Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Neelofa Doakan Nabila Dan Emran- Halal Gap Jadi Bualan, PU Riz Tak Marah Ke?

19-3-2021 01:47 PM|Oleh: Saiful| Komen: 249

Neelofa bersyukur apabila Nabila dan Engku Emran selamat bernikah di sebuah majlis tertutup hari ini, Jumaat.

Kata selebriti jelita ini dia tak ada harapan lain selain berharap agar kebahagiaan Nabila dan Emran hingga ke akhir hayat.

"Hari ini amat membahagiakan buat kakak saya, Nabila. Saya gembira melihat Nabila bertemu jodoh dan berharap pasangan ini dikurniakan kebahagiaan sampai bila-bila.

"Doa dan harapan agar Nabila dan Engku Emran saling melengkapi. Semoga Allah SWT merahmati rumah tangga Nabila dan suami hingga nadi syurga," katanya kepada BH Online.


Foto: IG via Berita Harian

Sementara itu gambar-gambar yang tersebar menunjukkan Neelofa mengambil selfie dengan mempelai.

Apa yang menjadi perhatian adalah jarak antara mereka.


Foto: IG via Berita Harian

Amboi, rapat sangat dengan abang ipar sampai ada yang mempersoalkan halal gap antara mereka.

PU Riz tak marah ke? Bercakap tentang PU Riz, tak datang ke majlis Nabila? Tak nampak pun gambarnya di mana-mana? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
0
1
Komen: 249
Komen

Previous : "Yang Penting Adab, Hormat & Disiplin" - Noorkhiriah Sound Siapa?

Next       : Tak Dengar Bila Bercerai, Tahu-Tahu Farawahida Bakal Berkahwin Lagi

Komen Terbaru

Quote gideoncross 27-3-2021 04:07 PM
Joyah_ replied at 24-3-2021 12:20 PM
Pengguna twitter @_rainnordin tweet dah ada prg beli baju untuk wedding jah. Private katanya majli ...

La ni dh khwin pun dorg brdua, iol plak klau tngok PU Riz, iol x boleh lupa psl issue bebird tu lol.

Lain-lain Komen

Quote Tinot7 19-3-2021 01:49 PM
Baju nabila see through ke?
Quote beatgirlX 19-3-2021 01:50 PM
Tinot7 replied at 19-3-2021 01:49 PM
Baju nabila see through ke?

Inn..terperasan di situuu
Quote tumpanglalu74 19-3-2021 01:53 PM
Dia boleh jadi salah sorang saksi nikah ni..  Udah la awak pulak next.  Tapi tadeeeeeeeeeeee.........

Dah 2 hari tak up IG.


Quote fido_dido 19-3-2021 01:57 PM
kemain senyum bahagia nab.
bulan 3 masih berbaki bnyak hari lagi..kot2 jah nak buat 31 march ke? done husnudzon
Quote manusia_hairan 19-3-2021 01:57 PM
Langsung dah tak nampak kelibat pu ni dekat event2 family jah.
Quote zuriey 19-3-2021 02:00 PM
Selekeh nya jah..mesti dlm hati meronta nk pkai vouge2 dah tak boleh

Btw depa kan sejenis suka gesel2 peluk2 time bergambar .konon bonding kuat sgt..
Quote ciksaenara 19-3-2021 02:01 PM
lofa bila lg? trtunggu2 jgk ni date nikah ngn puriz
Quote Sitinenas 19-3-2021 02:08 PM
Majlis lopak dan pu bila pulerrr
Quote Normabaru 19-3-2021 02:15 PM
Edited by Normabaru at 19-3-2021 02:44 PM

Jah patut amik kesempatan ni inform dia xde jodoh.. So borang permohonan dibuka semula.. anyone boleh jadi bodoh dia eh jodoh dia yang seterusnya

Tp dia memilih utk remain silent.. Tiktoktiktok..time is running...  Clock is ticking..


Haaaa.. Gittuh
Quote Prickford 19-3-2021 02:18 PM
Lahai yg menggila aritu konon narcissist, saje je la nak dpt limelight sbb akak Jahlop nak menikah kali ketiga????
Quote sakitperut 19-3-2021 02:21 PM
kita tunggu je jah nikoh
Quote newme11 19-3-2021 02:43 PM
Kak Nab dah 2 kali..
Jah Lopa xder bunyi pun
Quote nadmal19 19-3-2021 02:45 PM
napela kak nab nye rambut gitu..rimas nengok...ngn selendang lilit2 leher... pakai elok2 tak blh ke? kate bos tudung kan... ayooooooooo
Quote miley95 19-3-2021 02:46 PM
So jah bila pulak turn ko...asyik tgk org nikah je
Quote JunkMail 19-3-2021 02:56 PM
Recycle je lah ucapan ucapan ni gamaknya. Dulu pun gitu jua lebih kurang bunyinya. Pastu kau jugak komen boooom yasss bagai kan
Quote Cik_jantung 19-3-2021 02:58 PM
newme11 replied at 19-3-2021 02:43 PM
Kak Nab dah 2 kali..
Jah Lopa xder bunyi pun

nab kedua ke ketiga... tiga kannn
Quote akidhuyuf 19-3-2021 03:00 PM
pu bukan menantu idaman dah, so kehadiran tak diperlukan lagi.  
Quote fifie_olin 19-3-2021 03:00 PM
ok la tu
xde la mcm uqasha siap kiss pipi adik ipar
Quote Joyah_ 19-3-2021 03:01 PM
Yg ditunggu tunggu jah tapi yg lain plak jalan dulu

Lihat semua komen(249)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top