Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Dah Kaya, Shuib Elak Digoda Oleh Wanita 'Gold Digger'

29-7-2020 02:59 PM| Komen: 225

Shuib seboleh-bolehnya cuba mengelakkan diri dari terjerumus atau berhubungan dengan jenis wanita yang suka mempergunakan lelaki kaya sebagai lubuk emas.

"Saya sedar kewujudan wanita yang digelar kaki kikis ini dan dalam situasi sekarang ini dugaan memang hebat lagi-lagi sebagai ahli perniagaan.

"Saya memang cuba elakkan diri supaya tidak menerima dugaan begitu," katanya kepada mStar Online.


Bukan itu sahaja, suami kepada Siti Sarah ini juga tak akan membaca sebarang mesej yang diterima di media sosial.

"Kita pun dah biasa tengok video dan prank macam mana mereka ambil kesempatan terhadap orang kaya, kalau kita dah tahu jadi lebih baik elakkan daripada terjebak. 




"Antara punca lelaki terjebak dalam hal ini kerana laman sosial, sebabnya gold digger memburu lelaki menerusi paltform tersebut."

Sementara itu Shuib kata dia sentiasa berpegang dengan pesanan ibunya supaya tidak alpa dengan kekayaan dunia.

Foto: IG
"Saya bukan alim tapi sentiasa beringat. Kalau duit dah banyak jangan lupa orang yang bersama kita. Saya berdoa agar sentiasa kekal besama isteri dan anak." -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
0
0
Komen: 225
Komen

Previous : Dada Eina Azman Ditegur Nampak Pelik

Next       : Anak Hairul Azreen Tersepit Celah Kerusi

Komen Terbaru

Quote kakiporet 7-8-2020 04:10 PM
shaiy replied at 7-8-2020 01:29 AM
mamasab tu yg jual kek..

Tq yer chuols..

Lain-lain Komen

Quote OsHiN_hOnEy 29-7-2020 03:01 PM
Saya sedar kewujudan wanita yang digelar kaki kikis ini dan dalam situasi sekarang ini dugaan memang hebat lagi-lagi sebagai ahli perniagaan.


hahaha! astaga tergelak besar

ib lupa dah ker almost kantoi dgn jering

Quote bintangct 29-7-2020 03:09 PM
jaga la bini tu baik2 Korg dua mmg sepadan dh
Quote Lailerthee 29-7-2020 03:12 PM
Awal lg ib awal lg jgn pukul canang sgt. Xegt kes dgn jering ke dulu?
Quote Cumikucingku 29-7-2020 03:13 PM
Nape mcm menggelabah sgt bila dah kaya ni?

Sibuk cite pasal org dengki la, pasal gold digger la...
Quote cikpisang 29-7-2020 03:15 PM
Shuib ni bayar editor Cari ke tak habis muka dia je. Gosip apa tah
Quote transgenix 29-7-2020 03:17 PM
Apa la perasaan si sarah bila lakinya wat statement mcm tu..org lain kaya raya super rich pon xda gigih nak bgtau elak gold digger bagai
Quote Mizuahana 29-7-2020 03:17 PM
Lailerthee replied at 29-7-2020 03:12 PM
Awal lg ib awal lg jgn pukul canang sgt. Xegt kes dgn jering ke dulu?

Kes ape ib dgn jering?
Quote kiah_mai_pulak 29-7-2020 03:19 PM
yihhhhhhhhhhhhhhhhhh
Quote one_aiman 29-7-2020 03:21 PM
forum cari ni kalau tak keluar pasal dato paduka seri diraja shuib, mesti keluar pasal aeril zafrel..dua2 spesis baru nak kenal duit
Quote Lailerthee 29-7-2020 03:21 PM
Mizuahana replied at 29-7-2020 03:17 PM
Kes ape ib dgn jering?

Pnh kecoh jering nk caras dia sblm kuda. Tpi sarah da pancung awal2 hahaha
Quote doubleA 29-7-2020 03:23 PM
Sindrom org kaya baru betul dia ni peghak semacam

Jaga la elok2 sarah tu korang memang sepadan
Quote bulalof 29-7-2020 03:24 PM
another way of saying that he is rich now. and people should acknowledge that....
Quote belilies 29-7-2020 03:24 PM
Terbelahak iols baca tajuk benang. Tengok siti chucky pun iols dah seram kalo jadi gold digger. Maunya lari tak cukup tanah dikejarnya guna stilletto.
Quote sonatalady 29-7-2020 03:25 PM
Asal lak tiba2 ari2 citer dia aje.
Dh x de bahan berita ek.
Mabuk ar dunia artis ni...
Quote addved 29-7-2020 03:25 PM
Statement tak boleh blah!!
Quote Lailerthee 29-7-2020 03:27 PM
Makin menggelabah pulak i rasa soeb ni. Tapi jwpn DG mmg win 63A9FA55-9064-4602-A271-735E662EA733.png
Quote Nenasketum 29-7-2020 03:27 PM
Tak pernah aku jumpa manusia yang berduit pastu tak abis2 kata dia dah kaya. Tribe Sakai dan Jakun dalam hutan pun lagi classy dari engko!
Quote budakmanentah 29-7-2020 03:28 PM
hek elehhhh
Quote rosmahisham 29-7-2020 03:33 PM
Hmmm krik krik je laki bink nih..

Lihat semua komen(225)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top