Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Priyanka Chopra, Deepika Padukone Mungkin Disiasat Polis Sebab Tipu Jumlah Pengikut IG?

24-7-2020 01:52 PM|Oleh: LilRose| Komen: 24

Siapa tidak kenal dua bintang popular Bollywood, Deepika Padukone dan Priyanka Chopra.

Terbaru, berita kurang enak mengenai mereka dilaporkan apabila didakwa menggunakan perkhidmatan haram untuk menaikkan jumlah pengikut di Instagram.


Kredit foto: IG

Priyanka dengan 55.2 juta pengikut dan Deepika yang memiliki lebih 50.8 juta pengikut dikatakan mungkin akan disiasat sekiranya didapati terbabit dengan penipuan ini.

Menurut News.ABplive seperti dipetik Murai, berikutan penangkapan lelaki bernama Abhishek Dinesh, polis Mumbai kini giat memburu syarikat yang terbabit dalam penipuan angka pengikut sosial media itu.


Kredit foto: IG

Difahamkan, lelaki berkenaan merupakan sebahagian daripada rangkaian syarikat haram yang membuat akaun Instagram palsu bagi tujuan menipu. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 24
Komen

Previous : Miura Haruma Ditemui Tergantung Dalam Bilik

Next       : Nia Ramadhani Tak Risau Diduakan Suami

Komen Terbaru

Quote MontanaHannah 30-7-2020 01:10 PM
RatuDunia94 replied at 24-7-2020 07:33 PM
Alahai kalau followers deols berpuluh juta pon org x pelik especially Priyanka tu.. mmg deols popula ...

kerja ko mmg back up artis saja kan
tahi artis kah ko!!!!!!!!?

Lain-lain Komen

Quote Normabaru 24-7-2020 01:59 PM
Kat msia ni helokkk ja menipu siap pergunakan followers utk buat duit. Hshshs
Quote kaseh80 24-7-2020 02:06 PM
Kat malaysia pun ramai followers juta juta yg komen ada la dlm dua org
Quote shernazz 24-7-2020 02:33 PM
Ig bisnes iols tak sampai 1k..
Quote seemylevel? 24-7-2020 02:35 PM
tipu jumlah follower ig pn polis sibuk

mmg bangsa ni bangsa nyebok ke apa?

Quote cmf_premierleag 24-7-2020 02:39 PM
eh bodohnya polis diorg ni
bende ni pun nak disibukkan ke
aku minat je both priyanka dan deepika sbb dua2 reti belakon ya...takde rasa nk baling remote tv pun
Quote epuepy 24-7-2020 03:05 PM
Polis sana dengki la kot. Acik priyanka mendonia ngn laki kokesen beliyau
Quote CitySity 24-7-2020 03:13 PM
Macam ni pun nak siasat.Sigh....
Quote AvaAdore 24-7-2020 03:20 PM
Alahai followers je pon. Polis dah takde keje lain ke.
Quote superficialmiss 24-7-2020 03:34 PM
Banyak lagi kes kriminal yang penting di India daripada setakat kau nak urus fake/ bought followers ni. Entah apa apa {:dot
Quote husna_amal 24-7-2020 04:09 PM
Dia ni pun batak followers. Semangat pula polis nak siasat bagai.
Quote Perawankota 24-7-2020 05:34 PM
Hahaha beli followers
Quote RatuDunia94 24-7-2020 07:33 PM
Alahai kalau followers deols berpuluh juta pon org x pelik especially Priyanka tu.. mmg deols popular kot..
Quote putericahaya999 24-7-2020 07:42 PM
Folower pc lg ramai drp folowee laki dia
Quote keds 24-7-2020 08:27 PM
Polis dia banyak lagi kerja lain nak buat....huhu
Quote rookiecake 25-7-2020 09:12 AM
Pengikut Modi hard pass
Quote siputpepel 25-7-2020 02:30 PM
Standard lah follower dia 50 juta. tak sampai 5% dari penduduk india pun. tak termasuk lagi dari follower dia dari seluruh dunia.
Quote Gianna111 27-7-2020 04:43 PM
polis di india ka?

kalau di india..hello kes rogal sila settle dulu ya..melanbak-lambak kes rogal tak settle malah hari2 ada je kes rogal..siasat itu dulu yach!
Quote mieymiey 28-7-2020 03:24 PM
Polis pun macam takder kerja lain nak siasat artis beli followers pun
Quote shaiy 28-7-2020 03:36 PM
hahahahaaha nak tutup isu kes pelakon bunuh diri ke?sampai beli follower pun nak sibuk..

Lihat semua komen(24)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top