Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Saya Okey" - Shuk Terima Kontrak Dengan Hot FM Ditamatkan

18-2-2021 02:31 PM|Oleh: LilRose| Komen: 85

"Saya okey dan terima keputusan Hot FM. Saya faham mereka punya bahagian."


Kredit foto: IG

Shuk Sahar berkata demikian susulan kontraknya sebagai penyampai radio Hot FM ditamatkan berkuat kuasa hari ini.

Harian Metro melaporkan, Shuk yang menganggap ia keputusan terbaik dibuat pihak pengurusan stesen radio itu menerimanya dengan hati terbuka.

"Apa pun, keputusan yang dibuat ini adalah yang terbaik buat Hot FM. Jadi saya terima, cuma buat masa sekarang saya belum bersedia untuk bercerita lanjut. Beri saya ruang dalam tempoh sehari dua ini," katanya kepada Harian Metro.



Terdahulu, Pengurus Besar Kumpulan Audiens & Pemasaran Ripple, Anida Mohd Tahrim berkata, siasatan dalaman yang dijalankan mendapati kontroversi membabitkan Shuk itu melanggar kontrak perkhidmatan. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 85
Komen

Previous : "Semua Aplikasi Cari Pelanggan Urut Suhaimi Tunjuk, Dia Jujur," -Ina Naim Tak Peduli Suami Kena Tohmah

Next       : "Berkelulusan TESL Saya Nak Ajar BI Di DidikTV Boleh?" - Adibah Noor

Komen Terbaru

Quote b_n_c 21-2-2021 03:43 AM
Edited by b_n_c at 21-2-2021 03:45 AM

bagus jgk hot buat mcm ni..
bukan suka ats kedukaan org tp org2 gini klu x di ajar cmni masing2 x sador diri, menongkat langit, houlier than though(ntah btl ke tidak aku eja ni),

Lain-lain Komen

Quote mamajawie 18-2-2021 02:47 PM
smoga retis2 berpunai gatal ni beringat la ye..yg aku tak pham kes chef fikrie tu smpai ke sudah wow shop dok bela dia?da la mencurang ngan bini orang smpai abaikan bini sndri n anak..hamjad tol
Quote Mulotkoyak 18-2-2021 02:48 PM
Ok... Ditamatkan kontrak.. So bg tauladan kpd artis2 yg lain. Mereka yg ada isu mahkamah atau scandal atau rasuah atau apa saja salah laku mohon selepas ini dilarang utk keluar dlm mana2 stesen tv MALAYSIA serta radio. Di larang sama sekali utk fotografi yeeee.... Mohon yg lain bg komen plak?
Quote tagas 18-2-2021 02:51 PM
cacing dlm tanah pun bleh idop

brape gaji DJ sebulan
Quote manehnya 18-2-2021 03:10 PM
gunakan masa terluang didikk bini dan gundik suh diam2 ja, skrg tgk kena cari periuk nasik lain
Quote salmon-suki 18-2-2021 03:11 PM
Tahniah~~~~
{:smile{:smile{:smile{:smile{:smile
Quote September14 18-2-2021 03:13 PM
Kwn dia yg cina tu ensem
Quote sayawifenikmie 18-2-2021 03:26 PM

... nak kata apa lagi ....
Quote makadek 18-2-2021 03:31 PM
Tu osem tv pn ko tamatk gak kontrak

Apo lg tu jkkkk pn jgn ambik


Biar dia tlg bini dia jual product sampah..pdn muka tk leh baya rumah mahal tu

Pastu sapa beli product sampah bini dia pomot mmg super tolol
Quote makadek 18-2-2021 03:32 PM
Pastu kn ko tampor bini sedas duaaaa
Gatal vijik meroyan...

Quote namieamuro 18-2-2021 03:33 PM
so ape kate bini die
Quote MontanaHannah 18-2-2021 03:33 PM
bini ko punya angkara  ,dia bising-bising

kalau aku aku sepak ke lombong manusia yg punahkan impian aku
Quote MontanaHannah 18-2-2021 03:35 PM
makadek replied at 18-2-2021 03:31 PM
Tu osem tv pn ko tamatk gak kontrak

Apo lg tu jkkkk pn jgn ambik

produk smapah yg di bancuh di dalam jamban ke sis?????
dajjeinya

lepas ni dia boleh pam poen bini dia sampai bodo


Quote Suchi 18-2-2021 03:38 PM
“Hey lelaki, rezeki kamu datang dari redho kami”
- ponder timbang kati 2021
Quote kawahapi 18-2-2021 03:41 PM
Padan muka! Sekarang ko pegi la hadap muka bini ko yang attention seeker tu.
You both deserve each other kaedahnya.
Quote sugarlovebutter 18-2-2021 03:43 PM
tagas replied at 18-2-2021 02:51 PM
cacing dlm tanah pun bleh idop

brape gaji DJ sebulan

I rs puluh k smpi...sbb tuh jepp tuh die xde buat side bisness mcm shuib pn die bole survive...lg popular popularity ko lg byk la gaji ko kot...klo x xkan la before this syuk ade ckp dlm ig die yg die ade tye hotfm bole msk keje ke tak ms kne gantung tuh
Quote rosmahisham 18-2-2021 03:45 PM
Tv3 & astro ni mmg pelik org yg ntah pape , bakat x bagus tara mana pon tp disanjung dijulang sampai kaya raya..sama jgk dulu fafau tu dulu suara ntah pape pon, tp dpt trophy tiap2 tahun!!suka sgt sanjung pelawak2 ni..
Quote jiwakacau06 18-2-2021 03:46 PM
xdanya.  mati. tamat kontrak...job2 lebat sebelum ni...xkn da saving
Quote Noraniza_Iblis 18-2-2021 03:47 PM
cashhh kan kt muke bini ko yg meroyan tu..
haha..g laa mohon rumah pprt ..blh berjiran dgn tokki...
Quote MeliaAnney 18-2-2021 03:50 PM
Syuk lps ni buat review kat IG jela. Penat tgk dia ni dekat tv. Dgn muka gatal, sore bising. I xkoser nk tgk

Lihat semua komen(85)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top