Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

“Dulu Takde Pun Mengandung Dok Tengok Korean Movies,” -Ramai Puji Anak Elfira Loy Comel Macam Orang Korea

18-2-2021 09:13 AM| Komen: 106

Foto: IG

Pelakon Elfira Loy ada berkongsi cerita tentang kisah anak lelakinya, Muhammad Rayyan Khalaf bersama peminat.

Menerusi entri yang dikongsi oleh Elfira melalui akaun Instagram, bintang berusia 27 tahun itu mendedahkan ada yang samakan wajah Rayyan iras seperti wajah kanak-kanak Korea.



Meminta ramai supaya menyebutkan beberapa nama, pelakon drama Kum Kum The Series ini turut mengakui sepanjang hamilkan Rayyan, dia tidak pernah menonton naskhah filem dari Korea Selatan.

“Ramai kata Rayyan looks like korean boys, can you name any? Nak tengok sat.

“Dulu takde pun mengandung dok tengok korean movies,” tulisnya.






Elfira mendirikan rumah tangga bersama suaminya, Faris Khairul Anuar pada 1 Januari 2019 dan telah selamat bergelar ibu selepas melahirkan anaknya, Muhamad Rayyan Khalaf secara normal pada 1 Oktober 2019. -CARI

Sumber: Media Hiburan

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 106
Komen

Previous : Tenang Dan Positif, Zarina Anjoulie Tiada Dendam Pada Bekas Suami

Next       : Ucapan Cinta Bella Astillah Sempena Hari Lahir Aliff Aziz

Komen Terbaru

Quote jargon 22-2-2021 11:30 PM
AshkieLa replied at 18-2-2021 10:00 AM
contoh dah ade mcm anak Erra si Alisya.

Mugkin rupa wafi tomtombak protege fakenil kot yg kecik smpai bsr rupa comel/kacak...

Lain-lain Komen

Quote md_nana 18-2-2021 09:15 AM
pada aku x muka korea pun cuma ikut muka belah mak. nampak muka elfira sgt anaknya ni
Quote seri_mawr 18-2-2021 09:18 AM
muka mcm belah2 EL..mungkin kulit cerah ikut husband tu yang nmpk korea...
dah maknya pun mata jenis2 gitu...
Quote Belibis 18-2-2021 09:21 AM
Ya la mekkk..mak mana yang tak puji anak sendiri.i pahammmmmm.
Quote mrsbale 18-2-2021 09:21 AM
Lepas ade forumner ckp nk mcm mikel ang, terus dah iols unseeen muka mike dari muka bdk ni comey tu mmg comey tp tu lah. Maap ye dik
Quote esbok 18-2-2021 09:23 AM
selama aku hidup ni

kalau baby korang tak comel , jangan nak susah hati sangat, anak kau orang boleh tetiba dah besar cantik hensem

kalau baby korang comel, sila lah doakan kecomelan nya sehingga ke besau. Ada juga kecik2 comel, dah besar, ehhhh kenapa lain sungguh
Quote aijinmisaki 18-2-2021 09:24 AM
Tapi menurut acik2 forum muka anak dia persis Micheal ang..
Quote Masukkeluar 18-2-2021 09:33 AM
esbok replied at 18-2-2021 09:23 AM
selama aku hidup ni

kalau baby korang tak comel , jangan nak susah hati sangat, anak kau orang bo ...

mostly macam tu la..
bdk yg belakon filem Bajrangi Bhaijaan tu masa kecik bukan main lawa cun, sekarang dh besar biasa sgt tak pdn dgn rupa lawa ms kecik..
Quote MontanaHannah 18-2-2021 09:34 AM
Aku harap disuatu hari nanti aku pun akan ada anak sendiri bila dah kahwin ,seorang pun jadilah.



Quote Kurex 18-2-2021 09:42 AM
Muka mcm maikel ang
Quote bottombikini 18-2-2021 09:58 AM
Masukkeluar replied at 18-2-2021 09:33 AM
mostly macam tu la..
bdk yg belakon filem Bajrangi Bhaijaan tu masa kecik bukan main lawa cun, se ...

tajuk filem ni macam familiar sangat
best ke cite tu

Quote AshkieLa 18-2-2021 10:00 AM
esbok replied at 18-2-2021 09:23 AM
selama aku hidup ni

kalau baby korang tak comel , jangan nak susah hati sangat, anak kau orang bo ...

contoh dah ade mcm anak Erra si Alisya. <- utk yg time baby kureng kepada sekarang wow..dan.. adek mia sara <- utk yg kekecik wow tp dah remaja ni kureng..

so rilek je...
tengok actor actress yg lawa2 muka time kekecik pun byk yg biasa2...
Quote chandrahusin 18-2-2021 10:05 AM
betul komen forumer
yg kecik2 comel belum tentu comel smpai besar
ada je dlm keluarga aku
masa kecik2 bukan main tayang anak
sbb kecomelan yg luarbiasa
dgn pipi merah sekali
dh besar hilang dr radar
dh takde cantik mana pun
haritu aku nampak gamba Afiyahh anak ibu
sebelah gamba ibu ms kecik
sama je mcm muka mak dia
mesti dh besar nnt lawa mcm ibu
Quote stinger.baik 18-2-2021 10:06 AM
selalu kecik2 comel

dah besar serabai

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Quote amysuzy 18-2-2021 10:10 AM
Masukkeluar replied at 18-2-2021 09:33 AM
mostly macam tu la..
bdk yg belakon filem Bajrangi Bhaijaan tu masa kecik bukan main lawa cun, se ...

Aah betul2. Lain sikit muka dia bila dah besar. Tak secantik masa kecik .
Quote rosasa 18-2-2021 10:10 AM
tak pun nmpk korea sgt, muka mak dia adalah
Quote Tinot7 18-2-2021 10:14 AM
chandrahusin replied at 18-2-2021 10:05 AM
betul komen forumer
yg kecik2 comel belum tentu comel smpai besar
ada je dlm keluarga aku

Kang jadi rupa mcm kazen dia ka, mcm acik dia ka, mcm brader tiri dia ka, mcm ayah dia ka.. kita pun tatau kan?
Quote Tinot7 18-2-2021 10:15 AM
Takkan orang nak kata, mata single eyelid, sepet, muka boolat.. maka ckp je la muka mcm mikel ang, tak pun mcm korea sbb nak sedapkan ati maknya
Quote Masukkeluar 18-2-2021 10:18 AM
bottombikini replied at 18-2-2021 09:58 AM
tajuk filem ni macam familiar sangat
best ke cite tu

ala yg filem belakon dkt pakistan scene yg kt bukit lawa tu..hero dia salman khan tak silap aku.
Quote slyfynx 18-2-2021 10:19 AM
Okeh, ni nk suh orang sokong la anak die.
Leh buat program.
Leh buat duit.
Sile la paham.
Gi lah kat IG die, request suh buat siri anak korea membesar.

Lihat semua komen(106)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top