Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Alya Iman Bercinta Dengan Lelaki Anak Dua

28-7-2020 11:52 AM| Komen: 707

Alya Iman sahkan lelaki dalam foto yang tersebar di lama sosial itu adalah teman lelakinya yang dikenali sebagai Ridhwan Rosli.

Kata Alya, Ridhwan dah mempunyai dua orang anak hasil dari perkahwinan sebelum ini.

"Ya betul dia adalah teman lelaki saya. Nama dia Ridhwan Rosli.

"Dia sudah mempunyai dua orang cahaya mata iaitu seorang anak perempuan berusia lima tahun dan seorang anak lelaki, tiga tahun hasil daripada perkahwinan sebelum ini," katanya kepada Gempak.



Dalam masa yang sama pelakon ini kata dia tidak mahu terlampau mendedahkan kisah percintaan mereka.

Bagaimanapun bila ada perancangan untuk berkahwin nanti dia tidak akan menyembunyikannya.

Foto: IG
"Kalau ada rezeki dan kalau ada yang nak dikongsikan saya akan kongsikan. Sekarang ini terlalu awal untuk kata apa-apa.

"Saya akan cuba untuk keep it personal  tentang hubungan saya dengan Ridhwan," tambahnya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
4
Terkejut
4
Sedih
4
Lawak
5
Bosan
4
0
1
Komen: 707
Komen

Previous : Safiey Illias Nak Tukar Warna Mata Di India

Next       : Jatuh Air Mata Jantan, Aeril Terkenang Awal Perkahwinan Mampu Bagi Cincin RM50 Je

Komen Terbaru

Quote bintangct 7-8-2020 08:29 PM
cikpisang replied at 7-8-2020 03:03 PM
Dia ni dgn bf pengkid dia mmg attention seeker. Diorg suka je netizen dok gosip2 bg perhatian kat  ...

iols rasa dia masih muda dan byk peluang yg lain lg  Kalau dia kawen nanti iols rasa mesti dia stop terus berlakon ni sb dr awal katanya mmg kurang minat berlakon. Ziela jalil yg buka peluang kat dia utk berlakon

Lain-lain Komen

Quote mamanoni 28-7-2020 11:55 AM
Cepatnya dapat pengganti ye
Quote evlinne 28-7-2020 12:00 PM
Patut pakai spec itam haritu ya? Sbb x hensem
Quote Ai_007 28-7-2020 12:01 PM
Bgus2...aku dlu pun sbulan je dh move on..
Harap2 bkn laki org lagi..ko ingt best ke bermadu nih..makan hati je nanti
Quote Atata 28-7-2020 12:01 PM
Euhhh jijiksnya la tgk lelaki tu kat gambar belah kanan. Muka kepuasan dpt bergirldfrenkn budak birah ni
Quote annabellaruz2 28-7-2020 12:02 PM
macam masih panas lagi gosip ko dgn bff boned.

Tetiba dah de pengganti. Mudahnya hati berbolak balik dikkkk..
Quote chandrahusin 28-7-2020 12:03 PM
Laku keras ko dek
Ramai lelaki baik kat luar ni
Lelaki baik yg tak akan tya kisah silam
seorg pempuan

Quote puanbintang 28-7-2020 12:06 PM
dasyat penangan dak alya ni...
Quote umbut 28-7-2020 12:06 PM
Dulu ko hancurkan rumahtangga adiela... pastu kikis duit laki penny... yg ni ko rampas jugak ke or dah lama duda... yg ni kaya ke just nak tutup citer viral ko ni... baik blah je dari industry...
Quote Mooverine 28-7-2020 12:13 PM
Dada bertemu buah dada... Mcm gaya org dah kahwin ja bergambar.
Quote KIM.K 28-7-2020 12:16 PM
Why anak arwah camni
Better tak tipu dgn tudung
Quote pavlovachoc 28-7-2020 12:17 PM
untung la lawa.. walau pun
Quote kurano 28-7-2020 12:18 PM
Baru 19 tahun dik. sabar jap.
Quote naina 28-7-2020 12:19 PM
setelah viral semuanya ko masih berbangga canang kisah bf plak. klu org lain ttp muka ttp pintu xkeluar rumah utk bbrapa.ketika
Quote fizamn 28-7-2020 12:20 PM
cepat la dia kawen.. moga moga be a better person...
Quote hanasensei 28-7-2020 12:22 PM
Sbb alya ni cntik ker or buat naive sbb tgok komen kat fb baik laki baik prmpuan smua skong alya ni.
Klau terbukti alya nj jnis gold digger dgn jual maruah, yg laki2 ni boleh plak trima. Ingatkan jnis jaga standard. Ker dorg buat agreement bg nmpk mcm love relationships, pdhal ber sugar baby daddy jer.

Quote nisako 28-7-2020 12:22 PM
wow cepatnye...........................
Quote Nuurqaseh122 28-7-2020 12:27 PM
Blm ada ikatan sah dah bergambar begitu...
Quote kacang^soya 28-7-2020 12:30 PM
Lawa jugak minah ni..mcm raja ema ada mcm juma pun ada..dan mcm lg sorang pelakon iols tak ingat siapa...combination gitu muka sheols..sayangnya kalo muka lawa camni tp perangai sundal...
Quote SherryZass 28-7-2020 12:34 PM
umbut replied at 28-7-2020 12:06 PM
Dulu ko hancurkan rumahtangga adiela... pastu kikis duit laki penny... yg ni ko rampas jugak ke or d ...

Lol. Dia ke si pelakunya tu. Tak guna punya jantan, menjandakan bini utk betina macam gini.

Lihat semua komen(707)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top