Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Lisa Black What?" -Soalan Nazim Othman Buat Ramai Marah!

23-2-2021 10:53 AM| Komen: 27

Pelakon, Nazim Othman membuat permohonan maaf menerusi Instagram Story mengenai komen yang ditinggalkan di hantaran akaun Instagram Janna Nick mengenai nama anggota kumpulan BLACKPINK, Lisa Manoban.

Menurutnya, dia tidak berniat untuk menghina, sebaliknya tidak percaya dengan apa yang ditulis Janna.


Foto: IG

"Pertama sekali, saya nak mohon maaf kepada semua di luar sana dari hati saya yang paling dalam sekiranya ada tindakan saya yang menyakitkan anda, terutamanya, untuk komen terbaru saya.

"Saya tak bermaksud nak menghina atau tidak hormat sesiapa dalam apa juga cara. Saya komen sebab saya macam tak percaya dengan apa yang saya tengok. Saya minta maaf kalau ada salah faham," katanya.


Dalam komennya, Nazim bertanya kepada Janna dengan soalan "Lisa Black whatttt????". Janna kemudiannya membalas dengan jawapan seperti bunyi khinzir berserta emoji kepala haiwan itu.



Di Instagram @jannanickstudios, ada satu hantaran yang ditulis sebagai LISA BLACKPIG bagi menggambarkan salah satu karakter dalam karyanya yang digambarkan sebagai karakter gadis gedik.



Tindakan Janna membangkitkan kemarahan peminat Kpop terutamanya, peminat kumpulan BLACKPINK yang menganggap Janna tidak menghormati anggota kumpulan itu dan bersikap melampaui batas. -CARI

Sumber: Harian Metro

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 27
Komen

Previous : "Sabar Ya Sayang," - Diburu Bank, Azhan Rani Masih Boleh Berseloroh

Next       : "Bukit Hari-Hari Ditarah Licin Juga," -Dah Setahun Ramlah Ram Tak Menyanyi

Komen Terbaru

Quote B_uzz 24-2-2021 10:20 AM
hurm.. kalaupun tak minat kpop, hormatilah.. hormat org lain..
dah engkau kata macam tu, serupa hina diri sendiri, k.
sorry, i nda minat dngan u, janna nick.. ttapi i masi hormat u sbg Manusia..
dan i nda minat kpop.. but i hormat mreka sbg Manusia..
ttapi dengan kebiadaban u ni, malah membuatkan i lebih rasa menyampah..
klau dah tahu salah, say sorry.. sebab dah terang terbukti benda tu u posted tapi tak delete pun.. benda salah buat apa nak simpan???
u artist.. dan u adalah cermin kepada negara Malaysia.. still in Malaysia kan? ke dah ubah negara?
so fikirkan bagus2 apa yg u dah buat

Lain-lain Komen

Quote Tinot7 23-2-2021 11:29 AM
Kalau takde emoticon tu mungkin orang caya lerr..
Quote kaedahnya 23-2-2021 11:33 AM
so kesimpulanya kpop over
Quote anggeriklatifah 23-2-2021 11:38 AM
Cakap mcm tu pun geng2 kpop pop lapop pop bunyik kentut ni marah???

Alaaaahhhhaaaaiii

aku ni takde la minat si janna ni, tapppiiii over gila sgt la peminat kpop
patut la ada org cakap yg mereka ni tak sembah tuhan tapi sembah idola mereka retis kpop
dulu aku cam tak percaya..aku ckp takde la samapi libatkan iman dirong ..lepas kes janna ni bru aku percaya rupanya mereka memg menyembah artis kpop...memg mereka menjadikan retis kpop tu tuhan....tu yg kutuk sikit tu kemain marah macm gila punya marah mcm isu besar
Quote Aliaskotonggo 23-2-2021 11:52 AM
Kpoop buat cerita palsu katanya, ala2 kisah sedih drama. katanya pelajar malaysia dibuli di Korea gara2 Jananik so pakat ramai2 wakili malaysia mintak maap kat kpoop..... mentaliti kpoopers
Quote Johi 23-2-2021 11:52 AM
Lisa ni.ori Thai sebab tu tinted sikit ,cuba yg mix sino warna takda beza dgn Korea,tapi nak bagitau sekarang ramai Korea,Jepun kokesen ramai dah mix dgn indon
Quote MadameOnion 23-2-2021 12:08 PM
bukannya taktau kata pemenat kpoop ni sensitip..takyah cari pasal..tu je..aku pun kat opis malas nak bertelagah dgn pemenat kpoop..tapi aku suka je janna bimbo rempit kena tu
Quote Nenasketum 23-2-2021 12:11 PM
Klakar sungguh peminat k-pop ni ek? Agak2 taksub tahap ctzoners dengan Lopa kot
Quote MatDeghem 23-2-2021 12:18 PM
Emoji gelak bro....Mana boleh corner?

Quote mieymiey 23-2-2021 12:22 PM
Dengan si Nazimah yang acah-acah Kpop ni pun kena sekali?
Quote Vellfire 23-2-2021 02:22 PM
tu lah sapa suruh cari pasal..
Quote JalaEmas 23-2-2021 02:28 PM
aku mmg tak minat dak jennah mahupon nazimah... tpi over la pulakk geng kpoopers ni ek.. setjt komen nazimah cmtu pon kena serang ek.. masyarakattttt
Quote arlyssa 23-2-2021 02:37 PM
tak minat kpop tp padanla muka jn ni mulut xde insurans
ingat dah mengacara melodi tu perasan dah top sgt .
tak abis2 cari pasal.
Quote nordin84 23-2-2021 02:46 PM
tu la.. suke sgt memcapub kt ig org
Quote mawar_mustika 23-2-2021 03:23 PM
menyampah dgn kpop lover ni...melampau btul...
Quote Mawar91 23-2-2021 03:34 PM
Due2 bengap.Peminat kpopers vs Janna nick.bergasak la korg.Mereka yg berkenaan hanya tepuk dahi bergelak ketawa je tgok perangai korg.Sik baik aq x minat due2
Quote wak_pijah 23-2-2021 04:06 PM
Geng kpop ni siap ada 'syahadah' kpop kan?

Seremmmm
Quote user.name 23-2-2021 04:26 PM
wak_pijah replied at 23-2-2021 04:06 PM
Geng kpop ni siap ada 'syahadah' kpop kan?

Seremmmm

syahadah jemin ni ke chuols? giloo. siap azan pon diubah bagai.




Quote likecandy 23-2-2021 04:31 PM
Takut kena tempias ke tu sebab cepat2 mintak maaf
Anyway Nazim udah lah tu nak acah2 muka korea, muka ko tu muka melayu ok
Quote Tudungpink 23-2-2021 04:35 PM
Ummah kpop ni memang level tahap dewa dorang punyer taksub retis tu.. Satu dunia tau kot.. Saje cari pasal memang patut la kene.. Padan muka

Lihat semua komen(27)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top