Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Raja Ilya Semakin Seksi Dan Daring, -"Budaya Barat Dah Sebati Dalam Hidup Saya Sejak Kecil"

28-2-2021 01:15 PM|Oleh: Saiful| Komen: 111

Raja Ilya dikatakan semakin seksi.

Ada yang menuduhnya selsa berpakaian mencolok mata dan daring sebab terikut-ikut dengan budaya barat.


Foto: IG

Namun pelakon ini kata, "Kalau terdesak namanya melacur diri dan lebih baik berbogel. Bagi saya, seksi sangat subjektif. Saya suka berpakaian menunjukkan bentuk badan dan singkat sejak awal menceburi bidang lakonan.

"Istilah seksi pemahaman sangat luas. Ada berpakaian sopan, tetapi tetap nampak seksi daripada pandangan mata seseorang. Seksi tidak terbatas kepada konsep mendedahkan kulit atau berpakaian sendat sahaja," katanya seperti dipetik di Berita Harian.

Dalam masa yang sama, Ilya menafikan yang dia teriku-ikut budaya Barat disebabkan suaminya berbangsa asing.




"Budaya barat ini sudah sebati dalam hidup saya sejak kecil. Apabila berkahwin dan tinggal di luar negara, barulah saya sedar betapa ceteknya pemikiran dan naifnya saya.

"Saya mudah percaya apabila ada yang mengatakan orang barat jahil dan macam-macam lagi. Saya percaya orang lain pun beranggapan sama, kita suka sangat menghukum.

"Saya nak memperbetulkan tanggapan salah ini. Hakikatnya, orang barat juga ada kepercayaan dan agama. Kebanyakannya, beragama Kristian dan lain-lain. Sama seperti negara kita ada pelbagai agama dan bangsa. Mereka juga ada yang kuat agama dan menjunjung budaya sendiri."




Ilya juga kata ramai yang cepat sangat menilai dan menganggap orang barat jahil dan jahat.

"Diakui, memang ada yang hidup tanpa agama dan kepercayaan di luar negara.

"Tetapi, kita tidak boleh menghukum sesebuah negara disebabkan segelintir tidak beragama. Rumusannya, kita kena fikir positif, banyak membaca dan menambah ilmu. Jangan cepat menghukum." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 111
Komen

Previous : Hamil 32 Mingggu, Azrinaz Mazhar Hakim Angkat Berat Buat Netizen Seram Sejuk

Next       : Rumah Diserbu, Tapi Sajat 'Lesap'

Komen Terbaru

Quote Lady_jull 7-3-2021 08:41 PM
Dah  biasa budaya barat.. kang nnt mati minta dikafan n taklin ikut Islam juga...

Lain-lain Komen

Quote azimodin 28-2-2021 01:22 PM
Xleh accept project Hollywood sebab xnak vogel. Apa bezanya dengan sekarang? Pakai pembalut badan 1 ela
Quote caprut 28-2-2021 01:22 PM
Muka mcm pondan da. Dia, nadia brian, nadia sahab muka pondan. Tp pondan bila buat muka masa muda nmpk mcm girl tp mmg akan nmpk kecik je sbb rangka kecik lg kot. Tp bila da pondan da menginjak usia muka mcm raya ilya ni laa tapi versi lg buruk
Quote fadz84 28-2-2021 01:23 PM
Ni yg kata tolak berlakon filem Marvel.. sembang kari betul
Quote fealefea 28-2-2021 01:27 PM
Kena la menten sexy. Laki dia mata keranjang bak kata netizen sane.
Quote meteorspeed 28-2-2021 01:28 PM
Mana gambar akad nikah kihkih.. Berzaman dah tunggu nie
Quote sharlenetexas 28-2-2021 01:37 PM
fealefea replied at 28-2-2021 01:27 PM
Kena la menten sexy. Laki dia mata keranjang bak kata netizen sane.

Walaupun ada yang kata laki heols alim warak tapi pantang nampak perempuan
Quote makneng 28-2-2021 01:40 PM
Budaya barat dah sebati dari kecil? Teringat lak benang lepas porumer mana ntah up pic family dia.. Idoklah menunjukkan family dia adapt well dgn budaya barat. Uolls ni delusional ke kak remilah?
Quote Normabaru 28-2-2021 01:43 PM
Bila Finas n MCMC nk ban hat2 xde otak mcm ramilah ni ya
Quote kiah_mai_pulak 28-2-2021 01:45 PM
ok je lah remilah begum nk mnyeksi macam ni, cuba yg mnyeksi tu ayudamit or sarahchucky, mmg mintakk maki
Quote dudaberhias 28-2-2021 01:55 PM
biarlah dia menyeksi...
janji dia tak boleh lakonkan babak dalam filem marvel atau siri marvel sebab hal bertentangan agama...

tengok solehah tak beliau? dalam dok menyeksi lagi masih ingat pada agama aagitttewwww
Quote Kurex 28-2-2021 01:57 PM
Apa je product dia yg terbaru
Quote mrsLY 28-2-2021 02:09 PM
kari ikan satuuuuuuuuuuuuuuu
Quote Nadiabella 28-2-2021 02:14 PM
U still anak Mami.. No matter what lah kan.. Jgn lupa diri
Quote KIM.K 28-2-2021 02:18 PM
Taknampak ke laki bagi duit buat muka tu
So kenalah flaunt nakpak muda sket
Quote pearl.silver 28-2-2021 02:20 PM
Takyah balik malaysia dah please.
Harap pi tukar warganegara juga siap2
Quote dudaberhias 28-2-2021 02:33 PM
KIM.K replied at 28-2-2021 02:18 PM
Taknampak ke laki bagi duit buat muka tu
So kenalah flaunt nakpak muda sket

tu la... tapi iols nak komen sikit...
dia buat muka menjadi jugak khen kaka...
agak2 dia buat kat mana? shape muka pun herlok je kikis...
filler pun elok je cuma tang pipi tu kembung... tapi semua akan kembung rasanya bila filler pipi...

dahi tu pun elok je licin cuma dagu je dah macam senduk
Quote tokchik 28-2-2021 02:36 PM
Bila parpu bercmpur cheese..
Nak kata apa{:laugh{:laugh{:laugh{:laugh{:laugh
Quote bakingsoda 28-2-2021 02:45 PM
nampak la ko ni kategori kena bogel dulu baru nampak sexy
Quote MarryPottet 28-2-2021 02:45 PM
makneng replied at 28-2-2021 01:40 PM
Budaya barat dah sebati dari kecil? Teringat lak benang lepas porumer mana ntah up pic family dia..  ...

Budaya barat daya India sanalah tu kot maksud dia

Lihat semua komen(111)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top