunjuk bebird je sure top balik mcm artis2 yg bebird dh berterbangan tuh

tapi ada ka org nak tgk??
Quote lwyl 8-8-2019 08:29 PM
Biarlah dia asalkan dia happy dan tak kacau orang.
Quote mh17 8-8-2019 08:33 PM
Dia ni dpression tp ta ada yg mampu bwk dia..sbb dia rasa dia btol..tataula end up dia ape..
Quote berakit2kehulu 8-8-2019 08:37 PM
Memang sakit kot dia ni. Family ke kawan baik ke tlg la pantau xtvt dia ni
Quote Lalalili66778 8-8-2019 08:37 PM
Tak berani nk ckp apa takut dia ni depression je.. entahlh.. sbb aku pernh alami depression so aku tahu derita dia cmna.. pendam dan tiada siapa di sisi.. too much pain! Tp dia ni aku x tahu.. aku hraplh dia x de apa2 sbb nmpk kesian dia ni

Lihat semua komen(143)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.104357s Gzip On
To Top