Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Sederhana Tapi Bermakna" - Izreen, Ude Anjur Majlis Aqiqah Dan Tahnik Untuk Aaron Ibrahim

10-8-2019 11:07 AM|Oleh: intan| Komen: 122

Setelah hampir sebulan lebih aktres Izreen Azminda melahirkan anak pertamanya bersama pemuzik Ude Wahid, majlis tahnik dan aqiqah telah diadakan untuk meraikan kelahiran anak pertama mereka itu.

Gambar sekitar majlis itu telah dikongsi kedua-dua pasangan ini di laman Instagram masing-masing. Untuk rekod, Izreen melahirkan bayi lelaki yang diberi nama Aaron Ibrahim pada 29 Jun lalu. 



"Terima kasih bagi mereka yang menjayakan majlis tahnik dan aqiqah semalam.. Serba sederhana, tapi penuh bermakna.. (and happy 2nd Anniversary Abang @udewahid)," tulisnya.

Majlis yang disambut secara sederhana dan diiringi selawat nabi itu kelihatan bermakna sekali kerana pasangan berkenaan turut menyambut ulang tahun perkahwinan mereka yang ke-2.

Izreen juga sempat memperlihatkan dekorasi pelamin sempena majlis aqiqah dan tahnik tersebut. Cantik betul!



Izreen dan Ude Wahid sebelum ini telah bernikah secara senyap pada 8 Ogos 2017 dan telah menimbulkan kontroversi kerana dipercayai menjadi punca perpisahan antara Ude dan bekas isterinya Intan Liana. 



Kini, masing-masing sudah 'move on' nampaknya. Doakan yang baik-baik saja! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
3
Komen: 122
Komen

Previous : "Semoga Kau Berubah Dan Insaf" - Rebecca Jaga Aib Pencuri

Next       : "Nakal Sangat Sebab Tu Kena Ikat"- Elvina Bergurau Dengan Karl Mateen, Netizen Pula Yang Lebih

Komen Terbaru

Quote miemiecha 15-8-2019 03:03 PM
miszclassique replied at 15-8-2019 01:13 PM
Ada benang baru2 before ni, masa raya ke masa jering beranak...forummer cakap mak mertua jering mc ...

lorhh.. ape sbb?
maafkan mek andai speku, apekah kerana intan da mendonia???
ke ade sebab lain?

Lain-lain Komen

Quote meteorspeed 10-8-2019 11:11 AM
Ermm satu jer nak ckp selamat dtg ke dunia suri rumah. Intan dah mendunia.. Terbalik plop akrg haha
Quote Asdan 10-8-2019 11:16 AM

tanya sikit, kenapa anak nama orang bani israel ?
Quote CiliPadiSedap 10-8-2019 11:34 AM
anak dia nama little sweet dais ke? nama je kindergarden
Quote epal21 10-8-2019 11:53 AM
CiliPadiSedap replied at 10-8-2019 03:34 AM
anak dia nama little sweet dais ke? nama je kindergarden

Dais tue pelamin in bm,uols. Nama sponsor kah kot.
Quote duradanis 10-8-2019 11:54 AM
CiliPadiSedap replied at 10-8-2019 03:34 PM
anak dia nama little sweet dais ke? nama je kindergarden

dais je kot.. sbb nk buat hastag letak la littlesweet tu..
Quote sayawifenikmie 10-8-2019 12:00 PM
Edited by sayawifenikmie at 11-8-2019 01:30 AM

fair and square lah .... Intan diceraikan dan mendonia katanya  ..... kalau tak diceraikan dan tak mendapat liputan ... intan masih seorang isteri dan ibu yg marhaen ..... izreen dapat suami dah bahagia tapi hilang kemahsyoran ..... adil lah tu.


esok2 insyaallah intan ketemu jodoh baru yg jauh lebih baik
esok2 juga .. izreen mungkin akan ada punca rezeki yg lain

begitu lah adat dunia
Quote miszclassique 10-8-2019 12:05 PM
So mak si Ude mencemar duli tak kat situ? Itu yang netizen nak tahu
Quote becir 10-8-2019 12:13 PM
sayawifenikmie replied at 10-8-2019 12:00 PM
far and square lah .... Intan diceraikan dan mendonia katanya  ..... kalau tak diceraikan dan tak  ...

Kak, I xpenah lagi jumpa pencaras dan yg rela dicaras yg terkena kifarah..aman2 je hidup bahgia sampai skrg. Life's like that la kot agaknya.. someone did something bad to u, belum tentu hidup dia selepas Tu tak bahagia
Quote berakit2kehulu 10-8-2019 12:17 PM
miszclassique replied at 10-8-2019 12:05 PM
So mak si Ude mencemar duli tak kat situ? Itu yang netizen nak tahu

Iolls pon tertanya2, ada yg mencemar duli ke tidok? Hehe
Quote bungarose 10-8-2019 12:24 PM
Kesian juger tgk dias..
Quote ateam1312 10-8-2019 12:53 PM
Tahniah kedua2nya.. Moga anaknya dpt membesar dgn kasih sayang drpd kedua ibu bapanya..
Quote AmandaRollins 10-8-2019 12:54 PM
Turn off gila tgk taik lalat si kude ni..wekkk
Sesuai la ngn ko jering oiii..takut ank kena kecam ke sbb tu tutup???g mampos la jering
Quote makneng 10-8-2019 12:59 PM
Selamat dtg ke dunia harun ibrahim... Eh Aaron...
Quote takayama 10-8-2019 01:09 PM
Moga Aaron membesar jd anak yg soleh yg membahagiakan ibu ayahnya
Buat pasangan ni moga bykkan muhasabah dan diberi keberkatan dlm kehidupan berumah tangga
Quote mizZue 10-8-2019 01:12 PM
Majlis tu kt masjid kan..dgn org2 masjid yg solat situ terus terus buatlah kan.senang dh alang2 jemaah ada..terus buat..
Quote virgo19 10-8-2019 01:41 PM
Macam kesian pulak tengok majlis diorang ni. Nampak sepi dan terpinggir.
Quote sheqim 10-8-2019 01:54 PM
Sampai arini ye sheols xbukak komen tu... hahahaaha
Quote blythes 10-8-2019 02:27 PM
Done justifying
Quote idril 10-8-2019 02:34 PM
CiliPadiSedap replied at 10-8-2019 11:34 AM
anak dia nama little sweet dais ke? nama je kindergarden

nama aaron ibrahim kan

Lihat semua komen(122)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.085196s Gzip On
To Top