Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Kejutan Hari Jadi, Afifah Nasir Tak Sangka Keluarga Jemput Boyfriend Sambut Sekali!

25-2-2021 12:35 PM|Oleh: Saiful| Komen: 125

Afifah Nasir terharu sungguh baru-baru ini semasa sambutan hari lahirnya yang ke-28.

Mana tidaknya, pelakon ini tak sangka keluarganya berjaya membuat kejutan dengan menjemput teman lelakinya ke majlis sambutan berkenaan.

"My family successfully pulled off my birthday surprise. Didn???t expect my boyfriend to be there at all," tulisnya di kapsyen.



Menurut adik kepada Anzalna Nasir ini, dia menyangka ia hanya sesi makan malam kecil-kecil-kecilan sahaja. 

Tambahan pula keesokan hari Afifah akan keluar bekerja.




"All I had in mind was a small gathering with family as I had work the day after and wasn't up for anything big hence me looking unready!

"Thank you my lovely boyfriend & family for the presents dan flowers," tambahnya.

Kredit foto: IG

Di ruangan komen, ramai peminatnya yang teruja melihat perkongsian tersebut.

Mereka juga turut mengucapkan selamat hari lahir serta mendoakan kebahagiaan Afifah.

Agak-agaknya bila nak kahwin tu? -CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
3
Terkejut
3
Sedih
3
Lawak
3
Bosan
3
0
0
Komen: 125
Komen

Previous : Golongan Artis Tunggu Vaksin

Next       : Sharifah Shahirah Batal Niat Nak Kuruskan Anak Guna Bariatrik Surgery

Komen Terbaru

Quote gitariskidal 21-3-2021 09:41 PM
Baru tau dia dah break dgn yg botak hari tu

Lain-lain Komen

Quote jalfa 25-2-2021 12:44 PM
Dah clash pakwe botak eh....wow sgt pakwe baru..delicious
Quote menjad 25-2-2021 12:52 PM
Lawa rambut afifah nih
Quote Tinot7 25-2-2021 12:54 PM
Pakwe baru ni org mana?
Bila tgk dia ni, tingat kat bamjat dgn pakwe arab dia
Quote JalaEmas 25-2-2021 12:56 PM
muka dia iras mona fendi iolls rasa..
Quote JalaEmas 25-2-2021 12:57 PM
jalfa replied at 25-2-2021 12:44 PM
Dah clash pakwe botak eh....wow sgt pakwe baru..delicious


penat je pakwe botak bekap mase kes ngn alip ajis dlu..
Quote beatgirlX 25-2-2021 01:01 PM
Boyfriend lama yg back up dia Masa dgn Alif tu hensem...pastu Ni boyfriend selepas boyprend back up tu atau boyprend pali latest?
Quote hasniey 25-2-2021 01:03 PM
Owh dh 28 ke?ai igt dia awl 20an...sbb dia mcm manja2 gaya budak sekolah giteww
Quote hasniey 25-2-2021 01:04 PM
Pakwe botak fedup kene troll kot.
Yelah..awek kuar siap pegang2 tgn lg dgn laki org.trpaksa bekap awek,hujung2 netizen troll.
Quote makcun14 25-2-2021 01:07 PM
helok boyfriend sheols. nampak dalam video tu nak terkam peluk sheols tapi sedar dirik tengah dirakam so pandai kawal diri   
Quote cicicumel 25-2-2021 01:11 PM
arabic ke? senak lah
Quote Redmyvi 25-2-2021 01:12 PM
aku lebih tertarik nak tau sal bf dia.. haha tiber
Quote wanzulina 25-2-2021 01:36 PM
Suka tgk dia ni berlakon dlm melastik ke hati mu yg citer dgn Janna Nick tu lah.
Quote mummydarling 25-2-2021 02:56 PM
tapi kenape bile video tak hensem di mate iollssss
Quote umbut 25-2-2021 03:35 PM
Pakwe lama dah kena dump ke..  dulu gigih backup kes alipajis...
Quote Normabaru 25-2-2021 03:38 PM
Erm.. Sian bang botak.. Hujung2 klesh.. Nway si pipah ni campak je kad tak tgk langsung..poyo tol buka hadiah xbaca kad wish.. Tarik blk pressie tu kangggg
Quote slyfynx 25-2-2021 03:52 PM
mummydarling replied at 25-2-2021 02:56 PM
tapi kenape bile video tak hensem di mate iollssss

Yup, same
Quote Orangelily 25-2-2021 04:05 PM
JalaEmas replied at 25-2-2021 12:56 PM
muka dia iras mona fendi iolls rasa..

a ahlah iols pun nmpak cam mona fendi versi muda...btw pibedayla pipot
Quote Rogue98 25-2-2021 04:11 PM
Dah lama Diana n family tak join family event. Bday twins pun diaorang clbr8 sendiri2 jer. Harap xde gaduh2 lah.
Quote MakcikLaksa 25-2-2021 06:05 PM
Rogue98 replied at 25-2-2021 04:11 PM
Dah lama Diana n family tak join family event. Bday twins pun diaorang clbr8 sendiri2 jer. Harap xde ...

I think sbb kl pkp sis.. Rumah dia lebih 10km radius haha

Lihat semua komen(125)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top