Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Aksi Ayda Jebat berdikir barat dalam kereta buat netizen terhibur, manis berhijab!

12-3-2021 12:10 AM| Komen: 27



Comel dan lucu! Itulah gambaran yang boleh diberikan kepada penyanyi Ayda Jebat apabila cuba mendendangkan lagu dikir barat yang sinonim dengan negeri Kelantan.

Beberapa hari lalu, Nabil Mahir yang juga suami kepada Ayda memuat naik satu video di Instagram miliknya.

Video tersebut memaparkan aksi Ayda dengan penuh bersemangat menyanyikan sebuah lagu dikir barat ketika berada di dalam kereta dengan lokasi keberadaan mereka di negeri Cik Siti Wan Kembang.


Mungkin merasa lucu dan teruja dengan telatah isterinya itu, Nabil dilihat tergelak ketika merakam aksi Ayda yang penuh ceria.

Sementara itu, diruangan komen para peminat turut terhibur dan tak kurang juga memuji kecantikan Ayda memakai hijab.




Seronok betul tengok keceriaan pasangan Ayda dan Nabil sejak bergelar suami isteri. Semoga mereka terus kekal bahagia hingga ke Jannah. 




Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 27
Komen

Previous : Marketing punya pasal Wawa Zainal Sanggup ‘Belasah’ Suami Sendiri

Next       : Tahniah! Ashira Dan Bad Indigo Sah Suami Isteri

Komen Terbaru

Quote chekacheku 30-3-2021 11:51 AM
Ape dah xde hiburan dah ke rakyat malaysia..mcm ni pun terhibur...

Lain-lain Komen

Quote sharlenetexas 12-3-2021 12:26 AM
Lokasi keberadaan mereka di negeri CSWK - memang saja2 letak atau rentas negeri PKPB?
Quote Perawankota 12-3-2021 02:55 AM
sharlenetexas replied at 12-3-2021 12:26 AM
Lokasi keberadaan mereka di negeri CSWK - memang saja2 letak atau rentas negeri PKPB?

Agaknya atas urusan business.. Business sus coklat dorg kot
Quote Normabaru 12-3-2021 07:39 AM
Kenapa masih tbayang kelibat rosnah mat aris versi muda?
Quote sayangselasih 12-3-2021 07:56 AM
mek sorang ja ka rasa bosan dengan thread sheols laki bini.
Quote dudaberhias 12-3-2021 08:06 AM
Normabaru replied at 12-3-2021 07:39 AM
Kenapa masih tbayang kelibat rosnah mat aris versi muda?

Ayda Jebat



2012




2015



2030



Quote dudaberhias 12-3-2021 08:08 AM
Perfume semulajadi

Quote Normabaru 12-3-2021 08:16 AM
dudaberhias replied at 12-3-2021 08:06 AM
Ayda Jebat



Hahahahahhahahahahahahahaha


Terima kasih dude.. U made my day brighter muah ciked
Quote imanjannah 12-3-2021 08:20 AM
nitizen mmg mudah terhibur ye..cium tiak terhibur x
Quote EvieWanKenobi 12-3-2021 08:54 AM
baca tajuk je dah rasa
Quote slyfynx 12-3-2021 09:43 AM
Ape yang terhibur nye?
Bongok aih
Quote Belibis 12-3-2021 10:48 AM
sayangselasih: mek sorang ja ka rasa bosan dengan thread sheols laki bini.

U tak berseorangan mek..
Quote deebiz14 12-3-2021 11:04 AM
Eish ade je tred pasal depa kat dalam ni, paling busuk 2 pun on bi-weekly basis harus ada eh ..
Quote Redmyvi 12-3-2021 11:20 AM
ayda kalau pkai tudung nmpk biasa jaa.. mcm rkyat marhen
Quote minah_selekeh 12-3-2021 03:06 PM

Hahahahahah! Ayda ni kalau hilang 20 tahun tak dapat dikesan, tak payah la CSI bazir duit buat age progression.. Tunjuk je muka Rosnah Mat Aris, ni la dia rupa dia after 20 years...
Quote AshkieLa 12-3-2021 04:15 PM
mcm tu pun nk jadi benang ke...
hishhh
Quote gideoncross 12-3-2021 04:50 PM

Aiyok, cam dh jdi soft porn plak.
Quote mohdcrow 12-3-2021 05:30 PM
4-5 ketul pujian = netizen terhibur

Kikiki
Quote miss_white 12-3-2021 08:45 PM
netizen  lalang
Quote MontanaHannah 12-3-2021 09:35 PM
Nak lenjan laki bini perlu ke tunjuk ke dunia ???

nak bergurau laki bini perlu bersaksi ke ?


risau xtunjuk org xtahu ko tengah seronok laki bini???


so cheap lah ko dua ekor

jika terserempak dengan babi hutan tengah sondol pokok nak jatuhkan buah salak ,pasti babi hutan tu ucapkan  takziah ke ko 2 ekor

malu tu perlu untuk mengimbangi  maruah  .

bila malu hilang ,maruah pasti melayang.

Lihat semua komen(27)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top