Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Kak Mel Panggil Saya Si Bodoh, Ustazah Jadian," -DS Shahida Terkilan Dengan Bekas Pembantu Peribadi

17-11-2020 01:18 PM|Oleh: Saiful| Komen: 253

Dah lama Datin Seri Nur Shahida Mohd Rashid memendam rasa terhadap bekas pembantu peribadi mereka yang dikenali sebagai Kak Mel.

Kata isteri kepada Datuk Seri Aliff Syukri ini, dia terkilan dengan Kak Mel yang sanggup memburuk-burukkan mereka sekeluarga.

Foto: IG

Shahida juga mendakwa yang wanita tersebut memanggilnya dengan pelbagai gelaran seperti ???Si Bodoh???, ???Ustazah Jadian???, ???Betina??? dan lain-lain panggilan buruk.



???Alhamdulillah saya masih boleh memanggil dengan panggilan Kak Mel kerana saya mengenang jasa dia pernah berkhidmat untuk keluarga saya.

???Tidak dengan panggilan ???Si Bodoh,ustazah jadian, betina atau perkataan buruk yang lain-lain seperti dia memanggil saya sekeluarga,??? luahnya di Instagram.

Tambah Shahida, tujuannya memuat naik perkara tersebut di Instagram bukan untuk mengaibkan Kka Mel sebaliknya hanya mahu menjelaskan keadaan sebenar suapaya masayrakat tidak memandang sinis.



???Saya menulis ni bukan untuk mengaibkan Kak Mel. Kak Mel berjasa jaga anak-anak kami dan keluarga saya.

???Jangan la harapnya memburuk-buruk atau bergaduh di mana-mana ruangan komen. Saya hanya ingin menjelaskan keadaan supaya orang terus tidak berburuk sangka pada kami," tambahnya.


Untuk pengetahuan, Julai lepas kecoh apabila Kak Mel tampil bersuara mengenai perkhidmatannya yang telah diberhentikan syarikat,

Kisah tersebut tular dan pelbagai spekulasi timbul selepas Kak Mel memuat naik status menceritakan tentang bekas majikannya itu.

Harap kedua-dua belah pihak dapat berdamai semula. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
0
0
0
Komen: 251
Komen

Previous : Farahdhiya Tak Suka Kongsi Kisah Peribadi, Ini Alasannya...

Next       : Sweetnya Ucapan Uyaina Arshad Untuk Raja Syahiran, Cepatlah Kahwin!

Komen Terbaru

Quote chippotato 24-11-2020 10:13 PM
mamajawie replied at 24-11-2020 02:44 PM
apa ko taip ni etann??naik pening baca komen ko ni..huhuuhuhuhu

Bodow la mama ni.. Typo lite2 pon tk reti baca kaa.. Hahaha.. Ada jer org pham apa aku tulis.. Nasib aku tak type ala2 bbnus.. Giteewwm.. Aq...

Lain-lain Komen

Quote remotechiever 17-11-2020 01:20 PM
Err kenapa letak dkt bod kenamaan.. tak sesuai
Quote Fafaa 17-11-2020 01:21 PM
remotechiever replied at 17-11-2020 01:20 PM
Err kenapa letak dkt bod kenamaan.. tak sesuai

entahhh.. hahaha
Quote miszclassique 17-11-2020 01:28 PM
Panjangnya merentan...whatsapp/emel je kak mel takboleh ke sebab luahan untuk kak mel kan
Quote Kurex 17-11-2020 01:35 PM
Bodohnya la caption panjang2.. lagi2 tak kena dgn gambar. Palat!
Quote woven11 17-11-2020 01:36 PM
Attention seeker. Luahan tu utk kau je sudah laaa
Quote sharlenetexas 17-11-2020 01:37 PM
Akaun dah nyah beku ke?
Quote Kak-Leen 17-11-2020 01:37 PM
Hp rosak x boleh WA.
Laptop pun rosak x boleh nak email.
Kereta rosak x boleh nak jumpa.
Telefon rumah dan pejabat pun rosak so x boleh call dan minta jumpa depan2.
Lepas tu buat la PC clearkan bersama.
Susah2, saman aje Mel tu kalau rasa x tahan dihina.

Panjang nau nak baca..
Quote Kurex 17-11-2020 01:40 PM
Oohhhh sepol... Patut la cerita berbaur gampang
Quote sarah82 17-11-2020 01:50 PM
aku masuk sebab nak baca komen...popcornnnnn
Quote airmineral 17-11-2020 01:53 PM
ghazi ti meninggl da ke? sebab apekah?
Quote umbut 17-11-2020 01:53 PM
Panjangnya karangan
Quote slyfynx 17-11-2020 01:57 PM
Sepul dah start membijik dah.
Smlm sehari x bukak thread bodoh. NI qada la ni
Quote intanazlynna 17-11-2020 02:01 PM
so siapa yang betul ni? Kak Mel ke mereka?
Quote lattehazelnut 17-11-2020 02:03 PM
Laki bini sama je berdrama..
Xheran pun kalau kak mel tu dibayar utk belakon..
Quote Minami2013 17-11-2020 02:04 PM
Ingat kan kena pecat mcm tu je sampai kak mel ni boleh meroyan asyik mengata ex employer. Ada la proper farewell. Anyway, depa ni sejenis batak like dan view.. sebab tu ler berperang kat media sosial.. mana ler nk kasi private msg ni.. org tak tau
Quote Themilo 17-11-2020 02:07 PM
airmineral replied at 17-11-2020 05:53 AM
ghazi ti meninggl da ke? sebab apekah?

sebab gastrik tak salah meols.. dah 2-3 bulan rasanya arwah meninggal..
Quote misz_sanggul 17-11-2020 02:07 PM
Follow jgk cte ni..aku tgk kak mel xde plak  ckp die bodoh atau ustazah jadian..
die buat QNA pas tu org tnye dato ngn datin mn ok..die jwb datok lg ok..maybe itu yg pompuan ni naik hangin..yg lelain cam biasala mn pnh staff puas ati ngn bos kan..agk org tu pun dh simpan lama..die cume sbut pihak di sana..
tp pd aku la..akak tu pleasela ko dh maju dgn ank2 bole je komen sy xnk de kaitan pape dh dgn diaorg kan sng..tp aku rse dioarg laki bini mcm x brani nk saman ke ape maybe cam de rahsia bsar kut yg akak tu pgg gtula..
Quote Adeakukesah11 17-11-2020 02:09 PM
Muka tinshid dlm bideo tu ya ampun bengkak.. bru lepas cucuk lettewww
Quote inspektoremos21 17-11-2020 02:09 PM
Gigih semalam iols baca caption tinshit yg panjang berjela tu. Drama je la korg semua ni

Lihat semua komen(253)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top