Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Ashraf Muslim Bangga Pelajar Maktab Tentera Diraja Sujud Syukur Selesai SPM

12-3-2021 11:16 AM| Komen: 15

Pelakon Ashraf Muslim meluahkan rasa bangga saat melihat para pelajar Maktab Tentera DiRaja melakukan sujud syukur sebaik tamat menduduki kertas akhir peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia baru-baru ini.



Jelas Ashraf, mereka semua sudah berusaha dengan sebaiknya dan kini hanya perlu berserah kepada yang maha Esa.

Kenyataan tersebut dikongsikannya menerusi sebuah hantaran di Instagram.

Ashraf yang juga merupakan bekas pelajar di maktab tersebut turut menambah, segala perancangan telah diatur dengan baik oleh Allah SWT dan sebagai manusia kita hendaklah sentiasa bersyukur dengan setiap nikmat yang telah dikurniakan kepada kita.


Kredit foto: IG Ashraf

Menerusi ruangan komen, rata-rata netizen turut tersentuh melihat perkongsian tersebut selain turut menitipkan doa agar semua pelajar dapat menjadi insan yang berguna.


Sumber:  Media Hiburan

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 15
Komen

Previous : Nabila Razali Berlatih Tanpa Henti, Yakin Vokal Semakin Mantap

Next       : Rizalman Okey Je Anak Tak Nak Sambung Belajar Lepas SPM

Komen Terbaru

Quote intanblur 20-3-2021 01:09 AM
Bagus perangai bebudak nih

Lain-lain Komen

Quote makneng 12-3-2021 11:49 AM
Serap ni oldputra ke?
Quote aemon 12-3-2021 12:09 PM
salah satu alumni rmc yg tidak berkualiti..hanya berkualiti utk tambah isteri dan anak.
Quote Joysparta 12-3-2021 12:17 PM
dia ni ex student RMC ke?
Quote pxlbb 12-3-2021 03:56 PM
Kobid kat lantai dek oiiii
Quote makcun14 12-3-2021 09:50 PM
Engku emran pun ex rmc kan  .. satu lagi malapetaka oldputra{:thief
Quote Nenasketum 12-3-2021 09:59 PM
RMC Ashraff ni, tapi aura kureng. Bebudak RMC ni aura dia mencongkam selalunya.
Quote Cik_jantung 12-3-2021 10:29 PM
RMC rupanya dia..

Apa jadi dgn klinik islamik dia skrg ehh.. pak mertua dia masih ubat org ker..
Quote rajamoney 12-3-2021 11:43 PM
ko nk bangga pun jd gosip?

apa cer perubatan ruqyah ko tu?

ke ko punya ruqyah tk cukup power?
Quote Rainsack 13-3-2021 04:49 AM
Wahhhh always in the news, isteri???
Quote cikgojesss 13-3-2021 03:09 PM
tahniah kerana mengalami tamat spm
Quote masmn 13-3-2021 03:22 PM
Ooh.. baru tau dia ni ex rmc rupanya...
Quote 3480 14-3-2021 04:01 PM
     Ac pon
Quote arareez 14-3-2021 10:42 PM
Serius la ex RMC? Tak nampak berkarisma pun
Quote Ain_h 17-3-2021 11:43 AM
Smart baju rmc {:love btw Sesiapa tahu tak mcm mana nak tukar nickname dekat forum ni, tq?
Quote intanblur 20-3-2021 01:09 AM
Bagus perangai bebudak nih

Lihat semua komen(15)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top