Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Nabila Ada Hak Untuk Bahagia, So Why Not?" - Sharnaaz Ahmad

19-3-2021 03:43 PM| Komen: 80

Segala teka-teki mengenai hubungan Noor Nabila dan Engku Emran akhirnya terjawab apabila pasangan itu sah bergelar suami isteri dalam majlis serba ringkas pagi tadi.



Mengulas mengenai bekas isterinya dengan Engku Emran, pelakon Sharnaaz Ahmad berkata dia sentiasa mendoakan kebahgiaan Nabila. 

Ujarnya, bekas isterinya juga berhak untuk rasa bahagia.


Kredit foto: IG Sharnaaz

“Saya hanya doakan kebahagiaan semua orang. Nabila ada hak untuk bahagia, so why not… Semoga dia bahagia. Kalau mereka gembira, gembiralah saya. Happy anak saya, happy juga saya,” ujarnya.

Terdahulu, Sharnaaz mendirikan rumah tangga dengan Nabila pada Mac 2017 namun disahkan bercerai pada Julai tahun lalu secara hakam.


Kredit foto: IG Sharnaaz

Hasil perkahwinan pasangan itu dikurniakan seorang cahaya mata lelaki, Jebat Jayden kini berusia dua tahun setengah.


Sumber: RotiKaya/mStar

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
0
1
Komen: 80
Komen

Previous : "Kita Muka Buruk, Bakat Letop Tapi Tak Dialu-alukan" - Rita Rudaini

Next       : "Korang Obses Dengan Sharifah Rose" - Izara Aishah

Komen Terbaru

Quote Tudungpink 22-3-2021 01:19 PM
Doa yg terbaik la untuk sanaz ni.. Dia pandai layan anak dia,  rajin sembang ngan anak dia.. Tu bagus la utk jebat... Tp rasanya xperlu la dia tag di jenab tu kat iG,  sebab jenab tu dr sebelum kawin merang ni pun dia x de respond bila di tag.. Dia tengah dlm fasa honeymoon dengan merang sekarang..

Lain-lain Komen

Quote maichequit 19-3-2021 03:47 PM
Takpa la naih, pasni ada jodoh papa Jayden pulak menikah. Amin
Quote GummyBear123 19-3-2021 03:49 PM
Hai nabila... selamat pkai baju pengantin buat kali ke-3  
Quote fuyupoktek 19-3-2021 03:49 PM
Purdah tu kenapa nk duduk tgh2 elok sgt ehhhh
Quote GummyBear123 19-3-2021 03:49 PM
Wowww neelofa, cincin bersusun kat jari tp nikahnye idokk
Quote imanjannah 19-3-2021 03:55 PM
semoga ko pun bahagia shanaz
Quote HoneyManjer 19-3-2021 03:55 PM
Allah...
Bertabah lah...
InsyAllah ada yg terbaik tgh tggu abg mamu
Cek single g...wkwkwwkw
Quote KIM.K 19-3-2021 03:55 PM
Harap kaknab bahagia kalini bertemu suami yang mampu
Andai tak sejalan jugak lain macam kaknab pilih bahan di pasar..nenas lah memerang lah
Quote blopblop 19-3-2021 04:00 PM
Takpa nenas pun boleh dapat lagi baik dari kak nab inshaAllah. Jaga la diri baik2 dan jadi bapak yg hebat di mata jebat. Acenggitu
Quote rajamoney 19-3-2021 04:00 PM
tak patuh sop

Quote Cikediss 19-3-2021 04:00 PM
mcmtulah steady man masing2 dh move on...
masing2 kena cari kebahagiaan masing2 even once upon a time nmpk sharnaaz brsungguh2 mmpertahankan masjid
xpala ang dh berusaha...akan ada yg trbaik utk ang nanti.. cewaaahhh
Quote Atiesha 19-3-2021 04:07 PM
Semoga nanas temui kebahagiaan jua....
Quote nanies 19-3-2021 04:07 PM
sabau je nenas. dulu pun ko kemain kondem si patah. pastu ngan ko ko kena kick... hikhikhik.
Quote CikYaYaYa 19-3-2021 04:08 PM
Mamu patutnya rasa diselamatkan dari famliy toxic nie.. Semoga mamu jumpa pengganti yang lebih baik lg dr kaknab
Quote tinta_merah 19-3-2021 04:08 PM
Gitoh bang nanaz y not katanya..
Quote Normabaru 19-3-2021 04:08 PM
Ini bulan mmg bulan nab nab mendoniaaaaaa


Seorang penyanyi (tp actually kenot nyanyi - tibaiunta)
Seorang lg bekas penyanyi (also tibaiunta)
Yang hat ni setakat bekas PA tibaiunta niqobis..

Habis reporter interview semua pihak.. Kalah limelight retis..Erra ex pengantin lelaki xmo p interview ka? hehheheheh
Quote bungarose 19-3-2021 04:09 PM
Kenin dan mata jahlop tetap berhias dan di lorek2
Bungkus hidung bukan mahenn
Quote MadameOnion 19-3-2021 04:12 PM
Kesian jah..bersawang
Quote fido_dido 19-3-2021 04:13 PM
semoga sanaz pon mendapat jodoh yang terbaik
Quote fido_dido 19-3-2021 04:14 PM
jah patuhi sop jah

Lihat semua komen(80)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top