Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Ayda Jebat Terharu Suami Jadi Imam Ketika Berbulan Madu

12-1-2021 02:06 PM| Komen: 64


Kredit foto : mStar


Pelakon dan penyanyi popular Ayda Jebat atau Nur Suhada Jebat, 29, berkongsi rasa terharu apabila suaminya, Nabil Mahir, 33, mengimamkan solat ketika mereka berbulan madu di Pulau Langkawi.

Dimuat naik menerusi InstaStory miliknya, video berdurasi lima saat yang dikongsi jelas memaparkan suaminya selesai mengimamkan solat jemaah mereka berdua.

" Saya sungguh bertuah memiliki kamu dalam hidup saya, " tulis Ayda dalam Instastory.




Memetik Kosmo, terdahulu majlis resepsi perkahwinan sebelah pihak lelaki yang dijadualkan berlangsung pada 9 Januari lalu di Langkawi terpaksa dibatalkan berikutan kes Covid-19 yang semakin meningkat saban hari.

Sebelum ini, dengan hanya sekali lafaz pasangan itu sah bergelar suami isteri selepas selamat dinikahkan pada pukul 3.28 petang di Masjid At-Taqwa, Taman Tun Dr. Ismail, Kuala Lumpur 1 Januari lalu. 

Seronok melihat kebahagiaan yang dikecapi mereka berdua. Semoga selepas ini dapat menimang cahaya mata pula hendaknya. - CARI






Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
2
Komen: 64
Komen

Previous : "Hanya Kerana Aku Berpakaian Wanita..." - Sajat Mengaku Tukar Jantina?

Next       : Hannah Delisha ‘Cuci’ Akaun IG, Padam Lebih 800 Gambar

Komen Terbaru

Quote diss69 13-1-2021 03:11 PM
Alhamdulillah...

Lain-lain Komen

Quote wnwa05 12-1-2021 02:11 PM

ni baru betul jadi imammu... seronokkan dapat solat jemaah sama2 laki bini. aku gak la belum ada makmum
Quote rosasen 12-1-2021 02:14 PM
dah start dahhhh 1 thread 1 isu
Quote lotionmilo 12-1-2021 02:16 PM
Cepat nabil ni berbulu balikk

Apapon dah balik kl ke belom tu? pkp yachhh
Quote dua_chzy 12-1-2021 02:20 PM
Ah ye la tu. Tayang la bahagia ngkau.
Quote Suchi 12-1-2021 02:26 PM
Syok aah baru kawen terus pkp
Tapi kalau duk umah sendiri best lerr kalau duk umah mertua  menjeruk gak hahhah
Takleh nak masak pakai apron jaaa
Quote EvieWanKenobi 12-1-2021 02:33 PM
terharunyaaa.. pandai suaminya jadi imam..
Quote MariaClara 12-1-2021 02:44 PM
alaaa laki org lain pon reti jadi imam lahhhhhh
Quote ckenj 12-1-2021 02:49 PM
lepas ni..menu petama masak kat husbnd pastu rasa tekejut ada org tido disebelah pastu husband tak pernah menghalang career sy..gituuuuuuu
Quote matjerk 12-1-2021 02:53 PM
Update laki jadi imam - done

Next update
- nabel rajin masak utk isteri
- AJ n nabel selalu masak sama2

Time mengandung pulak
- AJ mengandung, Nabel yg mengidam (yg ni memandang kan nabel ni tahap kematangan dia gitu.. x mustahil x mengidam pun..buat2 mengidam demi sebuah perhatian

Time beranak plak
- nabel x sangka sudah bergelar ayah
- nabel menitiskan air mata ketika mengazan/iqamahkan anak nya
Quote matjerk 12-1-2021 02:54 PM
MariaClara replied at 12-1-2021 02:44 PM
alaaa laki org lain pon reti jadi imam lahhhhhh

Org lain..kena jemput OSTAD luar dtg rumah jadi imam...
Quote matjerk 12-1-2021 02:57 PM
Dah tgh bulan madu... laki dia la jadi imam.. habih tu x kan bellboy hotel plak yg jadi imam... tajuk ponnnnnnnnn
Quote cik_penguin 12-1-2021 03:01 PM
Jadi? Sempat kau amik fon eh nak capture. Next apa pulak.
Quote de_ikea 12-1-2021 03:08 PM
Alhamdulillah semoga berbahagia. Iols sokong ajelah post2 kebahagiaan di ambang pkp ni. More love kekdahnya
Quote HuoJingJue 12-1-2021 03:09 PM
kalau ko yg jadi imam, Aminah Wadud ko nanti..hehe
Quote helicornia 12-1-2021 03:14 PM
masih dlm honeymoon mood dik
fasa di mana kentut pun bau wangi
tunggu la sikit ari lagi  anak dah 2,3 orang tak sempat pun ko nak feeling2 terharu ni
Quote Kurex 12-1-2021 03:15 PM
Butohhhhhh
Quote salmon-suki 12-1-2021 03:15 PM
Ok jap..so,lps je solat,time tgh berdoa,terus amek fon n snap pic?lps ni ape?mcm biasa laa retis..awal2 kawin tnjuk jd imam,ajar tu,ajar ni..tnjuk bahagia. Japgi.....
Quote MariaClara 12-1-2021 03:17 PM
matjerk replied at 12-1-2021 02:54 PM
Org lain..kena jemput OSTAD luar dtg rumah jadi imam...


poyo giler kannnn

semua nak bagitau..nnt gado pon bagitau jugak kecoh satu negara...
Quote imanda 12-1-2021 03:24 PM
hadoiii komen2 korg memang lar kannn haha kelakar sumenya

Lihat semua komen(64)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top