Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Ayda Jebat Dedah Perangai Suami, Rupa-Rupanya Suka Pakai Baju Tidur Koyak

13-1-2021 01:35 PM| Komen: 59

Pasangan sensasi yang sentiasa menjadi perhatian dan buah mulut orang ramai, siapa lagi kalau bukan Ayda Jebat dan Nabil Mahir, yang baru-baru ini telah menggemparkan media sosial apabila Ayda memuat naik video dirinya dan suami yang sedang honeymoon di Langkawi.

Di dalam video itu Ayda memaparkan sisi lain suaminya, yang dilihat hanya memakai baju tidur tetapi sedikit koyak di bahagian leher!



Pasangan sensasi yang sentiasa menjadi perhatian dan buah mulut orang ramai, siapa lagi kalau bukan Ayda Jebat dan Nabil Mahir, yang baru-baru ini telah menggemparkan media sosial apabila Ayda memuat naik video dirinya dan suami yang sedang honeymoon di Langkawi.

Di dalam video itu Ayda memaparkan sisi lain suaminya, yang dilihat hanya memakai baju tidur tetapi sedikit koyak di bahagian leher!

Berbeza dengan pengantin-pengantin baharu yang lain, yang mungkin bersiap cantik, wangi dan kemas pada malam pertama, akan tetapi lain pula dengan pasangan ini.



Melihat pada kapsyen yang ditulis oleh penyanyi itu, Ayda membezakan dirinya bersama dengan Nabil yang dilihat hanya memakai baju tidur yang koyak, sementara dirinya memakai baju tidur honeymoon yang baharu.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata warganet turut terhibur melihat Nabil yang santai dan dikatakan sangat “rare” dengan pengantin baharu yang lain.


Foto: IG

Rupanya bukan Nabil seorang je suka pakai baju koyak-koyak, ramai lagi rupanya!

Anyways, Happy Honeymoon Ayda & Nabil! -CARI

Sumber: Hot FM


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
1
Komen: 59
Komen

Previous : "Jaga Dua Anak Kecil, Saya Tengok Isteri Nampak Letih Sangat, "- Jamal Abdillah

Next       : Tak Pernah Tak Lawak! Reaksi Zulin Aziz PKP Lagi Sekali, “Dia Buat Hal Lagi Guyss”

Komen Terbaru

Quote limans 14-1-2021 05:57 PM
semak wey.....

Lain-lain Komen

Quote juliesha 13-1-2021 01:37 PM
Aku je ke rasa macam geli je benda ni pun nak tayang kat orang?
Quote friedfishsoup 13-1-2021 01:40 PM
Jadi imam- done.
Upload suami pakai baju koyak- done.

Tunggu apa lagi tajuk pasal laki bini ni.
Quote Normabaru 13-1-2021 01:41 PM
Awat muka laki dia dh mcm anak zarina yang autism tu erk! amponnnn pak jagooooo
Quote Redmyvi 13-1-2021 01:42 PM
Pasal ni pun boleh jadi bahan cerita.. kau memang lawak  
Quote azwanaliori 13-1-2021 01:43 PM
dah start dahhh jaja cite laki bini
Quote Kurex 13-1-2021 01:43 PM
Kau memang celaka reputs!!!   
Quote doubleA 13-1-2021 01:45 PM
Tak segan2. Walaupun tau memang semua pengantin melalui malam pertama, simpan la moment untuk diri sendiri. Bukan semua kena upload takda segan silu. Buat kata masa ayda mataris rakam tu ada cermin ke boleh nampak reflection dia pakai apa kan aib suami isteri. Nanti ada la bbnu folo peel retis cenggini
Quote lotionmilo 13-1-2021 01:45 PM
Patutlah kuning langsat taknak bgtau bila depa kahwin
Quote SecretLuv 13-1-2021 01:49 PM
Alahai.. Benda biasa la tu. Aku pun jenis suka pakai baju dah lusuh gak. Sebab sayang dan selesa.. Walaupun mak suruh buang
Quote kiah_mai_pulak 13-1-2021 01:50 PM
ketahian apakah innehhhhhhhh????
Quote AshkieLa 13-1-2021 01:50 PM
gelinya...
tengok roti kirai p ramlee dalam bujang lapok pun tak rasa geli gini...
yihhh... itupun nak habaq dan share kat orang..
ko gelak2 dengan moment korang dua dah la..
Quote kiah_mai_pulak 13-1-2021 01:52 PM
friedfishsoup replied at 13-1-2021 01:40 PM
Jadi imam- done.
Upload suami pakai baju koyak- done.


tak sabar tunggu @Cari-Azza ceduk dari ig n up cerita pasal couple anjirr ni ya dlm porum ni..

cepat buat keje tu ya dik azza.. jgn duk mnggelabah teksssss sgtt
Quote kaedahnya 13-1-2021 01:58 PM
lotionmilo replied at 13-1-2021 01:45 PM
Patutlah kuning langsat taknak bgtau bila depa kahwin

kuning langsat tu apa
Quote shernazz 13-1-2021 01:59 PM
friedfishsoup replied at 13-1-2021 01:40 PM
Jadi imam- done.
Upload suami pakai baju koyak- done.


Lepqs ni live masakan pertama.utk.suami

Pastu suami.masak apa.hari ni

Perangai suami yang ayda tak pernah tahu

Ayda.pregnant

Ayda mengidam

Suami.mengidam

Ayda rentas negeri nak makan ayam salai

Suami.ikut kata ayda demi baby

Ayam salai sedap..patah balik beli 2 ekor

Ayda.masak.lemak

Suami suka.makan
Quote irvene 13-1-2021 02:04 PM
busuk arr muka ko ayda. tolong r. geli tgk ko.
Quote slyfynx 13-1-2021 02:04 PM
Amik gmbr laki pakai spenda lak.
Cite suke pakai boxer ke, brief ke, bikini ke.
Quote matchstick 13-1-2021 02:09 PM
Yg dlm gmbr sebelah kanan corak leopard tu baju tidur ayda ke
Quote imanjannah 13-1-2021 02:10 PM
muntah ijooo
Quote MissYouSayang 13-1-2021 02:13 PM
Klakarr laa

Lihat semua komen(59)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top