Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Jangan Risau OK?" - Shima Anuar Mohon Maaf Buat Pelanggan Risau Makan Laksam

15-1-2021 09:38 AM| Komen: 14

Pelakon Shima Anuar tampil memberi penjelasan apabila ada peminat meluahkan kegusaran untuk membeli laksam gara-gara dirinya positif COVID-19 beberapa hari lalu.



Menurut Shima, dia berasa terpanggil untuk memberi kenyataan kerana cakna akan kerisauan sesetengah pelanggan yang risau berikutan isu tersebut.

Jelas pelakon cantik yang kini mengusahakan perniaggan laksam itu, dia sudah menyerahkan urusan pembuatan makanan tersebut kepada kakaknya disebabkan dia bakal memulakan sebuah projek penggambaran.


Kredit foto: IG Shima

Menurut Shima lagi, ada juga pelanggan yang bertanya sama ada mereka kena melakukan ujian calitan (Swab Test) COVID-19 memandangkan dia disahkan positif sebelum ini. 

Pelakon filem Hospital ini membalas bahawa pelanggan tidak perlu melakukan ujian tersebut, malah dia memohon maaf jika menimbulkan kerisauan dalam kalangan pelanggan dan berharap penjelasan tersebut dapat memuaskan hati semua pihak di luar sana.



Terdahulu, Shima mengadu sesak nafas dan sakit kepala sejak Jumaat lalu sebelum membuat ujian calitan tersebut pada keesokan harinya dan kemudian disahkan positif COVID-19.




Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 14
Komen

Previous : Waris Lama Menyepi, Mengaku Tiada Sambutan Daripada Pendengar

Next       : Kisah Hidup Hangat Jadi Bualan, To'ki Rasa Diri Bagai Superstar

Komen Terbaru

Quote annehuda 16-1-2021 05:43 PM
Die ni kan yg dulu dipuji2 netizen buat bisnes laksam untung ribu2 pdhal laksam ko sebekas je pun dah belas2 ringgit? Kakak die ke yg masak rupenye

Lain-lain Komen

Quote Perawankota 15-1-2021 10:10 PM
OK noted......
Quote RatuDunia94 16-1-2021 01:08 AM
Hahaha.. demi kelangsungan bisnes.. dan2 sanggup ngaku  org lain yg masak.. kalau tak ke hulu hilir mengaku sendiri masak. Sbb tu iols pandang sinis je retis2 yg jual makanan ni.. sbb bukan deols yg masak pon.. (x semua lah).. tp mostly yes.. guna nama n title retis utk tarik ummah kelas belakang beli..
Quote helicornia 16-1-2021 09:51 AM
skrg baru org tau kakak dia yg masak
better dia stop je bisnes buat sementara kena kuarantin.bila mcm ni org tk percaya dah
Quote awanearisu 16-1-2021 12:08 PM
persoalannya, adakah kakaknya kontak rapat?
Quote cikcikebom 16-1-2021 12:40 PM
Hahahahah..kalau tak sebelum kemainn gigih tunjuk diaa masak..acahh konon penat lah, tak tido lahhh..sis pun pelik..mcm mana boleh buat asam, basuh ikan...tp kemain dressing kemain wauuuu buat laksam...apoooooo..
Quote ReginaGeorge 16-1-2021 12:47 PM
Akak dia dah screen belum
Quote Fafaaisa 16-1-2021 12:51 PM
Sedap ke laksam dia..jap dia ni pelakon ke..berlakon cite apa
Quote bakingsoda 16-1-2021 02:12 PM
hah tiberrr org lain sebenarnya yg masak. dah la yg beli pon ape kemaruk beno laksam retis sendu harga yahudi nihh
Quote ifanonline 16-1-2021 02:15 PM
lebih baik jgn beli dulu...covid ni berjangkit melalui pelbagai medium...
Quote Boomibulat 16-1-2021 02:17 PM
Kobid x boleh hidup dlm laksam kalau ikut kajian..
Quote ruazz 16-1-2021 02:52 PM
Ms dia dpt offer belakon. Baru kakak dia take over.. Dia ada up video bgtau hal ni way before kena covid..
Quote kiah_mai_pulak 16-1-2021 05:40 PM
ketahian apakah inneh????
Quote missyL 16-1-2021 05:42 PM
RatuDunia94 replied at 16-1-2021 01:08 AM
Hahaha.. demi kelangsungan bisnes.. dan2 sanggup ngaku  org lain yg masak.. kalau tak ke hulu hilir  ...

Kan. Cm kantoi bkn die masak2. Selama ni mcm asek bgthu penat wat laksam. Hmmm
Quote annehuda 16-1-2021 05:43 PM
Die ni kan yg dulu dipuji2 netizen buat bisnes laksam untung ribu2 pdhal laksam ko sebekas je pun dah belas2 ringgit? Kakak die ke yg masak rupenye

Lihat semua komen(14)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top