Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Biar Hilang Segalanya Asal Dia Kembali Ke Tempat Asal" - Isteri Shuk

18-2-2021 10:10 PM|Oleh: LilRose| Komen: 47

Kredit foto: IG

Susulan penamatan kontrak Shuk Sahar sebagai penyampai radio Hot FM, isterinya, Rossalennah Natassyiah Asshaferah turut terkena tempias apabila warganet meminta penjelasan berhubung isu itu.

Menerusi ruangan komen, Rossalennah atau Sera menjelaskan keputusan pihak pengurusan stesen radio itu ada hikmahnya.

"Biarlah kita hilang segalanya asal dia kembali ke tempat asal daripada ada segalanya tapi lupakan saya dan anak-anak," tulisnya.


Kredit foto: IG

Semoga Sera dapat bertenang dengan segala tohmahan dan kritikan dilemparkan terhadapnya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 47
Komen

Previous : "Biggest Pay Cheque Ever At 15" - Sharifah Sofea Buat Netizen Terngaga!

Next       : Zul Yahya sebak kongsi pengalaman pernah bergelumang dengan "sugar baby", ini nasihat beliau

Komen Terbaru

Quote elle-me 23-2-2021 05:40 PM
Once a cheater will always be a cheater. Apa2 pun good luck la kat wife syuk ni nak hidup dgn xde kepercayaan kat laki.

Lain-lain Komen

Quote YomiuriLandMae 18-2-2021 10:13 PM
kerana perempuan habis semua karier yang dibina..
Quote msel 18-2-2021 10:15 PM
Tak hilang segalanya kan?? Lepas ni jangan meratap pilu lagi.
Quote LadyCarefree 18-2-2021 10:31 PM
Lepas ni job masyuk juga. Tengok je si alep najiz tu.
Quote salmon-suki 18-2-2021 10:44 PM
Nexttttttt~~~

Org kita mudah lupa..nti pakat berduyun2 beli produk lakibini ni plak
Quote irish_ieka 18-2-2021 10:45 PM
kalau hilang segalanya die tetap mencurangs cmne?
Quote Nana_Man 18-2-2021 10:51 PM
LadyCarefree replied at 18-2-2021 10:31 PM
Lepas ni job masyuk juga. Tengok je si alep najiz tu.

Apa special nye alep tu smpi bole lepas masuk msia???
Quote Nana_Man 18-2-2021 10:52 PM
Lain kali laki buat hal, kau senyap2 je.
Quote ellejo 19-2-2021 05:26 AM
tipikal perempuan yg hidup berpaksikan cinta dan fairy tale


Quote Perawankota 19-2-2021 05:31 AM
X der hilang semuanya.. Kt awesome tv tu pon berlambak2 lagi muka dia
Quote aemon 19-2-2021 06:05 AM
bak kata tmj masa kes chipak pawii,pempuan ni ade dua jenis.satu bawak rezeki satu lagi bawak sial.what say you?
Quote LadyCarefree 19-2-2021 08:11 AM
Nana_Man replied at 18-2-2021 09:51 PM
Apa special nye alep tu smpi bole lepas masuk msia???

Kaaan? Dahlah pesalah convicted kt spore kan?
Quote Nana_Man 19-2-2021 08:58 AM
LadyCarefree replied at 19-2-2021 08:11 AM
Kaaan? Dahlah pesalah convicted kt spore kan?

Ke alip tu dah jd PR msia? Jd senang masuk.
Quote manehnya 19-2-2021 10:02 AM
irish_ieka replied at 18-2-2021 10:45 PM
kalau hilang segalanya die tetap mencurangs cmne?

sukati lu lah, len kali coba jgn meroyan secara terbuka yah..
Quote Suchi 19-2-2021 10:07 AM
Edited by Suchi at 19-2-2021 10:09 AM
LadyCarefree replied at 18-2-2021 10:31 PM
Lepas ni job masyuk juga. Tengok je si alep najiz tu.


Alep ada package sis, mana2 orang ada rupa boleh dapat apa yg dia mahu dan sentiasa dimaafkan.
Rasa nak makan nasi g jer kedai hulur muka cakap “nak nasi lauk ayam satu” terus je dapat.
Gitulaahh rupa helok buleh guna tuk dapatkan apa saja.
Pastu walaupun wat jenayah kejam giler pun tetap akan ada yg maafkan dan bekap.

Ingat kalau kau lawa dan kacak ko buat apa pun tak salah.
Kalau pasangan artis yg kacak+lawa menggedik kt socmed ramai yg puji puja tau beza dengan yg pasangan yg nampak belengas kena kecam teruk2 sudahnya.

Quote bulalof 19-2-2021 10:18 AM
L O S E R.

Is what you are.
Quote prettyuglybabe 19-2-2021 10:46 AM
asalkan berlaki..
Quote MadameOnion 19-2-2021 11:01 AM
sebijik ina lembam..asal berlaki...tapi sera ni untung sbb dok rumah cantik...complete serba serbi..reno saja 400k...kalau sohai 400k dia buat kedarah secret recipe hari2 smbil buat fb live..anak kebuluran kat rumah
Quote kucingitam 19-2-2021 11:26 AM
sukati kau la...laki kau, milik kau, sis..jgn merempan lagi udah..org benci..
Quote arffa 19-2-2021 11:30 AM
irish_ieka replied at 18-2-2021 10:45 PM
kalau hilang segalanya die tetap mencurangs cmne?

yang nak ke dia tu nak duit je, harap rupa nan hado. bini dah kawan dan kenal sebelum syuk tu femes lagi time dengan kumpulan balas baru nak menapak.

Lihat semua komen(47)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top