Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Sharifah Sakinah Tak Serik Belanja Foto Mengundang Laharan

8-3-2021 07:15 AM|Oleh: LilRose| Komen: 68

Sharifah Sakinah tidak serik dihujani komen negatif mengecamnya berpakaian seksi.


Kredit foto: IG

Terbaru, Sakinah sekali lagi mengundang kecaman apabila 'membelanja' gambar mencolok mata usai bersenam.

Penampilannya hanya mengenakan pakaian senaman (sport bra) berwarna hitam dengan gaya ‘manja’ membuat ruangan komennya dibanjiri komen negatif.


Kredit foto: IG

Enggan berdiam diri, Sakinah tampil mempertahankan dirinya dengan membalas komen berkenaan.


Kredit foto: IG

Sebelum ini, nama sakinah 'naik' selepas memuat naik foto berkemban dengan hanya berkain batik sambil menyepit sebatang rokok pada jarinya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
2
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 68
Komen

Previous : Zul Yahya 'Keluar', MK K-Clique Pula Tuntut Ilmu Ikut Jemaah Tabligh

Next       : Azhar Sulaiman Dikecam Tak Tegur Anak Menyeksi Kalah Orang Kafir

Komen Terbaru

Quote Afifi82 18-3-2021 07:35 PM
Ko xfamous kan.. Ko perlu la tayang badan demi kelangsungan hidup dan semoga terus disebut netizen.

Lain-lain Komen

Quote Redmyvi 8-3-2021 07:31 AM
bukan nak body shaming ker apa tapi dia ni trying too hard.. yes body dia fit but sexy nope !

Quote Tinot7 8-3-2021 07:46 AM
Siku kiri dia tu ada ke tak?
Quote dudaberhias 8-3-2021 07:46 AM
keding je... tak taste langsung... ada ke yang selera selain pada mat salleh tua yang kinah rasa bangga sangat bila dapat tu?

sape tag kinah dapat 10 juta... tc applies...
Quote Nana_Man 8-3-2021 07:50 AM
Tinot7 replied at 8-3-2021 07:46 AM
Siku kiri dia tu ada ke tak?

Asal ngan siku kiri?
Quote Tinot7 8-3-2021 07:54 AM
Nana_Man replied at 8-3-2021 07:50 AM
Asal ngan siku kiri?

Double-jointed. Prasan tak dia bengkok arah yg pelik?
Quote Nenasketum 8-3-2021 07:58 AM
Dia ni paling tak menarik kan dalam adik beradik pompuam seleb dia. Bangga naw mat salleh skru ko kan.
Quote Nana_Man 8-3-2021 08:07 AM
Tinot7 replied at 8-3-2021 07:54 AM
Double-jointed. Prasan tak dia bengkok arah yg pelik?

Iyeke? Haha... i tgk mcm biasa je
Quote Tinot7 8-3-2021 08:08 AM
Nana_Man replied at 8-3-2021 08:07 AM
Iyeke? Haha... i tgk mcm biasa je

Kaka, siku dia bengkok ke dalam.. cer kaka buat.. voley ke? Sbb iols tak voley..
Quote Nana_Man 8-3-2021 08:16 AM
Tinot7 replied at 8-3-2021 08:08 AM
Kaka, siku dia bengkok ke dalam.. cer kaka buat.. voley ke? Sbb iols tak voley..

Bole buat sikit.. hahahhaha...
Tapi rasa sakit lah..
Quote Tinot7 8-3-2021 08:17 AM
Nana_Man replied at 8-3-2021 08:16 AM
Bole buat sikit.. hahahhaha...
Tapi rasa sakit lah..

Hati2.. jgn sampai patah.. hahaha
Quote salmon-suki 8-3-2021 08:43 AM
Nenasketum replied at 8-3-2021 07:58 AM
Dia ni paling tak menarik kan dalam adik beradik pompuam seleb dia. Bangga naw mat salleh skru ko ka ...

Pencapaian tertinggi dalam kalangan retis kalau dpt matsaleh/minah saleh jd pasangan..hihihi..

Baidewei,flat mcm ni,muka pucat pelik,mata lebam,ada jgk y bt modal?maybe fetish flat kot
Quote Nana_Man 8-3-2021 08:51 AM
Tinot7 replied at 8-3-2021 08:17 AM
Hati2.. jgn sampai patah.. hahaha

Choy.... kalau patah, sapa nk cebok bontot i lepas berak? Haha
Quote Belibis 8-3-2021 09:01 AM
Tinot7: Siku kiri dia tu ada ke tak?

Kenapa pelik benor? Macam berpusing.kalau bugil pun orang tak heran lahhh..takdo naikkan napsu ponggg.
Quote yujin 8-3-2021 09:03 AM
Msa muda ni tayangla dh kertu mahunya dis tunjuk
Quote shark_eow7 8-3-2021 09:06 AM
yujin replied at 8-3-2021 09:03 AM
Msa muda ni tayangla dh kertu mahunya dis tunjuk

klu dah ertu nanti dia cakap dia dah berubah.. insofff
Quote mrsbale 8-3-2021 09:07 AM
Nampak more like manly rather than sexy

Patut try hard nk tunjuk ladies part

Baik pakai sopan lagi nmpk mcm pmpuan dik dari gigih gini tp nmpk mcm jantan
Quote sukacactus 8-3-2021 09:17 AM
Kinah ni xstudy pasal supply and demand ke
Dah ko sua, org pun apa lg
Tp yg komen nak buat modal tu, hauknya taste ko
Quote tootii 8-3-2021 09:52 AM
dia belanja sbb dia tau netizen amek peduli ..
cer buat tak tau jer.. jgn ada 1 komen atau like pun kat posting dia .. mesti dia bosan dah nak belanja gambo mcm tu ..
Quote acikbajuhijau 8-3-2021 10:04 AM
negative vibe jugak dia ni kan... asyik mengundang komen negative.

Lihat semua komen(68)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top