Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Stacy Isteri Bertuah" - Misha Omar Dah Lama Minat Akim

16-3-2021 01:53 PM| Komen: 33

Pasti ramai peminat tegar Misha Omar terubat rindu melihat persembahannya pada acara penutup Anugerah Juara Lagu ke-35 (AJL-35). 


Kredit foto: IG Akim

Bergandingan dengan Akim & The Majistret, Misha menyampaikan lagu hits masing-masing iaitu Sampai Bila dan Potret versi mash-up yang cukup mantap.

Di Instagram, Misha atau lebih mesra dipanggil Kak Mitch berterima kasih kepada TV3 kerana mengundangnya untuk membuat persembahan di majlis anugerah berprestij itu.


Kredit foto: IG Misha

Katanya, pengalaman bekerjasama dengan Akim adalah peluang yang di nanti-nantikan selama ini.

Misha juga mendedahkan, Akim seorang penyanyi berbakat besar lagi-lagi dalam menjiwai sesebuah lagu.


Kredit foto: IG Misha

Selain kagum dalam bidang muzik, Misha menganggap Akim seorang suami dan bapa yang penyayang kerana setiap masa bersama, Akim tak putus-putus menyebut nama isterinya, Stacy.


Kredit foto: IG Stacy
Kredit foto: IG Misha

Di ruangan komen, terlihat Akim dan Stacy mengucapkan terima kasih kepada penyanyi itu.


Sumber: Murai

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 33
Komen

Previous : Duduk Rapat Bersentuh Dengan Apek, Fiza Halim Dah 'Solo' Ke?

Next       : "Kenapa Selama Ni Simpan?" - Suara Raja Ilya Sedap Gila Sampai Adira Pun Puji!

Komen Terbaru

Quote nordin84 18-3-2021 06:04 AM
kembarsiti replied at 17-3-2021 12:30 PM
Tetibe jadi minat dgn akim n stacy.. bagus stacy. Tak ego nk mengaku tak boleh hidup tanpa akim dah  ...


iols pun dl zaman af xminat pun stacy akim ni.. tp bila dorg kawen terminat plk..start parents dorg halang berkawan then stacy convert dan kawen.. kire dorg punye cite lg byk cabaran sbb parents x restu mula2.. tp akim sejenis kuat dan bkn main2.. dan nmpk la akim ni syg stacy pasal tu stacy ikut je kot ckp dia smpi jahit baju xde kocek

Lain-lain Komen

Quote rajamoney 16-3-2021 02:02 PM
gemuk ye misha omar skang

cukup makan la tu
Quote ayukpingu 16-3-2021 02:07 PM
ye ke

Quote ophillea 16-3-2021 02:17 PM
Akim nie kalau dia kemaskan rambut mesti lagi helok
Quote haruslah 16-3-2021 02:20 PM
Akim ni ade rupa
Tp nampak x kemas
Wpun dah pakai cukup kemas dah
Ape ntah yg x kena
Quote user.name 16-3-2021 04:01 PM
Quote user.name 16-3-2021 04:02 PM
Quote user.name 16-3-2021 04:03 PM
Quote user.name 16-3-2021 04:04 PM
Quote user.name 16-3-2021 04:06 PM
Quote Miumiu01 16-3-2021 04:49 PM
Akim kalau dandan mesti lagi handsome
Quote doubleA 16-3-2021 07:05 PM
Kimcy cute bersama
Quote newyork 16-3-2021 07:07 PM
Stacey jaga2 .. hakim byk peminat rupanya.. ahaha tp dia lebih sheshuai dgn mu..
Quote Suchi 16-3-2021 07:14 PM
user.name replied at 16-3-2021 04:02 PM

Akim lagi lawa plak kat sini
Quote INTAN.JEJAI 16-3-2021 07:25 PM
Kepam nye laa si akim ni
Quote dua_chzy 16-3-2021 11:46 PM
user.name replied at 16-3-2021 04:03 PM

Siapa ya nama wartawan lgbt ni? Juan Danza? Dah lupa. Dulu tak perasan. Sekarang baru retis jantan heshe peluk2 seolah sexually harrassed tak selesa diperlakukan sebegitu.
Quote dua_chzy 16-3-2021 11:46 PM
INTAN.JEJAI replied at 16-3-2021 07:25 PM
Kepam nye laa si akim ni

Zaman awal masuk AF 100 kali lagik kepam. Heol memang asalnya kepam.
Quote user.name 17-3-2021 06:13 AM
dua_chzy replied at 16-3-2021 11:46 PM
Siapa ya nama wartawan lgbt ni? Juan Danza? Dah lupa. Dulu tak perasan. Sekarang baru retis jantan ...

ye chuols juan danza


Quote user.name 17-3-2021 06:19 AM
dua_chzy replied at 16-3-2021 11:46 PM
Zaman awal masuk AF 100 kali lagik kepam. Heol memang asalnya kepam.


Quote user.name 17-3-2021 06:20 AM
dua_chzy replied at 16-3-2021 11:46 PM
Zaman awal masuk AF 100 kali lagik kepam. Heol memang asalnya kepam.


Lihat semua komen(33)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top