Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Gaya Tudung Pelik Ernie Zakrie Jadi Perhatian

26-7-2020 06:48 PM|Oleh: Saiful| Komen: 77

Ramai yang memuji-muji Ernie Zakrie sejak penyanyi ini berhijab.

Sejak beberap hari lepas, Ernie sekali lagi mencuri tumpuan selepas rancak mempromosikan 'teaser' single terbaharunya yang berjudul Boneka.



Apa yang menjadi perhatian adalah Ernie tampil berani dalam berfesyen meskipun sudah berhijrah memakai hijab.

"Soal gaya bertudung lebih kepada meneroka fesyen. Saya tak rasa buat sesuatu keterlaluan sebagai wanita bertudung. Gaya pelik ini sebenarnya rujukan kepada video muzik single Boneka.



"Ia agak berbeza dan cuba disesuaikan dengan single berentak rancak. Namun, pada masa sama, masih mengekalkan sentuhan vokal saya. Ini juga kali pertama saya terbabit dengan penggambaran video muzik selepas bertudung.

"Tidak dinafikan, saya tak berani bereksperimen memakai pakaian pelik. Saya lebih pilih jalan selamat. Bagaimanapun, saya mencabar diri untuk tampil berbeza kali ini terutama menerusi imej kali ini," katanya kepada BH Online.

Foto: IG
Jom layan gambar-gambar terbaru yang dikongsikan Ernie.

Macam man, okay tak? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
0
0
Komen: 77
Komen

Previous : El Isaac Yamani, Nama Anak Jamal Abdillah Dipertikai

Next       : Shuib Dedah Ada Kawan Kurang Senang Dengan Kehidupannya

Komen Terbaru

Quote fadbulous 8-8-2020 07:09 AM
adoi korang pun, itu kan fesyen bertudung dlm video clip je..hari2 biasa takder nya erni pakai mcm tu..kna la dgn konsep lagu dier.

Aku tengok video reaction kat youtube, ramai org luar yg puji video dia ada sentuhan international n berani bermain dgn warna.

Netizen malaysia aje yg komen mendengki...sengal dan busuk hati. Aku masih takleh move on tgok persembahan erni kat final ajl "ku bersuara".

Lain-lain Komen

Quote LadyCarefree 26-7-2020 06:53 PM
Rasa macam kena dengan tajuk lagu boneka tu
Quote slyfynx 26-7-2020 07:01 PM
So, kene buat trend tudung camni ke hape ni Sepul?

- CARI
Quote unguaurora 26-7-2020 07:05 PM
X payah buat gaya pelik2 sbb muka dah sedia pelik
Quote salamon 26-7-2020 07:11 PM
muka ernie bila bertudung mcm pelakon khairiah lak plak tp versi putih
Quote fadz84 26-7-2020 07:14 PM
unguaurora replied at 26-7-2020 07:05 PM
X payah buat gaya pelik2 sbb muka dah sedia pelik

Hahahaha.. x baik tau.. (Tp betul jgk muka Ernie kelihatan pelik)..
Quote naina 26-7-2020 07:32 PM
buatla gaya dan posing cmne pon tetap bgtu takda wow faktor. mulut dia sejenis mncebik gitu..tak lawa..better senyum. ko tak dilahirkan utk berwajah fotogenik sister
Quote TerataiMelur02 26-7-2020 07:32 PM
fadz84 replied at 26-7-2020 07:14 PM
Hahahaha.. x baik tau.. (Tp betul jgk muka Ernie kelihatan pelik)..

Betul.. Ada gaya2 tudung kalau dia pakai muka dia nampak kemek.. Jadi silalah bertudung mengikut kesesuaian muka
Quote KBW2 26-7-2020 07:36 PM
Ada rupa pelakon Korea It's Ok Not To Be OK ahaha
Quote Kurex 26-7-2020 07:41 PM
Masa sekolah, pakai tudung labuh ostazoh...
Quote Normabaru 26-7-2020 07:47 PM
Hmm.. Suka cara tokti.. Xpelik2 sbb suara sedap.. Yg dia ni..

Mls nk komen..
Quote umbut 26-7-2020 07:50 PM
unguaurora replied at 26-7-2020 07:05 PM
X payah buat gaya pelik2 sbb muka dah sedia pelik

Haha.. muka pelik,tudung pelik... masakkk..
Quote kiah_mai_pulak 26-7-2020 07:55 PM
dh tu kita nk kena mggelabah teksssss ke tak ni sepul oiii???
Quote teen_angelJB 26-7-2020 07:56 PM
Aku Rasa seksa sgt Leher dia tu...
Quote harisbee 26-7-2020 08:07 PM
Meletop mv
Quote syamzana 26-7-2020 08:20 PM
KBW2 replied at 26-7-2020 07:36 PM
Ada rupa pelakon Korea It's Ok Not To Be OK ahaha

ade certain angle nmpk seiras tp yg korea versi cun
Quote ShikinIsa 26-7-2020 08:22 PM
Saya doakan sis istiqomah pakai tudung. Jangan dah lama lama tinggal anak tudung ja  
Quote rosannazmia 26-7-2020 08:25 PM
Boleh lah jd ikon tudung n hijab berfesyen sama level ngn jah.. Hakak sokong je dik asal ko berlandaskan bakat.. Semuga sukses erni ya
Quote stania83 26-7-2020 08:29 PM
siapa stylist dia ni..hauk  couture benooo..boleh jee hijab tapi pelik dan stylist kena pandaila pilih art director bagaii
Quote EvieWanKenobi 26-7-2020 08:42 PM
bentuk mulut dia pelik..

Lihat semua komen(77)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top