Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Anak Hairul Azreen Tersepit Celah Kerusi

29-7-2020 03:31 PM| Komen: 120

Aksi anak kepada pasangan Hairul Azreen dan Hanis Zalikha baru-baru ini berjaya mendapat perhatian netizen.

Dalam video yang dimuat naik aktor tersbut di Instagram, anak keduanya, Alisa Aisyah tersepit di celahan pemegang kerusi.

"Aisyah!!!!!!!!" tulisnya ringkas sebagai kapsyen.


Di ruangan komen ramai pula yang terhibur dengan kejadian yang menimpanya.

Lucu kata mereka dan ada juga yang menyifatkan sikap anak kedua memang biasanya agak ganas sedikit.

Foto: IG
Antara komen:

“Anak nombor dua memang ganas, perangai lain macam haha.”

“Aisyah ingat dia macam Bujibu kot, boleh masuk keluar dari situ.”
 
“Hahaha tersepit pun comel ye.”

“Haha taktau nak kesian ke nak gelak, notinya dia ni.” 
 
“Budak ni lagi banyak akal daripada abang dia. Lepas tu buat muka macam takde perasaan haha comel!” 

Biasalah anak-anak sedang membesar memang macam-macam ragamnya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
4
Bosan
1
0
0
Komen: 120
Komen

Previous : Dah Kaya, Shuib Elak Digoda Oleh Wanita 'Gold Digger'

Next       : "Kalau Betul Adik-beradik Saya, Rasa Aib Juga" - Ramai Ingat Ceknon Adik Syuk?

Komen Terbaru

Quote makton 4-8-2020 04:17 PM
Kangkung1M replied at 4-8-2020 03:19 PM
Hey ini Karsinah Rostam aka Mak Artis, okay. Bukan kaleng-kaleng orangnya. So sudah semestinya dia ...

cara keksinah reply "oo kesahnya" mcm nampak dia bengang dgn komen2 netizen
sbb nampak netizen perlekehkan usaha keksinah nak berbangga beli brg2 japan tp org who are yus kan je
siap ckp kat giant pun ada jual. hahahahha

Lain-lain Komen

Quote Normabaru 29-7-2020 03:32 PM
Nubhan versi kecik
Quote cikpisang 29-7-2020 03:38 PM
Malas nak ckp sbb anak org tp nak ckp jugk   rimas betul tengok rambut yusuf tu. Trim la elok2 kalau taknak potong pendek pun
Quote friedfishsoup 29-7-2020 03:40 PM
Menjemput kekkung @Kangkung1M
Quote shaiy 29-7-2020 03:41 PM
selagi anak tak cedera teruk,teruskan la ye merekod buat tontonan fans BBNU kapel SANGKAK ATTENTION SEEKER.
Quote wafeloren 29-7-2020 03:43 PM
Sejak laki bini dah tone down iols tersuka plak pasangan ni dengan anak comel deols. Alisa tu comel nau2. Mak dia mmg hp jahit kat tngan sempat je rakam semua aksi comel anak.
Quote minguk 29-7-2020 03:46 PM
boleh menari eah lepas tu??? ahahahaha
Quote buapakperut 29-7-2020 03:57 PM
Normabaru: Nubhan versi kecik

baru nk cakap muka dia mcm anak sis yg no 2 ,
Quote makton 29-7-2020 03:57 PM
ada 1x tu aku tgk fakenis rakam anak dia menangis masa stuck atas kerusi tak boleh turun sambil berpaut pd kabinet.

ya Allah.. seram sejuk aku tgk alisa menangis minta tlg. tp si emak gigih merakam sambil gelak2. aku terbayang KALAU la tgn alisa terlepas dari kabinet tu, mau terhantuk muka/gigi budak tu kat bucu almari, mmg boleh berdarah!

kesian kau dik. dapat mak gile like kat IG
Quote aderaderker 29-7-2020 04:08 PM
Memang standby henpon 24/7 ke utk merakam?

Quote kucingitam 29-7-2020 04:10 PM
lantak kau...anak kau
Quote Miawlover 29-7-2020 04:11 PM
Another annoying tibaiunta couple slps si ardellll tu.. Mmg attention seeker.
Quote tipah89 29-7-2020 04:11 PM
anak tesepit kerusi pun nak jadi content ig ke.sangkak sungguh la
Quote MinnieNini 29-7-2020 04:12 PM
LoL.. ini pun boleh jd tajuk thread ke
Quote kiah_mai_pulak 29-7-2020 04:13 PM
ooo dh tu kita semua kat sini nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?
Quote addved 29-7-2020 04:17 PM
Seriously people??? Kelakar sangat ke sampai kena buka thread ni? It happen to almost every children kot, please la stop mengidolakan anak-anak artis ni. As it it doesn't happen to normal people, people yang tak gilakan perhatian and likes.
Quote msdummy.2018 29-7-2020 04:21 PM
comelnya ank prmpn diaorg nieeee
Quote Nana_Man 29-7-2020 04:25 PM
Ni kan good parenting.. sila lah ikut. Buat #tersepitchallenge.

(Sarcastic mode)
Quote Kurex 29-7-2020 04:28 PM
Amboi kekrul mengangkang.. semoga dapat lepaskan penat dicelah kangkang kekrul sambil kekrul pun kepenatan sekali
Quote namieamuro 29-7-2020 04:31 PM
oh tersepit je..

Lihat semua komen(120)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top