Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

MK K-Clique Bikin Gadis geram Belanja susuk Tubuh!

4-3-2021 02:17 AM|piao| Komen: 74

MK K-Clique Bikin Gadis geram Belanja susuk Tubuh!

Siapa sahaja tidak mengenali penyanyi tampan MK dari kumpulan K-Clique yang sentiasa menjadi pujaan hati ramai gadis di luar sana?

Baru-baru ini, MK atau nama sebenarnya Muhammad Hairi Amin Hamdan memuat naik sekeping gambar yang agak ‘panas’ menerusi perkongsian terbaru di laman sosial Instagram miliknya.


Apa yang menjadi perhatian adalah gambar berkenaan mempamerkan jejaka berusia 25 tahun itu tidak mengenakan baju! Aduhai.

Kongsi gambar tak berbaju



Ramai jadi tak keruan

Disebabkan MK belanja gambar badan ‘sado’ itu, ruangan komen perkongsiannya dibanjiri dengan komen daripada para peminat yang terdiri dalam kalangan wanita, memuji bentuk badan dimiliki pelantun lagu Pulang itu.

Tak penat ke jadi hensem?





Bukan itu sahaja tau, ramai juga menegur lengan MK yang kelihatan sasa sehingga membuatkan mereka ‘cair’ dan tidak tentu arah melihatnya.

Sumber: Instagram MK K-Clique


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
1
Komen: 74
Komen

Previous : Buang Ego - Zarina Anjoulie, Yas Rujuk Semula

Next       : Siti Sarah Didakwa ‘Acah’ Baik Dan Menunjuk-Nunjuk,

Komen Terbaru

Quote inspektoremos21 5-3-2021 04:07 PM
Birah betul budak2 perempuan yg komen tu

Lain-lain Komen

Quote dejure 3-3-2021 02:00 AM
Dia ni kalau pakai spek ok lah..nak kata hensem sangat tu xlah.tp bila dia buka spek muka dia mcm alicia amin
Quote dudaberhias 3-3-2021 02:18 AM
ni pun ko boleh selera dikkk...
mula2 tengok ingatkan cicak kobeng di thread isu semasa rupanya aku buka thread gosip tempatan...
Quote dudaberhias 3-3-2021 02:19 AM
@Kurex & @Themilo confirm siap screenshot gambar belakang tu dan pakat2 share dekat group masing2...
Quote Kurex 3-3-2021 03:02 AM
dudaberhias replied at 3-3-2021 02:19 AM
@Kurex & @Themilo confirm siap screenshot gambar belakang tu dan pakat2 share dekat group masing2... ...

Iols kalau boleh nak tengom dia pakai spenda je... mesti nalla...
Quote Perawankota 3-3-2021 03:10 AM
Apalah yg hensem
Quote lattehazelnut 3-3-2021 03:22 AM
Da agak da ada org bukak jd thread..
Quote Normabaru 3-3-2021 05:28 AM
Seee.... Gelenyer betina skrg

Dh la pki tudung bagai.. Geli mak dikkkk!
Quote Normabaru 3-3-2021 05:30 AM
Kurex replied at 3-3-2021 03:02 AM
Iols kalau boleh nak tengom dia pakai spenda je... mesti nalla...

Haaaaa... rebut la korg dgn tina2 gelenyar hahahah
Quote Normabaru 3-3-2021 05:30 AM
dejure replied at 3-3-2021 02:00 AM
Dia ni kalau pakai spek ok lah..nak kata hensem sangat tu xlah.tp bila dia buka spek muka dia mcm al ...

Kaka pon rasa sama mcm awk dik. So Alicia amin. Perangai pon sama2 langsi
Quote dudaberhias 3-3-2021 05:34 AM
Normabaru replied at 3-3-2021 05:30 AM
Kaka pon rasa sama mcm awk dik. So Alicia amin. Perangai pon sama2 langsi

iras2 alicia amin rupanya... patutla tak menyelerakan...terbayang plak iols heols masak dan kacau rendang shirtless...
baca2 komen tu tertanya jugak macam mana deorang boleh selera...
sebab lepas iols tengok gambar tu terus menopos iols melehat gambar ittew...

Quote Normabaru 3-3-2021 05:40 AM
dudaberhias replied at 3-3-2021 05:34 AM
iras2 alicia amin rupanya... patutla tak menyelerakan...terbayang plak iols heols masak dan kacau  ...

Hahahaha teros menopos?

Untungla pose ni kaka dude blh pose penoh2 suda,thanks to AA
Quote Belibis 3-3-2021 07:00 AM
dejure replied at 3-3-2021 02:00 AM
Dia ni kalau pakai spek ok lah..nak kata hensem sangat tu xlah.tp bila dia buka spek muka dia mcm al ...

A ahh.patut macam pernah nampak..
Quote Themilo 3-3-2021 07:41 AM
dudaberhias replied at 2-3-2021 06:19 PM
@Kurex & @Themilo confirm siap screenshot gambar belakang tu dan pakat2 share dekat group masing2... ...

meols nampak @Kurex asik berkuntum di IG Noki.. dia akan komen & like semua post Noki, especially gambar-gambar Noki kat gym..
Quote primarikey 3-3-2021 07:45 AM
Puas telek...tp knape aku rasa dia tak tampan..
Quote Tinot7 3-3-2021 07:48 AM
Hahahah... mmg la.. mcm AA yg ada facial hair
Quote lattehazelnut 3-3-2021 07:49 AM
Kurex replied at 3-3-2021 03:02 AM
Iols kalau boleh nak tengom dia pakai spenda je... mesti nalla...

Genetic sana bukan ala2 hun hakeem ke?
Quote Redmyvi 3-3-2021 08:00 AM
kenapa aku tgk rasa biasa jer.. mcm budak2 main bola ptg2 kt padang rumah
Quote bulalof 3-3-2021 09:08 AM
cheap....

him and the comments.....
Quote Orix 3-3-2021 09:55 AM
aah la mcm muka alicia amin. lol...

Kang Gary lg nsem pd iols..LOL

Lihat semua komen(74)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top