Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Baju Sherry Alhadad Disamakan Dengan Plastik Sampah Dan ‘Bean Bag’

15-3-2021 12:19 PM| Komen: 77

Penampilan Sherry Alhadad di malam kemuncak Anugerah Juara Lagu ke-35 (AJL35) nampaknya mengundang pelbagai komen melucukan dalam kalangan netizen.

Menerusi tinjauan mStar di Twitter, gaun hitam yang digayakan pengacara itu menjadi mangsa kritikan apabila ia disamakan dengan plastik sampah.

Bayangan plastik sampah itu merujuk kepada lebihan kain di kedua-dua belah tangan Sherry.


Foto: myartis.com

"Dah kenapa Sherry punya baju tu. Dah macam bawa plastik sampah.

"Baju apa tu, kat lengan tu apa? Letak plastik sampah hitam ke?


Foto: Twitter

"Sherry macam bawa plastik sampah. Designer suka buat design baju pelik," demikian antara twit gurauan netizen di Twitter.

Selain plastik sampah, ada yang menyamakan pakaian Sherry dengan beg kekacang atau bean bag.

"Saya ingat Sherry pegang bean bag, tapi dia tetap hot and beautiful in every way!" demikan kata netizen.

Foto: Twitter

Kemuncak AJL35 yang berlangsung dari Auditorium Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA) pada Ahad malam menyaksikan Sherry bergandingan dengan Awal Ashaari Haziq Hussni sebagai pengacara.

Buat pertama kalinya, AJL35 bersiaran langsung tanpa kehadiran penonton selain mengikut prosedur operasi standard (SOP) yang telah ditetapkan oleh Majlis Keselamatan Negara (MKN). -CARI

Sumber: mStar Online

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
4
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
0
0
Komen: 77
Komen

Previous : Kecik-kecik Dah Cantik, Netizen Terpukau Dengan Anak Rizman Nordin

Next       : "Siapa Gelarkan Saya Sebagai Simbol Seks?" - Elizabeth Tan

Komen Terbaru

Quote lembumanis 20-3-2021 03:59 AM
Design sorok perut ok lah tu

Lain-lain Komen

Quote dudaberhias 15-3-2021 12:25 PM
Memang betul pun...
Anugerah ni dah macam anugerah DIY je..

Pentas buat pakai kotak, baju2 artis macam recycle buat dari plastik sampah.

Yang zizi kirana punya kostum tu persis macam sewa dari kedai pelamin bajet. Kalau acik2 forum dalam ni nampak kerusi zizi tu duduk dekat wedding sape2 mesti deorang dah komen kerusi deco tu dah soo yesteryears. Kerusi rumah theyols yang theyols order dari guangzhou kat shopee tu lagi lawa katanya.

Harapkan cameraman je nampak PRO
Quote evataso 15-3-2021 12:28 PM
Aku sorang je ke tak tengok
Quote Minami2013 15-3-2021 12:28 PM
Sherry biasa pandai pakai baju yg sesuai dgn dia walau berisi tetap nampak cantik terletak Tapi kali ni why???
Quote yusryimran 15-3-2021 12:30 PM
evataso replied at 15-3-2021 12:28 PM
Aku sorang je ke tak tengok

aku pun x tgk koser.. membuta lagi best
Quote sha21 15-3-2021 12:31 PM
evataso replied at 15-3-2021 12:28 PM
Aku sorang je ke tak tengok

Aku pun tak tengok. Hahaha
Quote evataso 15-3-2021 12:32 PM
sha21 replied at 15-3-2021 12:31 PM
Aku pun tak tengok. Hahaha

Ekekeke ramai sekapal rupanya
Quote evataso 15-3-2021 12:33 PM
yusryimran replied at 15-3-2021 12:30 PM
aku pun x tgk koser.. membuta lagi best

AJL tak membantu umat rentas negeri. Baiklah layan ramen...bahagia lah jugak hati. Kuikuikui
Quote Loh_83 15-3-2021 12:36 PM
xtau pon ada AJL malam tadi ...
Quote sha21 15-3-2021 12:37 PM
evataso replied at 15-3-2021 12:32 PM
Ekekeke ramai sekapal rupanya

Dah kureng dah dgn rancangan hiburan ni weh hmm tua ke aku ke aku buat pilihan yg tepat ? Hahahahaha
Quote ezacbee 15-3-2021 12:39 PM
evataso replied at 15-3-2021 12:28 PM
Aku sorang je ke tak tengok

Aku pun tak tgk, tertido lak
Quote Alisani140900 15-3-2021 12:41 PM
Tgk pon part announce pemenang jaa.. Anak pegang asyik nk tgk dave & ava jaaa..
Quote irvene 15-3-2021 12:50 PM
baju hijo sherry pakai tu ok dgn dia. dia menari plak gila gila. mmg lawak! btw takde ke troll kak jenab pakak glove cuci pinggan K-drama?
Quote adeqbun 15-3-2021 12:51 PM
yusryimran replied at 15-3-2021 12:30 PM
aku pun x tgk koser.. membuta lagi best

Aku tgk..tp kat ig je..bukak sebelah mata tgk komen2 org d cari juga
Quote minguk 15-3-2021 12:52 PM
mostly baju malam tadi buruk-buruk ya.
si haziq tu lagi lah bajunya, semua try hard.
sekian dari si buta fashion.
Quote cmf_PariS 15-3-2021 01:01 PM
huduh2 belaka.. sabella sabela.. ehhhhh ehhhh laaaaa
Quote Beribear 15-3-2021 01:12 PM
evataso: Aku sorang je ke tak tengok


Aku pon tak tengok... Masuk thread nabila je pg tadi pastu tengok youtube part nabila tu nyanyi je sbb teringin nak jd juri hahaahhaha tp sampai situ jelah
Quote miemiecha 15-3-2021 02:00 PM
now i know.. mana pastik sampah itang umah mek ilang..
mentang2 dah nk poser ni, amik plak buat baju...
Quote Nenasketum 15-3-2021 02:11 PM
evataso replied at 15-3-2021 12:28 PM
Aku sorang je ke tak tengok

Aku pun, bangun tadi baru gugel results. Ada ke buat esok ari nak keje. Pastu suh tunggu semua 12 finalist nyanyi baru boleh vote. Jam berapa daaa kluar result
Quote acikhan 15-3-2021 03:07 PM
haku layan penthouse 2 je lg best n bleh wat darah tinggi naik...hahahaha

Lihat semua komen(77)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top