Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Siapa Pelakon Lelaki Suam Kuku Didakwa Terbabit Threesome Di Langkawi?

8-1-2021 07:47 AM| Komen: 100

Sejak beberapa yang lalu, kecoh di Twitter mengenai spekulasi pelakon lelaki yang dikatakan terlibat dalam aktiviti seks berkumpulan di Pulau Langkawi, baru-baru ini.



Dalam pendedahan tersebut, dikatakan terdapat sekumpulan pengamal media sosial terkenal menginap di salah sebuah hotel di pulau peranginan itu yang turut disertai seorang pelakon lelaki. 

Dikhabarkan, ketika itu mereka berada dalam keadaan mabuk dan video tersebut telah dikongsi secara tidak sengaja.



Menerusi pendedahan itu, terdapat beberapa video lain yang kononnya menunjukkan pelaku di dalam aktiviti tidak bermoral tersebut. 


Kredit foto: Twitter

Ciapan itu yang ketika ini tular turut menimbulkan pelbagai spekulasi warganet selain mendakwa ianya hanyalah khabar angin semata-mata.


Sumber: Murai.my

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
1
0
Komen: 100
Komen

Previous : Sambut Hari Jadi Ke 23 - Kapsyen Hun Haqeem Buat Peminat Cair

Next       : "Oi Beruk" - Janna Nick Bertikam Lidah Dengan Netizen Kerana Kualiti Filem Tempatan

Komen Terbaru

Quote supernaturalee 14-1-2021 09:04 AM
GegarVaganja replied at 13-1-2021 03:09 PM
Banyak lagi kebarangkalian chuolls.
Boleh jadi,
1L 1P 1Sajad

Hahahadoiiii


Lain-lain Komen

Quote missyL 8-1-2021 07:56 AM
Awal sgt iols dtg lol
Will come back. Tlg speku. Sbb setakat 53k follower tu.. Mmg sendu tu haha
Quote lattehazelnut 8-1-2021 07:58 AM
Bole lawan 3some si ammar bangla x
Quote apedehal 8-1-2021 07:58 AM
Pelakon laki suam kuku yg covid positive or not..luls..sadap naw iols speku
Quote missHaidiD 8-1-2021 08:02 AM
Siapakah itu. Harap yg buat 3some tu kena covid.  Tiber
Quote jerukkedondong 8-1-2021 08:04 AM
Elok mampus lah tiga2 yg gigih berthreesome di tahun baru tu....
gitu iols mencerca dipagi jumaat nan barokah
Quote LadyCarefree 8-1-2021 08:05 AM
Hauknya hotel apa tu?
Quote Gomea 8-1-2021 08:13 AM
Tolong tepek video tu sat. Malas nak main teka-teki
Quote evlinne 8-1-2021 08:27 AM
Kinky sgt main ngadap pantai dan orang lalu lalang
Quote AbukRokok 8-1-2021 08:34 AM
sharelinkgan utk proses siasatan dan evaluasi
Quote MadameOnion 8-1-2021 08:41 AM
wowwww panas...yg kena carut dgn nanaz tu ke?
Quote shi_jewel 8-1-2021 08:44 AM
iol tau sorang beberapa instapemes atau retis yg pi langkawi baru2 ni. tp takkan dia kot.
Quote bluebutter 8-1-2021 09:10 AM
MadameOnion: wowwww panas...yg kena carut dgn nanaz tu ke?

Iye kut...eeee seram oiii. tu la ada bideo. seram dunia IT now..
Quote redfox 8-1-2021 09:14 AM
Parking dulu. Nnt dah banyak komen baru datang balik. Sendu sangat tu kalau takat 53k.
Quote pakupayung21 8-1-2021 09:15 AM
no idea
Quote akies 8-1-2021 09:18 AM
Pelakon suam kuku
Ntah sape pulak ni.
Quote lattehazelnut 8-1-2021 09:23 AM
Pondan ke? Euww..
Quote Belibis 8-1-2021 09:24 AM
Ramai sangat pelakon suam kuku..payah nak siasat.
Quote sarah82 8-1-2021 09:30 AM
Sat lagi aku masuk balik
Quote Acikgomen 8-1-2021 09:30 AM
Implonza botak yg kena kobid tuh ke
Annoying tul heshe dgn kakaknye dok bideo2 konon lawak ngusik mak deyols
Dok umah pun mekap bekati2 makcik tuh apooo

Lihat semua komen(100)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top