Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Muat Naik Gambar Selfie Dengan Citra Monica, Ifan Seventeen Dah Move On

2-1-2021 01:02 PM| Komen: 11

Selepas kehilangan isteri tercinta Dylan Sahara dalam tragedi tsunami pada 2018, penyanyi Ifan Seventeen, 37, semakin pulih dari kesedihan dan kini intim dengan model, Citra Monica.

Ifan atau nama sebenarnya Riefian Fajarsyah turut memuat naik foto kemesraan mereka menerusi Instagram sebagai foto pertama di media sosial itu tahun ini.

Foto pertama menampilkan keduanya tersenyum ke arah kamera. Pada foto kedua, penyanyi Seventeen itu melihat kamera sambil mengerutkan dahi manakala Citra tertawa besar.

Kredit foto: IG

Rata-rata pengikut Ifan mengandaikan penyanyi terbabit kini sudah 'move on' dan bersedia mencari pengganti arwah isterinya.

"Swafoto pertama untuk 2021. Tahun ini doanya banyak sangat. Ya Allah semua doaku dan semua yang membaca doa, terkabul semua tahun ini. Kita berdoa banyak-banyak biar semakin terkabul semua ya," tulisnya diikuti emoji hati.


Terdahulu, Ifan menafikan dia sudah bersedia untuk kembali berumahtangga selepas mengumumkan bercinta dengan Citra pada 1 Disember lalu.

Dia juga menafikan menjadi punca keretakan rumah tangga Citra bersama bekas suami Aditiyo Januajie dan menepis tuduhan yang mendakwa dirinya perampas isteri orang.


"Yang saya tahu mereka sedang dalam proses (cerai). Dan saya rapat pun, mereka sudah rasmi cerai," katanya. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 11
Komen

Previous : Penyanyi Gisella Anastasia Akui Terbabit Video Lucah Dirakam Di Hotel Medan

Next       : Hilary Duff Kerap Sangat Buat Ujian Covid-19 Sampai Alami Jangkitan Pada Mata

Komen Terbaru

Quote nanies 13-1-2021 02:51 PM
iras2 arwah bini dia. IG bini dia mmg dia taknak padam eh?

Lain-lain Komen

Quote little_sis 2-1-2021 01:20 PM
Lawanya citra monica ni.. tp ifan idak la ensem pulaknya..
Quote uori 2-1-2021 02:26 PM
bukan dh lama ke move on?
Quote Asdira 2-1-2021 02:55 PM
Ok la tu..
Quote evlinne 2-1-2021 03:12 PM
Lawaaa
Kecik molek je citra
Quote miszclassique 2-1-2021 03:29 PM
Besar betul gigi dia
Quote AKAZ85 2-1-2021 03:36 PM
Bukan sebelum ni kantoi pernah berkuda ngan sape ntah masa baru2 gak bini dia mati dulu tu??
Quote doubleA 2-1-2021 04:51 PM
Sepesen arwah bini gf sekarang ni. Memang taste nya gitu
Quote Carcosa 2-1-2021 09:13 PM
Kenapa emote?  {:question
Yindon suka nau2 panggil pelik2   {:yameteh
Quote BoongaKertas 3-1-2021 03:14 AM
Iols trying to be realistic. Heols kena move on lah gak demi kelangsungan hidup di dunia yg fana ni.
Quote depresio 3-1-2021 09:52 AM
Biarlah org yg cerai hidup ke mati ke nak move on pon. Kekdg ada pasangan ni memudahkan proses move on tu.. Xde istilah cepat sgt ke apa ..
Quote nanies 13-1-2021 02:51 PM
iras2 arwah bini dia. IG bini dia mmg dia taknak padam eh?

Lihat semua komen(11)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top