Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Saya Yang Menggeletis Nak Kahwin Dengan Dia" - Sharifah Sakinah

21-3-2021 12:17 PM|Oleh: LilRose| Komen: 115

Pelakon 'gila-gila' dan 'sempoi', Sharifah Sakinah menegaskan dirinya enggan mengadakan majlis pernikahan secara maya.


Kredit foto: Kosmo!

"Tak mahulah kahwin virtual! Tak seronok, rasa tak meriah. Lepas kahwin mestilah nak pegang-pegang tangan. Kalau virtual nanti, lepas kahwin nak buat apa? Tengok TV?

"Teringin juga nak pakai baju nikah cantik-cantik. Tapi apa pun tengok dulu keadaan sebab kalau keluarga sebelah sana (Sweden) nak datang sini, mereka perlu kuarantin selama 14 hari," jelasnya kepada Kosmo!.

Berkongsi kisah kali pertama bertemu dengan jejaka di sebuah gimnasium yang berjaya menambat hatinya, Sakinah akui dia yang 'menggeletis' dan terus rasa nak berkahwin dengan Michael Hansen.


Kredit foto: IG

"Terus saya kenalkan diri sebagai artis siap tunjuk Instagram sebab takut kehilangan dia," selorohnya.

Katanya, dia tertarik dengan jejaka dari Sweden itu kerana duda dua anak berusia 42 tahun berkenaan memiliki perwatakan 'bapa-bapa'.

"Saya takut nak keluar berjanji temu berdua. Jadi saya bawa sampai 40 orang kenalan (pengurus, jurusolek dan teman terdekat termasuk rakan sekolah rendah) untuk menemani sampai Michael pening kepala sebab ramai sangat. 

"Sedangkan dia datang seorang diri ketika itu. Tapi dia okey sahaja,??? ujar Sakinah sambil ketawa barangkali geli hati tatkala mengenang memori lucu tersebut.


Kredit foto: IG

Ditanya soalan mengapa ingin berkahwin lagi, jawabnya kerana ingin menambah zuriat.

???Saya nak ???baby??? baharu. Tak sabar nak beranak. Memang nak kahwin sebab mahu tambah anak. Teringin nak ada anak nombor dua. Michael pun teringin nak ada anak lagi,??? katanya jujur.

Sakinah kata, dapat tambah seorang lagi anak pun dah cukup. - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
2
0
0
Komen: 115
Komen

Previous : Nampak 'Susah' Di IG, Syura Ditawar RM100,000 Layan Sugar Daddy?

Next       : "Lelaki Sekalian Dah Boleh Stop Komen Lucah" - Elizabeth Tan Dah Kahwin?

Komen Terbaru

Quote lolipopi 3-5-2021 09:24 AM
dudaberhias replied at 21-3-2021 01:17 PM
nasihat dan tips untuk kak kinah lepas dapat kokesen tua...
kalau nak anak mata biru kita kena ra ...

Ini semua poyooooo.. Ngumil kinahh

Lain-lain Komen

Quote kiah_mai_pulak 21-3-2021 12:24 PM
senang2 je ke nk travel oversea sbb urusan nk nikah?
Quote irvene 21-3-2021 12:27 PM
aikk? hari tu bukan ckp, tak boleh jadi ibu yg baik? pastu now nk tambah anak. ko tak kesian plak kt anak tu nanti? ckp ada penyakitlah sbb tu sampai tak boleh nk urus anak.
Quote mice_cheese 21-3-2021 12:29 PM
Kinah kinah.suke bagi statement mengundang cercaan
Quote makneng 21-3-2021 12:36 PM
Malas mak nak cerca dia ni. kelulusan akademik pun sebaris je. Apa yg uolls ekspek dari input yg sheolss berikan?
Quote ReginaGeorge 21-3-2021 12:36 PM
Sorry oot ye.. Anak dia bekas ex yg jaga kan
Quote bulanbulat 21-3-2021 12:42 PM
I ingat dia x da anak. Anak dengan sapa sekarang?

