Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Saya Memang Nakal" - Respons Elizabeth Tan Aksi Gedik, Nakal Di Media Sosial

8-2-2021 05:06 PM|Oleh: rikuren| Komen: 55


"Saya memang nakal!"

Memiliki jumlah pengikut mencecah 1.9 Juta di laman Instagram, penyanyi dan pelakon Elizabeth Tan atau Lizzy antara selebriti yang aktif di media sosial sehingga mendapat perhatian peminat terutama dari golongan lelaki.

Perkongsian tersebut membuatkan Lizzy sentiasa mendapat komen-komen berbaur lucah gara-gara berkongsi aksi nakal dan manjanya.


Memetik laporan Utusan Online, Lizzy menolak dakwaan bahawa dia sengaja berpenampilan menjolok mata demi meraih perhatian peminat lelaki.

"Saya tahu setiap kandungan dalam media so5ial dan apa jenis perhatian yang akan diraih. 
Kalau orang kata saya sengaja sajikan kandungan gedik dan nakal, nak buat macam mana, saya memang nakal!"


Selain itu, menurut Lizzy penampilannya di media so5ial masih sopan dan rasional berbanding dengan teman kaum Cina yang lain.


Namun, Lizzy tidak mengambil pusing dengan komen-komen tersebut, malah dia merasa lucu. 


Tambah Lizzy lagi, terpulanglah kepada imaginasi masing-masing kerana dia tidak boleh mengawal pemikiran mereka. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
2
0
0
Komen: 55
Komen

Previous : Netizen Terkejut! Adik Neelofa Guna Krim RM1000, Hanya Sapu Di Punggung Je

Next       : Rita, Aidil Berbalas Posting Soal Nafkah Anak - Siapa Yang Reka Cerita?

Komen Terbaru

Quote clarizsa 14-2-2021 09:25 PM
I tengok muvi 10tips tipu bini tu urghh
Mmg nampak gedik
Comel tapi gedik

Lain-lain Komen

Quote EvieWanKenobi 8-2-2021 05:14 PM
sendiri mengundang demi perhatian..
Quote Nenasketum 8-2-2021 05:18 PM
Jenis memang suka jadi mistress ni cenggini lah, manjang menggeletis
Quote sharlenetexas 8-2-2021 05:19 PM
Kau nampak terdesak dik.

Quote Meiizu 8-2-2021 05:20 PM
Dia tak de sugar daddy ke?
Quote cruz2 8-2-2021 05:20 PM
Ada betul juga kata2 dia.my chinese fren yg kurus2 lawa2 semua post gamba sexy namatey kat soc media..yg kurang selim sikit tu baru la gamba2 kategori U
Quote Skuau 8-2-2021 05:22 PM
mungkin ikut budaya dia..benda tu..bukanlah sesuatu yg keterlaluan....
Quote luvcomot87 8-2-2021 05:48 PM
Malu la buka IG sheols bersepah lelaki melayu lucah dlm tu.. lelaki cina xde pulak
Quote Guccibamboo 8-2-2021 05:50 PM
Kalau di kalangan amoi....die ni tahap biasa je...ramai lg yg lebih cantik+comel
Quote sharlenetexas 8-2-2021 05:53 PM
luvcomot87 replied at 8-2-2021 05:48 PM
Malu la buka IG sheols bersepah lelaki melayu lucah dlm tu.. lelaki cina xde pulak

Kt ig Dr Soo Wincci ada gak yg komen gatal2. Tgk nama mcm cina.
Quote PristineOne 8-2-2021 05:56 PM
Love u Lizzie  



Ekekekekeke  
Quote dubuk 8-2-2021 06:00 PM
itu manusia atau sutera..??
Quote MadameOnion 8-2-2021 06:10 PM
Guccibamboo replied at 8-2-2021 05:50 PM
Kalau di kalangan amoi....die ni tahap biasa je...ramai lg yg lebih cantik+comel

Banyak kali dah aku komen camtu sis..dah mmg amoi2 pakai hotpants ala2 nak terkeluar bulu pubis camtu..kengkawan cainis aku lagi rmai yg lebih cantik n seksi dari dia ni..tapi kang ada la komen2 lain masuk kata dengki la apa
Quote Minami2013 8-2-2021 06:11 PM
Comel... suka tgk dia sbb tinggi dan body sexy..
Quote Thunderclouds 8-2-2021 06:11 PM
1. Die non muslim. Lantak p la kalo nk topless pn.
2. Yg bkuntum kt ig dia & komen lucah2 adalah lelaki melayu muslim. Tu yg pelik!
Quote makadek 8-2-2021 06:19 PM
Tapi dia cntik..aku suka tgk dia..bkn tipical amoi blur..mata sepet spek tebal ckp pn doh oror or or ..pelat yihhh..

Jrg jumpa amoi cntik mata besar idung mancung
Kki panjang
Quote Guccibamboo 8-2-2021 06:23 PM
MadameOnion replied at 8-2-2021 06:10 PM
Banyak kali dah aku komen camtu sis..dah mmg amoi2 pakai hotpants ala2 nak terkeluar bulu pubis ca ...

Yes sis.... kulit die pun nampak biasa2 je....dah nampak tua. I x jeles pun dgn die....cume pelik tgk org sanjung kecantikan die..ohmaiii
Laki melayu pun satu...dah otak blue....pempuan seksi sikit pun nak inzal...amende
Quote mamajawie 8-2-2021 06:32 PM
Dia ni bagi aku sbb pndai ckp melayu fasih jdi mmg jdi igauan jejans melayu..ku rse dia target jerung melayu ni
Quote stinger.baik 8-2-2021 06:36 PM
amoi selet ni dah npe?

lahap sngt ngn dak melayu ke cane yg hype sngt ni?

haaaaaaaaaaaaaa?
Quote piao 8-2-2021 07:01 PM
berapa ramai lelaki dah terpancut sbb kan dia percaya x?

Lihat semua komen(55)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top