Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Buang Ego - Zarina Anjoulie, Yas Rujuk Semula

4-3-2021 05:09 PM|Oleh: rikuren| Komen: 133


Sudah rujuk kembali! Zarina Anjoulie Lavocah Mohd. Fahizul atau Anju mengakui sudah pun rujuk semula dengan bekas suaminya, Eilyas Azhar atau lebih dikenali sebagai Yas. Fuh, selepas muat naik gambar gembira memegang sejambak bunga, akhirnya ada juga berita gembira.


Kredit foto - Instagram Zarina Anjoulie

Justeru, Zarina memberi amaran kepada wanita di luar sana supaya berhenti menghantar mesej kepada Yas. 


Kredit foto - Instagram Zarina Anjoulie

Bagaimanapun, Anju didapati memadam kenyataan itu beberapa minit selepas ia dimuat naik.

"Ya, betul (rujuk). Kami pun dah berbincang dan berbaik-baik, Alhamdulillah. Kami berdua nak perbaiki lagi diri dan rumah tangga. Mungkin sebelum ini, dua-dua ego.

Tapi selepas berfikir dan berbincang, kami berdua rasa macam tak nak putus asa dengan perkahwinan ini senang-senangkan. Alhamdulillah, sekarang kami pun nak ke arah yang lebih baik.

Terutama dari segi agama, nak belajar untuk menjadi lebih baik di masa kelak. Kalau jodoh dan cinta itu kuat, Insya-Allah. Saya harap semua orang dapat mendoakan yang baik-baik untuk kami berdua," jelasnya dipetik dari mStar.



Tahniah Zarina kerana berjaya mengekalkan masjid yang dibina. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 133
Komen

Previous : “Siapa Pun Bakal Ibu Baru Maryam, Jangan Panggil Mummy Atau Mama”-Pesan Mawar Kepada Fizo Omar

Next       : Peminat Suka Lagu Elly Mazlein Sebab Ada Lirik Korea

Komen Terbaru

Quote miss_jay 27-3-2021 11:00 PM
Mademoisellee replied at 27-3-2021 07:24 PM
Helloooo takde siapa ke nak update latest news pasal yas and anju ni? Tak tahu la ni betul2 or sekad ...

Yas kata anju fitnah. Fitnah apa ye. Anju pulak kata dulu dia kenal yas pon denga cara ni (?), tak sangka sekarang dia pon kena. Netizen pulak dok marah yas sebar video anju tido...  Ada sapa2 boleh explain?

Lain-lain Komen

Quote dudaberhias 2-3-2021 09:25 PM
alamak... soo boleh show off dekat mendosa balik yang dia ada laki ke macam mana...
Quote kiah_mai_pulak 2-3-2021 09:39 PM
lantaklahhh.. nk gelabahkan tetkssss pun mcm x berbaloi
Quote anony-mous 2-3-2021 09:52 PM
Suka naw dia main2 kan agama eh. I bg masa another 6months to 1y
Quote sfrnna 2-3-2021 10:00 PM
Pebenda la perempuan ni. Nasib baik la dia x cerca si yas Masa cerai Haritu. Kalau x macam menjilat balik ja. Hahaha
Quote Normabaru 2-3-2021 10:02 PM
Rindu nk main kontol yas lettew..

Laki lain xlalu weh nk cium mulut versi selipar jamban ko tu..
Xmasuk lg spare part yang semua copy ori tu
Quote JalaEmas 2-3-2021 10:09 PM
Normabaru replied at 2-3-2021 10:02 PM
Rindu nk main kontol yas lettew..

Laki lain xlalu weh nk cium mulut versi selipar jamban ko tu.. ...

hahahahahahaha.. pedih betul kaka bg.. apekan daya.. itulah kenyataannye.. wahahahaha
Quote Normabaru 2-3-2021 10:10 PM
JalaEmas replied at 2-3-2021 10:09 PM
hahahahahahaha.. pedih betul kaka bg.. apekan daya.. itulah kenyataannye.. wahahahaha

Ala... Pedih lg ayat2 si minah ni sebot dlm ig dia. Serve her right laaa.. Opssss!

Heheheh
Quote makneng 2-3-2021 10:40 PM
Tak letih tetek ke kawen cerai ni? Baca kisah sheolls di porem je mak dah rasa letih.
Quote bluebutter 2-3-2021 10:45 PM
Rasanya sebab nak make love halal je tu. Jants  lain mn nk ke dia. Huhuhu.
Quote caprut 2-3-2021 10:46 PM
Normabaru replied at 2-3-2021 10:02 PM
Rindu nk main kontol yas lettew..

Laki lain xlalu weh nk cium mulut versi selipar jamban ko tu.. ...

Laki ni asal ada tek on je
Quote Normabaru 2-3-2021 10:59 PM
caprut replied at 2-3-2021 10:46 PM
Laki ni asal ada tek on je

Palsu pon on?
Quote beatgirlX 2-3-2021 11:07 PM
Haishh..apa punmoga berbahagiaaa....
Quote Manjahati 2-3-2021 11:10 PM
Klu betul dh rujuk...moga berbahagialah ye
Quote vasepecah 2-3-2021 11:12 PM
herm ......
Quote sleepandream 2-3-2021 11:27 PM
patutla masa cerai aritu baik2 sajork ayat sheols buat yas...
Quote caprut 2-3-2021 11:29 PM
Normabaru replied at 2-3-2021 10:59 PM
Palsu pon on?

Iyela. Laki ni klo sajat bogel depan mata pon on. Klo dia beromen dgn laki gemok pondan tek kepit nmpk mcm ada tek pon on. Asalkan muke perempuan ada tek
Quote Normabaru 2-3-2021 11:36 PM
caprut replied at 2-3-2021 11:29 PM
Iyela. Laki ni klo sajat bogel depan mata pon on. Klo dia beromen dgn laki gemok pondan tek kepit  ...

Hahahaha bongok la komen ko ni caprut.. Ko dh kena cucuk ke blom..pastikan before cucuk tu main puas2 dgn bini.. At least pape jadi xdela kempunan tgk tek. Kang kok jadi apa2 meleleh plak airliyur tu Hahaha
Quote dua_chzy 2-3-2021 11:57 PM
Normabaru replied at 2-3-2021 11:36 PM
Hahahaha bongok la komen ko ni caprut.. Ko dh kena cucuk ke blom..pastikan before cucuk tu main pu ...


Eh. Baca komen ni teringat kat kawan pada kawan yang gagal menunaikan permintaan aruah laki yang tengah nazak untuk main bersama. Sheol tanak sebab gila ngkau nak kongkek di wad kelas 3 gomen. Dah la lakinya mintak posisi woman on top (ye la, nazak khuenst...). Bila lakinya meninggal, ada penyesalan juga kata sheol karna gagal tunaikan permintaan akhir aruah.

Tengok la jantan. Dah nazak pun msaih ingat bersenggama.
Quote kiah_mai_pulak 3-3-2021 12:19 AM
Normabaru replied at 2-3-2021 10:02 PM
Rindu nk main kontol yas lettew..

Laki lain xlalu weh nk cium mulut versi selipar jamban ko tu.. ...

hi. nurfaralina mendosa ke ni?

Lihat semua komen(133)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top