Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Ada Rakan-Rakan Jadi Sugar Baby, Wani Kayrie Hanya Mampu Tengok Dari Jauh

17-2-2021 09:38 AM|Oleh: Saiful| Komen: 37

Hangat menjadi bualan tentang isu sugar baby dan apa yang mengejutkan ramai pelajar universiti yang terjerumus dalam kancah tersebut.

Bagi Wani Kayrie ia bukanlah sesuatu yang mengejutkan buat dirinya kerana di kalangan rakan-rakannya juga menjadi sugar baby.


Foto: IG

???Saya tak terkejut apabila isu ini dibangkitkan sebab ia bukan saja dalam kalangan pelajar, tapi mereka yang sudah bekerja. Ada di antaranya memang saya kenal, tapi saya tak boleh nak menghakimi sesiapa,??? katanya seperti dipetik di Harian Metro.

Kata penyanyi ini, dia hanya mampu memerhati dari jauh dan akan menegur sekiranya perlu.



Dia faham ramai yang ada masalah duit tapi mereka perlu menanggung kesannya kelak.

???Kepada orang-orang yang saya kenal, saya hanya mampu memerhati dari jauh. Mungkin itu hal mereka, tapi kalau sampai satu tahap yang saya rasa saya patut tegur, saya akan tegur.




???Saya faham apabila ramai yang memperkatakan masalah kewangan menjadi punca isu ini. Apa yang saya mampu katakan adalah itu hakikat sebenar kehidupan.

???Mereka pilih jalan itu, jadi mereka perlu bersedia untuk menanggung kesannya. Kalau ada kawan rapat dengan saya yang mencari ???sugar daddy??? untuk menanggung kehidupan, saya sebagai kawan akan tegur," tambahnya. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 37
Komen

Previous : "Kenapa Perlu Sentap, Nak Saman Silakan," - Ellie Suriati Sedia Disaman Pengarah Filem

Next       : “Kasihanilah Diri Sendiri, Semua Bakal Mati” Ustazah Asma Harun ‘Sound’ Penggiat Seni, Minta Henti Program Maksiat

Komen Terbaru

Quote salimrock 18-2-2021 10:29 AM

ye cerita member sendrik

Lain-lain Komen

Quote MadameOnion 17-2-2021 10:00 AM
tengok jelah dari jauh sbb kita ni tak lawa...body pun tak seksi mcm kawan2 yg lain...kalau kita lawa, sexy mesti laki dok aim awal2 dah
Quote lyshafull 17-2-2021 10:05 AM
I think bnde sugar daddy in open secret dah lama dh berlaku bukn setakat U je even jat ofis pun banyak berlaku ... tapi ape bolh buat ... bolh pndang je la ... sbb x lawooo
Quote sokmogitu 17-2-2021 10:13 AM
dia ni buatlah apa saja pun, tetap sendu. dapat lagu Ezra kong pun tetap sendu. kontroversi black face pun tetap sendu. kuat betul badi sendu dia ni.
Quote Buritan 17-2-2021 10:17 AM
MadameOnion replied at 17-2-2021 10:00 AM
tengok jelah dari jauh sbb kita ni tak lawa...body pun tak seksi mcm kawan2 yg lain...kalau kita law ...

Lantak hangpaa la jd sigar babi laa.. ujung ujung tua nanti mintak rumah pprt.. skrg muda mmg ramai tokwan gatal kote nsk.. skit lagi tok wan kote berbulu putih tuu kiok hang tanggung la.. kondo kena kuar.. kete kena tarik.
Quote Nenasketum 17-2-2021 10:30 AM
Iyer ler tu. Sepupu aku loyar, mistresses retis kalau nak mula kontrak siap ada law binding agreement hokkay. Kena pegi check up nak tentukan virgin lagi ke idok, etc. Kontrak2 ni suma selalunya untuk Pak Munturi BN. Yang bertudung suma on walau Munturi Yindia hokkay.
Quote tumpanglalu74 17-2-2021 11:07 AM
Ka ney?
Quote Amandaminaj96 17-2-2021 11:07 AM
Sugar baby {:sing jgn smpi std sudah {:run
Quote Amandaminaj96 17-2-2021 11:09 AM
Nenasketum: Iyer ler tu. Sepupu aku loyar, mistresses retis kalau nak mula kontrak siap ada law binding agreement hokkay. Kena pegi check up nak tentukan virgin l ...


Siap ada contract hokay..biasa berapa tahun contract? Renewable tak {:question
Quote dedek12 17-2-2021 11:34 AM
Mampu tengok jer lah dah awok muka kurengg hahhaah
Quote haruslah 17-2-2021 11:47 AM
Open sexret la sugar2 nih
Tp paling best semua dok kecam yg pompuan
Yg daddy nya ok jer....
Pdhal dua2 tu kira dosa/xde moral...
Quote tick 17-2-2021 11:48 AM
kesian la aku tgk dia ni.
buat mcm mana pun tetap gini je lah dia....lebih baik ko pegi mintak keja kerajaan la.

Quote stinger.baik 17-2-2021 11:59 AM
muka cam ko sape la yg nak bela?

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?
Quote stinger.baik 17-2-2021 12:00 PM
tick replied at 17-2-2021 11:48 AM
kesian la aku tgk dia ni.
buat mcm mana pun tetap gini je lah dia....lebih baik ko pegi mintak kej ...

msti snang dpt bdk ni

jwtn jaga kaunter

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Quote miszclassique 17-2-2021 12:26 PM
Sepanjang i kt uni swasta takde pulak dengor sugar2 ni, circle i adalah melayu clubbing dan alkohol sajorkk yang cainis2 semua nampak nerd jek pandai blaja...maybe dekat course business ada lah kot sebab kat engineering selekeh2 blako, takde yang pandai bergaya

Ni terkeluar topik tapi gamba budak ni baju colourful tu nampak mcm kepala besar, kurus sangat agaknye dia ni
Quote Mawar91 17-2-2021 02:14 PM
Nmpk la sheol agak strunggle dlm industri seni.Sume realiti show ade je join mcm Shiha tu.X de rezeki nak dpt produk yg bole bgi nme sheol BOOM.
Quote lady_bonia 17-2-2021 03:13 PM
Muka basic sgt kot dik
Quote slyfynx 17-2-2021 03:20 PM
Ko bukan cantik pun
Quote Meiizu 17-2-2021 03:39 PM
Ya ampun..nangis dia baca komen korang
Quote hatikudus 17-2-2021 03:46 PM
Aku tgk dia berlakon citer melastik ke hatimu...mmg sendu nau nau rasanya

Lihat semua komen(37)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top