Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Nampak Macam Baby Bump, Marsha Milan Hamil?

11-1-2021 01:39 PM|Oleh: Saiful| Komen: 10

Marsha Milan Londoh disangka mengandung gara-gara memakai baju yang menggelembung di bahagian perut.

Kata penyanyi ini dia hanya kekenyangan selepas menikmati nasi dua pinggan.

Tak mahu peminat terus keliru, Marsha memuat naik dua gambar, satu kelihatan macam ada 'baby bump', satu lagi menunjukkan perutnya yang kempis.

Foto: IG

"Alhamdulillah, kenyang dua pinggan nasi tapau. Da... da tidak payah ditanya mengandung ke tak, jawapannya tidak. Swipe right untuk bukti..." tulisnya di Instagram.

Bagaimanapun di ruangan komen, peminat sentiasa mendoakan Marsha akan dikurniakan zuriat suatu hari nanti.



Pengurus Marsha, Azlan Zanuddin berkata, "Marsha belum mengandung. Lagipun, Marsha sibuk dengan dengan penggambaran dan komitmen kerja. Bagaimanapun, doakan semoga Marsha dikurniakan rezeki menimang cahaya mata."

Marsha dan suaminya Mohamed Shaiful Nizam Mohamed Ismail dah berkahwin sejak tahun 2015.

"Pada awal perkahwinan, saya agak tertekan apabila sering kali diajukan soalan yang sama. Saya berasakan seolah-olah ada yang sengaja mahu menyindir. Bagaimanapun, kini, saya semakin lali dan hanya berfikiran positif." -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 10
Komen

Previous : Majlis Lagi Sebulan - Bakal Suami Lia Natalia Buat Hal, Tak Jadi Kahwin!

Next       : "Ramai Cakap Saya Tipu, Sebenarnya Sakit Sangat!" - Elyana Dah Tahap Kritikal

Komen Terbaru

Quote makcun14 11-1-2021 08:58 PM
Laki she ols pun boolat. So together gether kekdahnya.

Lain-lain Komen

Quote friedfishsoup 11-1-2021 01:44 PM
Dia dah jawab tak mengandung pe. Alahai
Quote MsKathryn 11-1-2021 01:46 PM
Nmpk mcm mengandung gambar yg tgh duduk tu...
Quote nura19 11-1-2021 01:59 PM
Semoga ade rezeki utk die...suka tgk penampilan sopan sejak die dh kawin...
Quote zuliana29 11-1-2021 02:03 PM
yes.. yg ttcian ni perut mudah nmpk moncet mcm preggy..
semoga ada rezeki preggy nanti..
Quote sehirkedi 11-1-2021 02:09 PM
Marsha ni pandai bawa diri lepas berkahwin. Nampak sentiasa cantik dan wangi
Quote Adeakukesah11 11-1-2021 02:09 PM
Dia dah jawap tk pregnant. Next!!!!
Quote orkidorkido 11-1-2021 03:25 PM
She really wanting it. Semoga dimurahkan rezeki & dapat cahayamata
Quote RooneyMara 11-1-2021 03:35 PM
zuliana29: yes.. yg ttcian ni perut mudah nmpk moncet mcm preggy.. semoga ada rezeki preggy nanti..

Yes betul. I faham sgt. Bukan apa, sbb taknak workout after ovulation period, sbb takut pregnant. Tp bila makan n tak workout, makan nya naik la perut tu. Especially kalau dah masuk 30s, cepat sgt muncittt
Quote Shayang 11-1-2021 03:44 PM
Semoga ada rejeki marsha utk menimang cahaya mata, insyaAllah.
Quote makcun14 11-1-2021 08:58 PM
Laki she ols pun boolat. So together gether kekdahnya.

Lihat semua komen(10)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top