Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Saya Dah Report Polis Awak Ganggu Saya Dengan Gambar 'Siput Sedut' Awak" - Fatin

24-2-2021 01:01 PM| Komen: 73

Siapa tidak kenal dengan pelakon jelita Fatin Afeefa yang sering dihimpit kontroversi.

Seperti kebanyakan artis, Fatin tidak terkecuali daripada menerima mesej berbaur lucah di laman sosial.



Malah, dia mendakwa menerima gambar 'siput sedut' yang dihantar seorang pengikutnya di mesej peribadi (DM).

Fatin mendedahkan perkara itu menerusi ruangan komen pada gambar terbarunya dalam mod hitam putih.



Walaupun ada yang terhibur dengan teguran Fatin yang dibuat secara terbuka itu, ada juga yang menyuarakan rasa jijik serta bimbang dengan gangguan seksual dilakukan individu terbabit.


Kredit foto: IG Fatin

Semakin ramai tidak malu memaparkan sisi gelap diri pada orang lain. - CARI




Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
1
0
0
Komen: 69
Komen

Previous : Ayda Jebat Dah Hamil?

Next       : Adik Dikecam Pertahan Janna Di TikTok - "Terima Kasih Join Eksperimen Sosial Saya"

Komen Terbaru

Quote cahaya_almas 27-2-2021 09:21 AM
Baca komen baru tauu...siput sedut tu benda lain....tp  first time dgr....huhu

Lain-lain Komen

Quote piao 23-2-2021 05:45 PM
[ig]https://www.instagram.com/p/CLl9UIoF7Ld/?utm_source=ig_embed[/ig]
Quote dudaberhias 23-2-2021 05:47 PM
who are yussss....
btw nak throwback vid nazimah rasa dia nyanyi paling sedap dah tu dekat dunia siap bercontour2 bagai



Quote krustykrab 23-2-2021 06:36 PM
Apa maksud siput sedut tu?
Quote makcun14 23-2-2021 06:52 PM
masih kah relevan sheols kalau bukan sebabkan berskandal ngan laki orang? siap bangga bercium
Quote GegarVaganja 23-2-2021 06:55 PM
Ingat orang DM gambar Sepitsiput tadi.
Tanjat Ganja

Quote makneng 23-2-2021 07:16 PM
krustykrab replied at 23-2-2021 06:36 PM
Apa maksud siput sedut tu?

Itulah apa maksudnya.. Sorry mak noob. Huhu
Quote rayna_raynes 23-2-2021 07:21 PM
makneng replied at 23-2-2021 07:16 PM
Itulah apa maksudnya.. Sorry mak noob. Huhu

nonek lah nokkkk

Quote rayna_raynes 23-2-2021 07:22 PM
krustykrab replied at 23-2-2021 06:36 PM
Apa maksud siput sedut tu?

noneklah. kecik agaknya sbb tu pipah gelar siput sedut jah

Quote izwan_izi 23-2-2021 07:30 PM
aikkk..gambar siput pon nk jadi isu sampai buat laporan polis ke..?
Quote makneng 23-2-2021 07:31 PM
rayna_raynes replied at 23-2-2021 07:21 PM
nonek lah nokkkk

Nonet? Camne plak blh disamakan dgn nonet nih??

Quote rayna_raynes 23-2-2021 07:36 PM
makneng replied at 23-2-2021 07:31 PM
Nonet? Camne plak blh disamakan dgn nonet nih??

aiyooo uols mesti virgin lagi kannnn

Quote makneng 23-2-2021 07:40 PM
rayna_raynes replied at 23-2-2021 07:36 PM
aiyooo uols mesti virgin lagi kannnn

Aiyooo.. Noks idoklah pulak org yg terdekat dgn mak samakan nonet dgn ciput cedut
Quote JalaEmas 23-2-2021 07:41 PM
ashiput shedut tu sllu iolls bhsekn nonek baby2.. tecik2
Quote LadyCarefree 23-2-2021 07:44 PM
Xyah la kacau polis dgn benda camni. Ko batak dn galak DM ke? Boleh ignore je kan DM tu dn block orangnya kalau dh tertengok.
Quote imanjannah 23-2-2021 07:44 PM
hhaha.. tiba2 aku yg dah beranak ni pun tak boleh kaitan siput sedut tu, ni pestime dengar, tok pit put tahu la
Quote krustykrab 23-2-2021 07:51 PM
rayna_raynes replied at 23-2-2021 07:22 PM
noneklah. kecik agaknya sbb tu pipah gelar siput sedut jah

Maksudnya org tu send gambo pisang dia la, bukan gambo siput sebenar...?
Quote bambimo 23-2-2021 07:53 PM
Aku ingt ada org dm dia sapa identities tok pit yg sebenar..
Quote Lagubestbest 23-2-2021 07:58 PM
Quote mamajawie 23-2-2021 07:59 PM
Aku ingatkan orang tu hntar gambar siput sedut soh si patin pipot ni buat masak gulai lomak cili api..LOL

Lihat semua komen(73)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top