Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Kay Poh Chee, Jangan Perasan Kau Superstar" - Ning Baizura Warning Siapa?

21-11-2020 12:15 PM|Oleh: LilRose| Komen: 136

Tindakan penyanyi Ning Baizura memuat naik hantaran berbaur amaran menimbulkan tanda tanya.


Kredit foto: IG

Menerusi hantaran di Instagram itu, Ning Baizura Sheikh Hamzah, 45, meminta individu berkenaan berhenti mengikutinya di laman sosial jika ada udang di sebalik batu.

Ning juga menyifatkan individu terbabit sebagai seorang 'kay poh chee' yang perasan superstar hanya kerana dikelilingi rakan di kalangan selebriti.


Kredit foto: IG

Di ruangan kapsyen, Ning juga memaklumkan ia sebagai peringatan kepada rakan selebriti lain.


Kredit foto: IG

"Siapa makan cili, memang terasalah pedasnya!" tulis Ning. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 135
Komen

Previous : Ayda Jebat Hadiahkan Ibu Rumah Teres Dua Tingkat

Next       : Menjerit Risteena Dapat Sekotak 'Lipas' Sempena Kejutan Hari Jadi

Komen Terbaru

Quote idril 24-11-2020 10:36 AM
gideoncross replied at 22-11-2020 10:38 PM
Klau kat US dia bgi jwpn camni mmg x apa2 lh sbb dorg open hbis tpi kat Nusantara bgi jwpn camni,  ...

sometimes nak gak baca citer gini dari leluhur nusantara uols
kinky sangat
dia ingat @acikgomen n seangkatan tak baca magazine tulis omputeh.... kemahen dia downgrade kan acikgomen yek

Lain-lain Komen

Quote LadyCarefree 21-11-2020 12:19 PM
Gang celebrities ni anggap diorang kasta kelas atasan ler kan? Walhal depends on non-celeb punya duit demi kelangsungan hidup.
Quote kiah_mai_pulak 21-11-2020 12:21 PM
ooooo dh tu kawan2 selebriti yg lain tu nk kena mggelabah teksssss ke tak memasing?
Quote Tinot7 21-11-2020 12:21 PM
Gambaq atas tu filter ke? Awat nampak kuruih? Bibir pun dah tak nampak tebal mcm dolu2.. ke itu ingatan iols yg tersilap?
Quote Tiram 21-11-2020 12:54 PM
Tinot7 replied at 21-11-2020 12:21 PM
Gambaq atas tu filter ke? Awat nampak kuruih? Bibir pun dah tak nampak tebal mcm dolu2.. ke itu inga ...

Uiks jgn persoal filter2 ni nanti nenek kunyah sireh marah
Quote Noraniza_Iblis 21-11-2020 12:57 PM
cite mcam ni pun boleh jd thread ke?
Quote MissYouSayang 21-11-2020 01:12 PM
Dia ni kan yg dok wild imagination nak ngesek ramai jejanz
Quote Kurex 21-11-2020 01:41 PM
Knp nak kena merempan dekat socmed?
Quote rain2169 21-11-2020 01:58 PM
I tak kisah dia nak marah sapa punnnn....
Quote DainaEli 21-11-2020 02:01 PM
Sheols ni makin berusia dah makin hilang classy and exclusivity sheols ya..

Kalau dulu ala2 kluster kayangan sekarang dah mcm ala2 acik gomen je
Quote RatuDunia94 21-11-2020 02:21 PM
Ning dh lama downgrade since tersingkir awal program duo star.. mohon masuk GV utk redeem balik status quo dlm industri yach.. tp suara sheols skrg dh hauk.
Quote Tinot7 21-11-2020 02:23 PM
MissYouSayang replied at 21-11-2020 01:12 PM
Dia ni kan yg dok wild imagination nak ngesek ramai jejanz

Ha ah.. masa dia buat statement tu, mmg hot topik la
Quote AppropriateNick 21-11-2020 02:31 PM
rain2169 replied at 21-11-2020 01:58 PM
I tak kisah dia nak marah sapa punnnn....

ya Allah low classnya terus downgrade....menopos ke apa ni
Quote supernaturalee 21-11-2020 02:41 PM
RatuDunia94 replied at 21-11-2020 02:21 PM
Ning dh lama downgrade since tersingkir awal program duo star.. mohon masuk GV utk redeem balik stat ...

Surprise die blh join pertandingan tu
Worst part duet dgn penyanyi yg ada rupa tp nyanyi ke laut

Quote supernaturalee 21-11-2020 02:42 PM
Sheols bkn wanita sempurna


Quote genUmi 21-11-2020 03:04 PM
ada produk baru yg nak keluar kah?
Quote MissYouSayang 21-11-2020 03:06 PM
Tinot7 replied at 21-11-2020 02:23 PM
Ha ah.. masa dia buat statement tu, mmg hot topik la

Hahaha...kak ning biasa la..lau lofa yg buat statement cengitu,habis bergegar tiang umah karat lofa
Quote aijinmisaki 21-11-2020 03:10 PM
MissYouSayang: Dia ni kan yg dok wild imagination nak ngesek ramai jejanz


Woi mana kau tau
Quote Tinot7 21-11-2020 03:12 PM
aijinmisaki replied at 21-11-2020 03:10 PM
Woi mana kau tau

Kuar paper mase tahun 90an. Masa tu mmg heboh
Quote Tinot7 21-11-2020 03:13 PM
MissYouSayang replied at 21-11-2020 03:06 PM
Hahaha...kak ning biasa la..lau lofa yg buat statement cengitu,habis bergegar tiang umah karat lof ...

Tak rase cikpah jenis nak buat statement mcm tu. Baik doakan dia kawen cepat.

Lihat semua komen(136)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top