Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Aku Penatlah Cair, Masak Pun Hensem,"- Ramai Wanita Tergoda Tengok Da'i Syed Pakai Apron Buat Cookies

27-2-2021 10:52 AM|Oleh: Saiful| Komen: 264

Dilanda kontroversi tak lama dulu, namun itu bukan alasan bagi ramai wanita untuk berhenti meminati Da'i Syed. 

Baru-baru ini di Instagram, pendakwah mula itu seolah-olah memberi bayangan akan mula menceburi bidang perniagaan menjual cookies.


Foto: IG

Ada tiga keping gambar yang dimuat naik untuk tujuan promosi.

"Resipi tak mempunyai jiwa. Anda, sebagai tukang masak, mesti menghidupkan resipi. Bismillah, akan datang tak lama lagi, tulisnya sebagai kapsyen.



Macam biasa gambar tersebut pastinya membuatkan ramai peminat wanita berasa tak keruan.

Melihat di ruangan komen, ramai pula terpesoana melihat Syed memakai apron.





Kacak benar kata mereka.

Antara komen:

VIA Gempak

Nampaknya ramai dah tak sabar nak rasa air tangan Da'i Syed. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
1
0
0
Komen: 262
Komen

Previous : Sampai Ke US Wak Doyok Kena Bahan Dengan Netizen Mat Salleh

Next       : "Kalau Tak Nak Bawa Watak Hodoh, Busuk, Berlendir..." - Jasmin Hamid

Komen Terbaru

Quote Mata.kucing 18-3-2021 10:42 PM
haha sbnrnyer daisyed diberikn aura yg sgt hebat bile tgk org jd sesuker

Lain-lain Komen

Quote Boomibulat 27-2-2021 10:54 AM
Nampaknya ramai dah tak sabar nak rasa air Da'i Syed. -CARI
Quote naina 27-2-2021 11:13 AM
Jijiknya pompuan2 tu punya komen. Ko romen byk kali ke dengan dia smpi pakai apron pon dah gelisah nak klimaks. Budussss
Quote Catpaw 27-2-2021 11:14 AM
Comel gitu? yuckkkkkk
Quote BoongaKertas 27-2-2021 11:20 AM
Ngeri sgguh lah komen2 pompuan2 tu...
Quote rosannazmia 27-2-2021 11:25 AM
HAHAHAHAHAHAHAHARKTUIHHAHAHA
Quote laksmanabentan 27-2-2021 11:34 AM
Boomibulat replied at 27-2-2021 10:54 AM
Nampaknya ramai dah tak sabar nak rasa air Da'i Syed. -CARI

wowww.... laku keras nih....
Quote Harley_Quinn 27-2-2021 11:39 AM
Ovari smua okei ke tuu?
Xde yg pecah ke?
Quote JalaEmas 27-2-2021 11:43 AM
tolonglahhhhhhh.. aku ingt lagi muka syed nih dlm cinta sekali lagi.. hahhahahhahabbababa... ensem celah bedah manee lahh.. yg takleh blah yg samakn dgn zyn malikk.. habbabababbabababbaba.... buta betol
Quote sweetrevenge16 27-2-2021 11:45 AM
Serius ke perempuan2 yg komen terbuka mcm tu, pelik iols
Quote Kurex 27-2-2021 11:45 AM
Dah beromen, lepas tu menyesal, baru terhegeh2 nak report polis
Quote slyfynx 27-2-2021 11:46 AM
Pdn la sng dapat, and luluh iman.
Sbb ramai nau bbnu murah camni.
Adui la
Quote ashilalat 27-2-2021 11:47 AM
Sejenis che ta rso ke?

Amik gambar mesti angle tepi..
Quote doubleA 27-2-2021 11:47 AM
Gelinya *muntah hijau*
Pencelop bersiri pun masih banyak pompuan geletis hadap
Quote TerataiMelur02 27-2-2021 11:50 AM
Syed je pun.. Adeiii
Quote SepupuBen10 27-2-2021 11:53 AM
Idung kembang i turn off
Quote Reira77 27-2-2021 11:54 AM
Euww kat tv berkerak hitam je ha. Tak paham kenapa ada jugak pemuja dah terang-terang salah masuk lokap bagai. Euww euww raise your standard
Quote sukacactus 27-2-2021 11:56 AM
Eh geli la aku baca komen sekor2
Padan la korang, sama2 gatal
Quote sleepandream 27-2-2021 11:58 AM
birah2 yg komen tu semua la nanti yg akan report polis acah play victim lepas kene balun satu malam
Quote seulgi 27-2-2021 11:58 AM
Geletisnyaa komen memasing.adakah mereka berharap agar dak syed ni dm mereka dan memberi nasihat serta dakwah kepada merka pada pukul 1 pagi

Lihat semua komen(264)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top