Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Leggings Pula Ketat, Netizen Kecewa Lihat Perubahan Mendadak Mira Filzah

9-8-2019 10:16 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 91

Semasa mula-mula menceburi bidang lakonan, Mira Filzah dikenali sebagai gadis yang sopan dengan penampilannya menutup aurat, menjaga batas dengan muhrim serta lemah lembut.

Tapi, peminat mula perasan Mira kini lebih terbuka dalam penampilannya dan kian berubah daripada penampilan asalnya. Perubahan itu nampak sangat ketara dalam drama terbarunya "Sweet Dreams".

Tambahan pula apabila Mira dilihat mengenakan leggings kulit yang ketat dalam satu entri di laman Instagramnya.



Kebanyakan peminat rata-ratanya kecewa kerana jelas kelihatan perbezaan dengan imej sopan yang dibawanya dahulu.


Kredit foto: Instagram

Antara imej lama Mira yang dirindui peminat:






Jadi, salah Mira atau salah stylist drama "Sweet Dreams"? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 91
Komen

Previous : Zizi Kirana Mahu Kahwin Lelaki Kelakar, Tidak Kira Tua Muda

Next       : Adira Selamat Melahirkan Anak Perempuan, Datuk Red Timang Anak Ke-10

Komen Terbaru

Quote miminn 14-8-2019 05:26 PM
prettyuglybabe replied at 9-8-2019 10:33 AM
kalau betul mementingkan jaga aurat kesopanan etc, takde nya la dia nak jadi retis..

true true.

Lain-lain Komen

Quote hatikudus 9-8-2019 10:22 AM
Tak tau nak komen apa...makin popular makin urban kot...style pun tukar
Quote prettyuglybabe 9-8-2019 10:33 AM
kalau betul mementingkan jaga aurat kesopanan etc, takde nya la dia nak jadi retis..
Quote meteorspeed 9-8-2019 10:35 AM
prettyuglybabe replied at 9-8-2019 10:33 AM
kalau betul mementingkan jaga aurat kesopanan etc, takde nya la dia nak jadi retis..

Haha kan.. Retis bertudung ker tidok sama spesis ajor..
Quote mummy75 9-8-2019 10:35 AM
allahaaii..berlambak kt luar sana hijabista pakai ketat2..kdg tu kompius motif depa pakai tudung utk apa..fesyen or betul2 ikut syariat
Quote Y-Nots! 9-8-2019 10:37 AM
MF koyak ke? Hehehee
Quote Kurex 9-8-2019 10:43 AM
Semalam dah cerita dia juling, hari ni ketat pulak.. Berapa banyak nak cerita pasal dia ni????
Quote chocobozhere 9-8-2019 10:46 AM
Lor sebelum ni pun menjaga aurat sangat ke..sudah sudah lah sibuk aurat org....kalau irma hasmi ke wardina ke diana amir ke tibe tibe berlegging boleh jugak lah tegur..ni MF..biarlah dia...just enjoy the show tak blh kerr   
Quote mieymiey 9-8-2019 10:47 AM
Sebijik macam Lofa la MF ni. Apa yang ditonjolkan tak menepati apa yang netizen harapkan nak tengok.
Quote jijilaaa 9-8-2019 10:50 AM
kisah pulak dia...y penting dia masyuk...dia pakai je la apa producer suruh
Quote Padelpop 9-8-2019 10:58 AM
Perlu ke hari2 cerita pasal MF {:question
Quote bottombikini 9-8-2019 11:04 AM
best sangat ke dia ni sampai hari2 ada cerita
Quote sweetgirl 9-8-2019 11:08 AM
hahaha ktorg kat office pun tgh membawang pasal ni... ramai sgt sgt sgt yg kecewa dgn MF skrg... ramai yg merajuk unfollow dia dah... moga MF berubah la jgn terbuai sgt dengan keglamouran dunia artis ni
Quote mohdcrow 9-8-2019 11:09 AM
dia nak telanjang pun takpe....nanti ada la peminat backup....sebab dia kan 'mira filzah'
Quote ReginaBeauty 9-8-2019 11:10 AM
hari2 ada thread pasal mf, nak menang abp taun ni kot ;)
Quote ctamira 9-8-2019 11:11 AM
kena la urban uouls... barula versatile.. gituh
Quote fliphair8 9-8-2019 11:11 AM
mode police aurat netizen sentiasa on! never off duty! retis oiiii retissss.....tak lapar kita kalo dia bogel sekalipun.
Quote lizaluvliz 9-8-2019 11:12 AM
people change..tiberrrr
Quote seri_mawr 9-8-2019 11:12 AM
lol..artis kot...nitizen pun....

klu dia jenis bersopan santun jaga aurat or batas2 pergaulan takde nya dia jadi pelakon....

hahahhaa
Quote kwekkwek 9-8-2019 11:29 AM
mmg mcm tu kan. artis mesti pakai seluar ketat. klu tak bukan artis

Lihat semua komen(91)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.077956s Gzip On
To Top