Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Uqasha Senrose Dan Kamal Adli Berpelukan, Ramai Sangka Gambar Pre-Wedding

20-11-2020 02:22 PM| Komen: 201

Ramai dapat lihat keserasian yang terjalin di antara Kamal Adli dan Uqasha Senrose, bukan sahaja di set penggambaran malah di dunia realiti.

Sebelum ini kecoh bila pasangan ini dikatakan dah pergi kursus kahwin dan kali ini kecoh balik bila pasangan ini memuat naik gambar mereka berpelukan di Instagram.

Foto: IG

Difahamkan sesi fotografi tersebut adalah untuk mempromosikan aksesori jam tangan.

Ini sekaligus membuatkan kebanyakan peminat teruja dan ada pula yang menyangka ia adalah gambar pre-wedding.




Di ruangan komen, ramai yang mendoakan agar Kamal dan Uqasha cepat-cepat kahwin.

Rakan artis, Fizo Omar turut meninggalkan komen.

"Haaa, bila datenya. Aku tunggu ni," tulisnya.


Apa pun doakan sahaja yang baik-baik untuk mereka berdua. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 201
Komen

Previous : Balkisyh Semundur Khan Lega Dah Boleh Kahwin Dengan Duda

Next       : "Be Strong Baba, Mommy Bedah Perut Rilex Je," -Sharnaaz Ahmad Buang Sinus

Komen Terbaru

Quote navyna 24-11-2020 01:09 AM
Masa mula2 berlakon dulu, muka uqasha n nelly seiras sgt.. bila tgk gambar, sekali pandang mcm kembar pun ye. Tp skrg ni muka uqasha dh lain. Nelly masih sama mcm dulu

Lain-lain Komen

Quote salmon-suki 20-11-2020 02:25 PM
Kawin pn xpe..sesuai daa dorg ni..tp tetap laa muka uqasha mcm tweety bird..{:run
Quote auntyonion 20-11-2020 02:28 PM
bila ntah nak kawen nye {:question {:question bkn x mampuu
Quote adelea 20-11-2020 02:30 PM
Semoga bertemu jodohnya love birds
Quote irvene 20-11-2020 02:30 PM
alaaa takde hal lah setakat peluk memeluk bg diaorang. btw masa meletop hari selasa hari tu, uqasha very awkward nk pandang nabil
Quote Tinot7 20-11-2020 02:30 PM
Swarovski dah jumpe pengganti ke?
Quote chenta_dewi 20-11-2020 02:34 PM
irvene replied at 20-11-2020 02:30 PM
alaaa takde hal lah setakat peluk memeluk bg diaorang. btw masa meletop hari selasa hari tu, uqasha  ...

Haha..nabil double cheezy burger fgn azwan lg
Quote mamajawie 20-11-2020 02:37 PM
nampak kurang jendol kat kepala si tweety bird ni
Quote Rogue98 20-11-2020 02:37 PM
Suka couple ni...low profile yet talented actors...semoga berjodohan
Quote cicicumel 20-11-2020 02:41 PM
Untunglah.. Klu peluk sbb berlakon atau photoshot netizen puji.. Klu peluk live masa anugerah kt TV.. Kecoh 1 malaysia.. Kah3x
Quote firasAli 20-11-2020 02:45 PM
Uqasha makin jongos dan nmpak tua skrg

Muka mcm dah 30an.
Quote ninjago 20-11-2020 02:48 PM
cam tuk ads swarovski je
Quote AbukRokok 20-11-2020 02:51 PM
irvene replied at 20-11-2020 02:30 PM
alaaa takde hal lah setakat peluk memeluk bg diaorang. btw masa meletop hari selasa hari tu, uqasha  ...

shit...teringat mulut busuk le tu

Quote dinosaurpink 20-11-2020 02:56 PM
salmon-suki replied at 20-11-2020 02:25 PM
Kawin pn xpe..sesuai daa dorg ni..tp tetap laa muka uqasha mcm tweety bird..{:run

La patutlah ramai panggil tweety bird.muka serupa rupenyer.selama ni puas aku pikir kenapa
Quote Kurex 20-11-2020 03:00 PM
Sepolsampah
Quote pearl.silver 20-11-2020 03:04 PM
Kamal mmg taste awek kelantan ke
Quote virgo19 20-11-2020 03:05 PM
Lain pulak muka ukasah kat sini..
Quote Ritacomels 20-11-2020 03:18 PM
Bahagia nya xde sape kecam, tapi tetap la kepam kamal ni
Quote salmon-suki 20-11-2020 03:25 PM
dinosaurpink replied at 20-11-2020 02:56 PM
La patutlah ramai panggil tweety bird.muka serupa rupenyer.selama ni puas aku pikir kenapa

Hahahahah..yeee sis..tgk laa rupa dia tu..xubah mcm tweety bird kan..cuma dia bkn kuning mcm tweety bird je..hahahahahhah
Quote chekacheku 20-11-2020 03:29 PM
Kemain untuk iklan pun...

Lihat semua komen(201)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top