Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Tak Pernah Tak Lawak! Reaksi Zulin Aziz PKP Lagi Sekali, “Dia Buat Hal Lagi Guyss”

13-1-2021 01:49 PM| Komen: 41



Tidak kira pangkat dan golongan pasti serba sedikit akan memberikan kesan kepada mereka. Ini termasuklah golongan selebriti. Perkongsian video reaksi Zulin Aziz ini dengan muzik latarbelakangnya yang sangat menyayat hati telah mencuri perhatian ramai. Berikut adalah video reaksi Zulin Aziz PKP lagi sekali ini:



Alahai, teruk sangat sedih gayanya tu! Habis basah kuyup semuanya. Perkongsian video pendek ini telah meraih lebih 100 ribu tontonan dan 13 ribu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai rakaman Zulin Aziz ini di ruangan komen seperti berikut:


“Hahaha…Adoiii baru nak stress sebab PKP terus tak jadi”


“Laju betol dia buat keje kan…Nak lagi nanti”


“Dia buat hal lagi guysss hahaha”


Tak pernah tak kelakar kan Julin ni kalau buat video. Ok lah menghiburkan peminat, tak adalah tertekan sangat musim PKP ni kan. 




Sumber : IG ZulinAziz/himpunanceritalawak




Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 41
Komen

Previous : Ayda Jebat Dedah Perangai Suami, Rupa-Rupanya Suka Pakai Baju Tidur Koyak

Next       : Zarina Zainuddin Dedah Perangai Anak Suka Mandi Sehari Sampai Sepuluh Kali!

Komen Terbaru

Quote shroom 15-1-2021 06:24 PM
Hmmmmm sangattt... drpd die ni elok lg sherry ku rasa..

Lain-lain Komen

Quote lil_honey 13-1-2021 01:57 PM
biasa je aku tgk. tang mana lawak nye.
Quote chandrahusin 13-1-2021 02:01 PM
aku plk klu tgk Zulin ni
tak pnh plk rasa dia lawak
Quote slyfynx 13-1-2021 02:03 PM
Hahahahahahahahahahahahahahaha.
Lawaknyeeeeeeeeeeeee

<sambil potong kuku kaki>
Quote Kurex 13-1-2021 02:07 PM
Lawaknyaaaaa!!!!! Berdekah2 aku dekat sini!!! Mengalir air mata aku!! Senak perut aku ketawa!!!!!!
Quote azwanaliori 13-1-2021 02:11 PM
dah kurus pun tetap xleh buang aura try hard
Quote CiliPadiSedap 13-1-2021 02:12 PM
akhir zaman buat benda entah apa2 boleh jadi lawak
Quote sikatkutu 13-1-2021 02:13 PM
aduh berdekah gelak ni. 10 kali ulang dah..mmmmmm
Quote kisahkeaku 13-1-2021 02:17 PM
wah kelakarnya!! (sambil korek taik hidung)
Quote mamajawie 13-1-2021 02:29 PM
dia punya lawak sampai duit dalam akaun bank aku tetiba berkepuk-kepuk berkepuk kepuk yachh..
Quote Noraniza_Iblis 13-1-2021 02:43 PM
lawaknye laa lemak melimpah...
suke taw bg aku tergelak smpai gegar2 perut aku..

Quote umbut 13-1-2021 02:47 PM
Eeeeewwwww.. rasa nak
Quote shuerin 13-1-2021 03:09 PM
apa yg kelakarnye? tgk gmbar pn dh rasa mcm nyampah je...
Quote lasagna 13-1-2021 03:10 PM
kalau lawak bleh laa masuk MLM plak pasni ya.. aku nk tgk tang mana lawak sgt dia ni.
video tu pun koser aku nk tekan play.
Quote mrsbob87 13-1-2021 03:18 PM
hurmmmmmm ok.... try hard ler zulin
Quote rayna_raynes 13-1-2021 03:22 PM
siapa rasa dia ni kelakar mmg takde taste agaknya
Quote miss_sepet 13-1-2021 04:00 PM
Lawak eh... tak sanggup la nak nengok
Quote nanies 13-1-2021 04:11 PM
biasa jeeeee. kat mana lawak nya? lupa nk gelak
Quote shuerin 13-1-2021 04:28 PM
lasagna replied at 13-1-2021 03:10 PM
kalau lawak bleh laa masuk MLM plak pasni ya.. aku nk tgk tang mana lawak sgt dia ni.
video tu pun  ...

bukan dia pnah masuk muzikal lawak superstar tu ke?

hrp ckp hindustan tu je la yg mampu...yg lain2 hauk...
Quote MsKathryn 13-1-2021 05:46 PM
Semua lawak yg minah attention seeker ni buat x penah jd

Lihat semua komen(41)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top