Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Cari Dalang Sampai Lubang Cacing" - Video Lucah Mirip Aiman Tino Bertebaran Lagi!

31-12-2019 11:21 AM|Oleh: LilRose| Komen: 105

Video lucah mirip penyanyi Aiman Tino kembali bertebaran!

Ingatkan sudah reda, tapi makin kencang pula apabila video berdurasi lebih 2 minit itu kembali ditularkan.


Foto: Twitter

Memetik Harian Metro, Aiman sekali lagi menafikan pembabitannya dalam video berkenaan.

"Saya tidak tahu apa motifnya. Setahu saya, saya tak bermusuh dengan sesiapa. Tak tahulah pula kalau mereka iri hati.

“Bagi saya ini dugaan dalam hidup dan perkara sudah berlaku. Lagipun, ini cerita lama dan orang sudah lali. Bukan saya seorang yang kena, ada ramai lagi artis kena perkara sama. Boleh jadi ini adalah ‘scam’ yang mana ada kumpulan tertentu sengaja nak mengenakan artis.

“Apabila terjadi sekali lagi pada saya, pemikiran orang kita pun tetap sama. Mereka pun tahu sejauh mana kebenarannya,” katanya.


Foto: Twitter

Aiman juga berkeras menafikan bahawa komputer riba yang dicuri selepas Perodua Myvi miliknya dipecahkan pada 5 September lalu mengandungi video itu.

Kata Aiman, dia sudah melaporkan kejadian kepada pihak berkuasa.

"Dalam laporan terdahulu saya memang beri amaran. Jika perkara sama berulang, kita tidak teragak-agak untuk mencari dalang sebenar,” katanya.


Foto: IG

Sama betul muka individu dalam video itu dengan Aiman. Siapalah yang dengki sangat dengan Aiman ni? Apa motif sebenar video ini disebarkan sekali lagi? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
7
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
4
0
0
Komen: 105
Komen

Previous : "Wajah Persis Pelakon Thai" - Lakonan Hun Haqeem Dalam Kampung People Pikat Penonton

Next       : Hisham Hamid Sedih Dengan Perpisahan Pasangan Artis, "Tapi Itu Hak Mereka"

Komen Terbaru

Quote hudalarva 6-1-2020 08:21 AM
Zaman skrg ni kalau boleh jangan biarkan kamera laptop or phone tu terbeliak... cover sikit sbb i ada baca kisah pasal deep web dark web ni... org boleh hijack kamera kita, rakam muka, trace alamat lagi uols so scary...

Tgh enak2 layan muvie dlm masa yg sama kita x sedar ada org tgh rakam segala gerak geri gasing kita...

Utk kes dik manno ni lebih kurang mcm tu kot... masuk perangkap ketet org lalu berbugil padahal yg pemangsa tu dah sedia merakam aksi beliau tanpa disedari... bencinya akuuu

Lain-lain Komen

Quote Kurex 31-12-2019 11:42 AM
badan dikno slim fit.. @Themilo ada tak video dia?
Quote GegarVaganja 31-12-2019 11:45 AM
Ganja sikit pun tak percaya ni dik Manno.
Walaupun background bilik memang bilik beliau.


Quote manehnya 31-12-2019 11:46 AM
Mirip yet {:nose

Bistu, lukisan kt finding cmna
Quote miss_strangers 31-12-2019 11:52 AM
Ermmm..semoga HUN xde camni nanti HUN..
Quote keknaih 31-12-2019 11:59 AM
haisssshh dik mano, lain kali jgn buat perangai mcm ni
Quote chandrahusin 31-12-2019 11:59 AM
takde quality betul kebanyakkan artis malaya ni
yg jantan sibuk tayang burung
yg pempuan sibuk tayang boifren

yg ada terbaca artis2 korea siap
quit jadi artis bila ada kes2 mcm ni
kat sini siap jadi popular
Quote shernazz 31-12-2019 11:59 AM
manehnya replied at 31-12-2019 11:46 AM
Mirip yet {:nose

Bistu, lukisan kt finding cmna

Dibeli sebijik kan deco sebijik ditiru..
Hahahahahahaha
Quote anaktoyol 31-12-2019 12:10 PM
Dulu pian ni manno pulak... both under abg mahadir sbg manager... manager dia x pantau betul2 agaknya.... senang jer bg alasan pelanduk dua serupa
Quote rosasen 31-12-2019 12:23 PM
nak caye ke tak ni
Quote AshkieLa 31-12-2019 12:33 PM
takde yg boleh banned ke diorg ni.. pastu bagi denda sekali.
macam sewenang wenang jer tunjuk bebird... pastu lagak mcm tak salah pun buat bende2 tu...

kalau mcm gini.. bagi je pempuan2 melayu yg lawa2 masuk bertanding Miss Universe, Miss World semua tu...
rengsa betul meols..
retis lelaki aman2 je ber porn2 pastu semakin popular tak kena ape2 pun.... setakat deny2 gitu je. Yihh
Quote biozipstar 31-12-2019 12:49 PM
sebab benda ni lah aku x suka dah dik manno.... harap2 dik qiqie tak buat perangai ye...................
Quote bulalof 31-12-2019 12:53 PM
zaman awal 90an dulu kalau berambut panjang tak boleh produk mereka keluar dlm radio & tv.

zaman kini, bile bertelanjang, produk mereka masih boleh keluar di TV, radio & platform media digital.
Quote cicicumel 31-12-2019 01:00 PM
Terror betoi yg buat deepfake Aiman dan Zul..nampak real wpon kualiti 3GP.

Smlm i tgk Iron Man kat TV3..ada scene Tony Stark waktu muda..tu pon nmpak ketara fake wpon menggunakan teknologi tercanggih Hollyuwood...
Quote Aunty_Acid 31-12-2019 01:10 PM
bulalof replied at 31-12-2019 04:53 AM
zaman awal 90an dulu kalau berambut panjang tak boleh produk mereka keluar dlm radio & tv.

zaman  ...

Betul kata ko, skrg ni yg burung tlh bertebangan semua nama deorg tgh di atas puncak dan digilai ramai. Deorg mcm xde rs bersalah atau malu pun. Acik2 kepam dan bbnu plk memberi sokongan padu pd burung yg tlh bertebangan itu.
Kalau x bendung lama2 benda tu mcm dh jd biasa, islam atas nama je.
Quote Aunty_Acid 31-12-2019 01:12 PM
rosasen replied at 31-12-2019 04:23 AM
nak caye ke tak ni

Kalu tgk muka kat sini mcm muka pelakon dan penyanyi indon tu je, yg bpk dia baru keluar dr penjara semlm tu
Quote tomet05 31-12-2019 01:31 PM
ada kaitan dengan yang ini ka:
http://www.gempak.com/artikel/24 ... ang-barang-berharga

Quote rosasen 31-12-2019 01:38 PM
Aunty_Acid replied at 31-12-2019 01:12 PM
Kalu tgk muka kat sini mcm muka pelakon dan penyanyi indon tu je, yg bpk dia baru keluar dr penjar ...

owh.. anak si amatni tu ke...
Quote Aunty_Acid 31-12-2019 01:43 PM
rosasen replied at 31-12-2019 05:38 AM
owh.. anak si amatni tu ke...

Ada iras mcm ank dia khen
Quote damian_lee 31-12-2019 01:44 PM
tomet05 replied at 31-12-2019 05:31 AM
ada kaitan dengan yang ini ka:
http://www.gempak.com/artikel/24390/tolonglah-pulangkan-balik-saya-b ...

Kompem la xde nokkk

Ini more tu kena KELi / catfish

Lihat semua komen(105)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top