Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Sebab Ko Gemok..." - Pelawak Mana Body Shaming Shiqin Kamal?

10-9-2020 04:55 PM| Komen: 109

Shiqin Kamal kesal dengan cara seorang pelawak bergurau tidak kena tempat yang didakwanya melakukan 'body shaming'.

Pelakon drama Degup Cinta itu mendedahkan perkara itu bersama tangkap layar perbualan dengan pelawak terbabit di Instastorynya.

Contoh artis Malaysia yang suka body shaming, katanya.


Kredit foto: IG Shiqin

"Jangan risau, aku tak emo pun. Cuma aku rasa nak kenalkan kau dekat peminat aku dan hargai usaha kau selama ini," tulisnya.

Justeru, Shiqin memberi amaran kepada sesiapa yang mengirim mesej sedemikian kepadanya, dia tidak teragak-agak mendedahkan identiti individu terbabit.


Kredit foto: IG/Gempak

"Ada je yang terkenal, dah kahwin pun sibuk dengan saiz badan saya. Tak faham dah ada isteri, tapi sibuk nak komen saiz badan perempuan lain," ujarnya.



Tegasnya, individu bersikap sedemikian sangat menjengkelkan padanya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
3
Terkejut
3
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
2
0
0
Komen: 108
Komen

Previous : Kongsi Gambar Ulang Tahun Perkahwinan, Netizen Kagum Wajah Sofea Jane Kekal Muda

Next       : Pernah Diekori Lelaki Sampai Rumah Buat Bekas Isteri PU Abu Mula Berniqab

Rina Harun Bakal Diisytihar Muflis?
"Tak Payah Hasut Macam ..." - Annuar Musa Sindir Hannah Yeoh Isu 'Gadis Pokok'
Jaclyn Victor, De Fam Ajak Rakyat Sokong Pencegahan Flu Melalui Persembahan Dalam Talian
8 Kali Remaja Dipatuk Ular Sama, Ada Maksud Apa-apa Ke?
Kongsi Gambar Ulang Tahun Perkahwinan, Netizen Kagum Wajah Sofea Jane Kekal Muda
Telan 20 Biji Paracetamol Tertekan Dirogol
Kena Buli Kerana Gurauan Ayam Goreng
Bosan Kangkang Curi Tin Susu, Kini Curi Baju Pula
"Cercalah, Tapi Saya Tak Benarkan Sesiapa Halang" - Ras Adiba
Tahniah, Dr Ahmad Idham!
Aliff Aziz Dan Bella Astillah Sambut Ulang Tahun Perkahwinan Yang Ke-4
Serabut Dibayangi Bapa, Yamani 'Buang' Nama Abdillah
Fattah Amin Sedang Belajar Menjadi Seorang Bapa
Lelaki Umur Bawah 30 Tahun Berderet Ajak Norish Karman Kahwin
'Poket Kering', Lelaki Gadai Motor Rakan Untuk Bawa Pujaan Hati Dating
Ular Sawa Dalam Mangkuk Tandas, Gigit Kemaluan Lelaki
Wartawan Mati Kepala Dipenggal
Kini Bergelar Jutawan, Hafiz Hamidun Dedah Pernah Susah Sampai Kereta Ditarik
Betty Banafe Pesan Jangan Mudah Jatuh Cinta Bila Lelaki Post Status Islamik
Bekas Ratu Cantik Tikam Pekerja Pasar Raya Sebab 'Benci Wanita'
Tak Endah Rayuan Nenek 90 Tahun Lampias Nafsu Berulang Kali
Pelajar Maut Lepas Didenda 100 'Squat Jump'
Fedtri Yahya Doakan Ustaz Ebit Miliki Hospital Sendiri Suatu Hari Nanti
Cendawan baru tumbuh - Sarah Suhairi Kpop
Sudah berusia 56 tahun, bapa kacak bertubuh kekar ini jadi kegilaan warga TikTok
Jangan salahkan kerajaan jika rakyat langgar SOP – Finaz Yunus
Azaria Tagaya tak lokek kongsi tip, kagum ramai remaja tunjuk bakat baca berita di TikTok

Komen Terbaru

Quote evataso 19-3-2021 08:27 AM
Aku je ke tak kenal sape si polan ni...tettttt

Lain-lain Komen

Quote Orix 10-9-2020 04:59 PM
sapa? amirrajalawak? xkan  la...... dia kalo lari pun selangkah brp cm je
Quote BoongaKertas 10-9-2020 05:10 PM
kenapa iols rasa cara retis laki tu mcm saja nak pancing perhatian syikin ni sbnrnye? hmm..
Quote mizruncing 10-9-2020 05:17 PM
erkkkk amir raja lawak ke???
Quote jijilaaa 10-9-2020 05:17 PM
lah mula2 gelak ahahahah lepastu sentap. ni amirrajalawak kena buat PC mintak maaf kat semua org gemuk ke apa ni?
Quote beni_nikaido 10-9-2020 05:20 PM
adakah pelawak tu sekadar bergurau sahaja?
sbb minah ni bukan gemuk pun
Beni dengan kawan2 slalu gurau " tepi la gemuk" walhal kami idok la gemuk pun
Quote kechikchomel 10-9-2020 05:23 PM
Dorg ni rapat ke? Iolss klu kawan2 rapat gurau2 ckp iolss gemuk iolss ok je.
Kalau yg tak rapat tu yg mcm 'pehal ko ni?'
Quote AyaqMeloSuam 10-9-2020 05:26 PM
kaki sentapkahhh? Mcm dm tu biasa2 jer antara kwn2..
Quote jane_hopper 10-9-2020 05:27 PM
Ntah la, zaman skrg ni dh x bole gurau kot
Quote TomyamPuteh 10-9-2020 05:39 PM
Mana gemok? Sape gemok? Mana? Mana?
Quote KIM.K 10-9-2020 05:43 PM
Athletic, mana dia tak marah usik gemuk
Quote Mfzg89 10-9-2020 05:58 PM
Trik lama..diri dah laku saja create fake news petik nama org
Quote Mfzg89 10-9-2020 05:58 PM
Trik lama..diri dah laku saja create fake news petik nama org
Quote Mfzg89 10-9-2020 05:58 PM
Trik lama..diri dah laku saja create fake news petik nama org
Quote claudya 10-9-2020 06:02 PM
bukan amir la.. orang lain.
Quote prettyuglybabe 10-9-2020 06:09 PM
borak-borak dok gurau private dengan dia pastu ko gi sebar kat semua..
ko pun sama je bangang..
kalau tak puas hati, settle je la dengan kawan ko tu..
lain la kalau dia komen public ke apa..
Quote knnk 10-9-2020 06:14 PM
Baru google tadi, cantik je dia.
Tak gemok pun cuma dia jenis heavy top. Okay je tengok.
Quote Kurex 10-9-2020 06:56 PM
Lantak kau la, bukan ada sumbangan utk Malaysia pun
Quote giyomi 10-9-2020 06:58 PM
klu akak tak kisah pon org kata gemok sebab mmg akak gemok. akak gemok sebab makan dr duit titik peluh aku sendiri bukan duit rasuah atau curian, so ybotha
Quote unguaurora 10-9-2020 07:01 PM
Saje je kan nak viral padahal xde apa pun..

Lihat semua komen(109)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top