Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Ratu Rasa Comel Macam Hamster" - Safiey Illias Panik Pipi Gemuk, Terus Bedah Muka

13-1-2021 02:14 PM| Komen: 80

Baru-baru ini, usahawan kosmetik terkenal, Safiey Ilias ada menjalani prosedur kecantikan pada beberapa bahagian wajahnya di sebuah klinik swasta.

Kredit foto: IG

Lalu, penyanyi lagu Syinta Gila ini ada berkongsi foto terkini wajahnya selepas menjalani rawatan menerusi akaun Instagram miliknya.



“Bengkak bermula . Sori ratu tak reply whatsapp . Nak rest jap .

“So tired ubat bius masih dalam badan . Tq @my_gorgeous_clinic . Ratu rasa comel mcm hamster,” tulisnya.


Lantas, perkongsian usahawan berusia 27 tahun itu menjadi perhatian netizen.


Rata-rata netizen meluahkan rasa terkejut apabila melihat perkongsian Safiey tersebut. -CARI

Sumber: Media Hiburan

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 80
Komen

Previous : Zarina Zainuddin Dedah Perangai Anak Suka Mandi Sehari Sampai Sepuluh Kali!

Next       : Tak Tenang Sampai Makan Ubat Tidur, Sajat Nak Mati?

Komen Terbaru

Quote mawarputih2612 15-1-2021 01:36 PM
MadameOnion replied at 13-1-2021 03:16 PM
dia ni kategori pondan buruk kalau jumpa depan2..dengan kulit berkeraknya...sajat mmg lawa..walaupun ...

rizalman dulu zaman jahiliyah berjuta kali ganda cantik dari sajat
udahle putih melepak

Lain-lain Komen

Quote mrsbob87 13-1-2021 02:22 PM
gila...

gila perhatian, kurang kasih sayang
Quote mamajawie 13-1-2021 02:25 PM
ksian dia ni..sama isim cm sogay, bangjat jenis xbleh ditegur lagi da ni..
Quote n0n0n0 13-1-2021 02:26 PM
Emmm

Dah la kecoh pasal bangjat sekarang.

Nampak dia ni lagi menyampah.
Quote naina 13-1-2021 02:30 PM
Aik. Bukan dh lama ke gambar pipi bengkak tu. Baru2 ni kan dia naikkan bibir atas dia
Quote nanies 13-1-2021 02:38 PM
pondan bodoh
Quote alieyrina 13-1-2021 02:39 PM
Jgn la duk normalised kan benda ni..nati budak2 nak tumbuh bulu pakat ikut
Quote EvieWanKenobi 13-1-2021 02:42 PM
bila JAIS, JAKIM, MAIWP nak siasat dia?
Quote Noraniza_Iblis 13-1-2021 02:42 PM
pondan hazabedah ni..
buat laa berjuta surgery pun..
tetap sangkak...
Quote akuMNdia 13-1-2021 02:42 PM
bila masa jadi ratu?
thn bila?
ratu apa?
Quote umbut 13-1-2021 02:43 PM
Ganbar bengkak ni gambar lama.. sajalah tu xda benda nak up
Quote imanmariam 13-1-2021 02:43 PM
Jantan betul body belakang dia dlm baju pink tu
Quote Redmyvi 13-1-2021 02:46 PM
Makin di ejas makin hodoh...
Quote rayray28 13-1-2021 02:51 PM
ada gambar baru ke?
Quote dudaberhias 13-1-2021 02:53 PM
Tu bukan bedah, tu namanya liposuction nak sedut lemak2 dan apa benda dia inject kat muka tu. Siannya dia ni modal sekarang hanya bedah muka je untuk dapat highlight berita pasal dia. Ulang2 la sampai 10000 kali pun sebab modal kejap jadi jantan kejap jadi betina dah lapuk dan tak jadi.
Quote Belibis 13-1-2021 03:07 PM
akuMNdia: bila masa jadi ratu?thn bila?ratu apa?

Salah tulis daaa..hantu sebenarnya
Quote dudaberhias 13-1-2021 03:10 PM
imanmariam replied at 13-1-2021 02:43 PM
Jantan betul body belakang dia dlm baju pink tu

tu la... dari 1km dah boleh tau jantan...tapi punggung dia tu scary kot.. masa nak buat tu dia fefeeling nak macam cardi b ke dia bagitau kat doktor tu?
out of shape betul... confirm dia ingat punggung dia tu paling cantik dah di dunia berbanding pompuan2 tulen lain...
Quote Nenasketum 13-1-2021 03:12 PM
Geli plak nengokkan. Baek2 Piey, ramai ninggal buat benda bodo macam ni
Quote royaldanish 13-1-2021 03:14 PM
lapar perhatian...

Fara Hudson
PapaiCici

lagi teruk penampilan

Alana Andrew nampak wangi sikit
Quote MadameOnion 13-1-2021 03:16 PM
dia ni kategori pondan buruk kalau jumpa depan2..dengan kulit berkeraknya...sajat mmg lawa..walaupun dedua aku benci, tak dinafikan sajat tu hasil construction yg berjaya

Lihat semua komen(80)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top