Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Sampai Ke US Wak Doyok Kena Bahan Dengan Netizen Mat Salleh

27-2-2021 10:54 AM|Oleh: Rikuren| Komen: 52



Wak Doyok memang terkenal dengan  sebagai seorang ahli perniagaan dan personaliti fesyen tempatan, yang sering tampil menggayakan fesyen cukup versatil. 

Terbaru, Wak Doyok teruk dibahan netizen luar negara selepas gambarnya bersama sebuah kereta dimuat naik oleh pengguna Facebook dalam group Upbadge Slutshaming.

Kredit foto: Facebook Upbadge Slutshaming via The Vocket

Wak Doyok turut berkongsi mengenainya menerusi instagram peribadi beliau.


Rata-rata netizen berasa terhibur dan dalam masa yang sama juga kasihan kerana Wak Doyok dijadikan bahan membawang netizen luar negara. 

Apapun Wak Doyok yang mengetahui akan dirinya viral sehingga ke Amerika Syarikat tetap kekal tenang dan menerima kritikan dengan berlapang dada. Sabar jelah ya. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
3
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 52
Komen

Previous : Ruhainies 'Cuak' Buat Swab Test Sampai Terangkat Kaki

Next       : Fian Ali Mengaku Guna Pengaruh Ibu, Ayu Puteh Untuk Jalan Mudah Jadi Penyanyi

Komen Terbaru

Quote electricopop 3-3-2021 04:35 PM
gekkou replied at 27-2-2021 01:03 PM
dia ni tahu ke fungsi # tu?
semak tengok

Baru perasan.. Gigih lak dia duk menaip segala #

Lain-lain Komen

Quote KIM.K 27-2-2021 11:18 AM
cikai sangat konsep tu..macam rapper pakai emas pelesu
Quote rosannazmia 27-2-2021 11:27 AM
Suke ler tuew dpt viral kat sana..
Quote slyfynx 27-2-2021 11:47 AM
Die ni ialah sape?
Ape sumbangan?
Adekah akan dapat dato' pasni
Quote Kurex 27-2-2021 11:49 AM
Dekat fb ramai acik2 puji pondan ni cool je... Tapi dorang tak tau pondan ni kuat sentap
Quote kiah_mai_pulak 27-2-2021 11:50 AM
body dia mmg pelik.. tak balance
Quote Reira77 27-2-2021 11:56 AM
Tapi suka tgk wak doyok dlm Ke Korea Ke Kita dgn Myo OCK. First episode nmpk depa mcm tak ngam sbb totally opposite to one another. Pastu dah ngam nmpk la depa sempoi and enjoy each other's company.
Quote CikYaYaYa 27-2-2021 12:54 PM
Mana datang kekayaan heols ni..? Nak kta blakon xder. Last aii tgk dia kt tv masa citer ke manakah kita ke apa tajuk. ke dia bisnes..?
Quote exclusive_vvip 27-2-2021 01:02 PM
celebrity (celebrity ke?xtau nak kelaskan lagumana) malaysia ni, x malu ke dok tag2 retis luar?
Quote gekkou 27-2-2021 01:03 PM
dia ni tahu ke fungsi # tu?
semak tengok
Quote farhani87 27-2-2021 01:28 PM
Adeh. Mcm mana sampai boleh viral kat us sana.
Quote sfrnna 27-2-2021 01:53 PM
dia ada sugar mommy/daddy ke. lifestyle kemain tapi ...
Quote MadameOnion 27-2-2021 02:01 PM
Haha kepala besaq..mesti jalan terhoyong hayang
Quote bungarose 27-2-2021 02:01 PM
Low class nyer
Quote miss_perfect 27-2-2021 02:32 PM
Dia ni pakai sut lengkap pun tak nampak wow... adakah sebab fizikalnya kurang mantap?
Quote dudaberhias 27-2-2021 02:35 PM
Soo apa kes dia order cincin guna trademark logo johor haritu?
Quote MarryPottet 27-2-2021 02:35 PM
Tak lama bulih kepit awek ummah uncle sam lah dia ni
Quote buapakperut 27-2-2021 03:01 PM
kene nganjing pun takpe asalkan viral, ah macam pangai indon lak kau
Quote Nenasketum 27-2-2021 03:06 PM
slyfynx replied at 27-2-2021 11:47 AM
Die ni ialah sape?
Ape sumbangan?
Adekah akan dapat dato' pasni

Mungkin, memandangkan Pahang amatlah menghargai dan mencintai retis serta gangsta2 di Malaysia ini.
Tapi seriouslah, ape kebenda dia ni buat ek?
Quote Mulotkoyak 27-2-2021 03:15 PM
Kurex: Dekat fb ramai acik2 puji pondan ni cool je... Tapi dorang tak tau pondan ni kuat sentap

Sedappp jugak dpt wak doyok ni kurekkk...buat gesel2... hrp bkn bottem la kn

Lihat semua komen(52)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top