Quote lolipopi 21-3-2021 12:42 PM
Dia nak anak mata biru la tuh wpn sedar diri x boleh jadi mak yg bagus.. Mana boleh tgk member lain tayang anak cun2
Quote AKAZ85 21-3-2021 12:43 PM
Hadap sangat nak bagi limelight kat minah poning ni
Quote mamajawie 21-3-2021 12:45 PM
Xpayah la kinah..Sedangkan anak ko si anais pun ko xreti nak jaga smpai tgal isi dn kulit je budak tu aku tgok..ni ex laki ko jaga makin sihat budak tu..nmpak sgat ko ni jnis mkir diri sndri je..mementang ko diet demi bisnes ko sakinahfitness smpai makan minum ex laki n anak pun terabai..gittuhh
Quote Normabaru 21-3-2021 12:57 PM
Hahahaah... Kan betul kaka cakap...

Mana pergi acik kepam yang hari tu gigih sokong minah gila ting tong ni.. Konon kesian dia ni ada adhd la

Sila meninggal la ye.. Memang si kinah ni xguna pny perempuan.. Mak selfish.Xde kemaluan lgsg.. Gigih sgt nk sapot hr tu konon dia sakit, benda ni punca.. Wakluuu

To kinah.. Jgn janda kali kedua ok. Kaka gelakkan aje nnt mcm si nabirah


Quote Normabaru 21-3-2021 12:58 PM
kiah_mai_pulak: senang2 je ke nk travel oversea sbb urusan nk nikah?


Mesti la senang. Ipor kan ada menteri. Sama mcm si ili najwa preet preet tu
Quote ihtisyam1 21-3-2021 01:01 PM
ko mereput la sorang diri kinah... anak sekarang pun tak terjaga.
Quote ajinomotonosuga 21-3-2021 01:11 PM
Geli la cite najis niii je eeeiii
Quote dudaberhias 21-3-2021 01:17 PM
lolipopi replied at 21-3-2021 12:42 PM
Dia nak anak mata biru la tuh wpn sedar diri x boleh jadi mak yg bagus.. Mana boleh tgk member lain  ...

nasihat dan tips untuk kak kinah lepas dapat kokesen tua...
kalau nak anak mata biru kita kena rajin makan pringles perisa original dengan nasi kerabu...

air pula elok minum yang ice cream soda sebab sains mengatakan mata biru tiada pigmentasi... jadi kalau minum ice cream soda air tu pun jernih takde warna... its all science girl...

ni kajian dari universiti charles xavier school of the gifted... memang universiti ni terkenal sampai masuk surat khabar dan ada dokumentari di netflix...
Quote doubleA 21-3-2021 01:19 PM
Memang sewel dia ni. Saja cakap macam tu bikin kontroversi
Quote chinta89 21-3-2021 01:19 PM
dh hri tu sendiri kataaaaaa  x blh jadi ibu yg baik tetiba nk anak.. ckp la sb nk anak kokosen sb tu gigih tunjuk ig ko retisssss kan sb x mo tlepas mat salleh
Quote sfrnna 21-3-2021 01:24 PM
Tak tally lansung dengan statement dia sebelum2 ni. Baru nak kesian dgn interview dia dgn paknil. Jangan la guna alasan mental health issues untuk keselesaan diri sendiri. First time dapat grab mat salleh ke apa.
Quote user.name 21-3-2021 01:25 PM
eh hadap pulak kau nak pakai baju nikah cantik2 bagai? kat ig dok belanja menayang lurah tetek tonggek bontot segala takde pon gegeh nak pakai baju elok2 ponn?
Quote anakmak 21-3-2021 01:25 PM
To abam saleh
Selamat melayan ketintongnan Minah ni
Moga hidup bertambah merry merry go around

Lihat semua komen(115)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top