Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

3 Kali Tukar Kontraktor, Che Ta Harap Dapat Masuk Rumah Baru Sebelum Raya

22-3-2021 11:52 AM| Komen: 128

Rozita Che Wan berharap impiannya untuk berpindah masuk ke kediaman baharu sebelum Hari Raya Aidilfitri ini akan tercapai.


Kredit foto: IG Che Ta

Menurut Rozita atau lebih mesra disapa Che Ta, 48, sudah dua tahun dia menantikan proses pengubahsuaian yang tertangguh kerana ditipu kontraktor tidak bertanggungjawab.

"Saya juga berharap hasrat untuk berpindah ke kediaman baru akan jadi kenyataan tahun ini... kalau tak ada aral masuk rumah itu sebelum raya nanti.

"Sejak tahun lalu, ketika pandemik melanda, saya bertukar kontraktor melakukan kerja pengubahsuaian sebanyak tiga kali. Ada yang menipu, jadi itulah punca urusan berpindah ke rumah baharu jadi tertangguh.


Kredit foto: IG Che Ta

"InsyaAllah semoga semuanya berjalan lancar dan kami sekeluarga dapatlah beraya di rumah baharu itu nanti," katanya.


Sumber: mStar

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
0
0
Komen: 128
Komen

Previous : Ashira Aziz Terkilan Dituduh Komen 'Mihun Goreng' Di IG Tok Ti

Next       : Risteena Tempelak Netizen Kata Ruhainies Nampak Macam Hamil

Komen Terbaru

Quote jargon 6-7-2021 01:03 AM
mamastoney replied at 4-7-2021 04:46 PM
Kalo ikutkan gaya mewah dia tu dan dia pernah viralkan online seller baru2 ni, rsnya dah lama dia  ...

Coklat daim dah hbiskah tuuu

Lain-lain Komen

Quote helicornia 22-3-2021 11:53 AM
ha sapa yg tanya banglo lalang tinggi ari tu?
harap betul la dia ada beli rumah baru bukan propa
Quote Nenasketum 22-3-2021 11:57 AM
Aritu gebang nak beli rumah di Paris, London. Skali I/tax ketuk pintu teruih terduduk
Quote epuepy 22-3-2021 11:59 AM
Che ta dan boria berpisah tiada. Btw, pas siap ni bole la sambung ootd  boria kt rumah pulek..

Baju raya tahun ni bape pasang nekta?
Quote mieymiey 22-3-2021 12:00 PM
Mana acik gomen? Sila komen
Quote BicaraHatiku 22-3-2021 12:01 PM
Nenasketum replied at 22-3-2021 11:57 AM
Aritu gebang nak beli rumah di Paris, London. Skali I/tax ketuk pintu teruih terduduk

Meols pun prasan sejak kes tu la takde lagi posing2 kat taman  pakai rayban besor dengan boots sambil bawak shopping2 beg. So Kodiangggg
Quote kaseh80 22-3-2021 12:02 PM
Propa much
Quote BicaraHatiku 22-3-2021 12:03 PM
epuepy replied at 22-3-2021 11:59 AM
Che ta dan boria berpisah tiada. Btw, pas siap ni bole la sambung ootd  boria kt rumah pulek..

Ba ...

Kannn..The Adam;s family versi Melayu. Ecah tu dia punya grooming dah jadi cam makluk asing. Sian budak tu
Quote aechae 22-3-2021 12:14 PM
Tp kan slalu raya pn kt hotel kn...
Quote AKAZ85 22-3-2021 12:15 PM
Ecah tu dah jadi mini cikaro dah... Padan muko omak eh.. Kecik2 dulu suka laa tengok dah besar ni cam bimbo lak
Quote matjerk 22-3-2021 12:16 PM
2021 dah..gaya ambik gambo dia sama... pandang ke sisi... nganga mulut...
Quote nurul_akmar 22-3-2021 12:16 PM
nape dia x amek yg dh wellknown? mcm idw ke, lantera ke, atap ke..
Quote cikkuntum 22-3-2021 12:17 PM
awat anak sulung nye 2 berantai emas...ke emaas korea je sekadar acah2...
Quote 3chanceno 22-3-2021 12:37 PM
Tak de kontraktor yg reliable dan terkenal ke bole renovate rumah dia??
Quote adeqbelon 22-3-2021 12:41 PM
Rumah dia area tropicana ke? Sbb iols de tertengok ig sorang founder ni kata dia berjiran dgn che ta and sama2 tgh renovate.
Quote sharlenetexas 22-3-2021 12:41 PM
Rasanya dah bertahun2 banglo lalang tu
Quote ajinomotonosuga 22-3-2021 12:45 PM
Anak jantan ngan pak tiri mcm kawan kawan je..tu yg baguih

Selagi tadak kontrolbesi good lah...bagus jidin jaga pamili bkn mcm nanaz bini soang tak terkawal..arap.bulu jambang je lebih..puihhh
Quote AbukRokok 22-3-2021 12:54 PM
kontraktof xberdaftar /parttime ke yg dia ambik?
klu breach persetujuan saman je
ke xboleh saman sbb kontraktor cap ayam xberdaftar sbb nak murah
Quote rajamoney 22-3-2021 12:56 PM
Nenasketum replied at 22-3-2021 11:57 AM
Aritu gebang nak beli rumah di Paris, London. Skali I/tax ketuk pintu teruih terduduk

biasa la tum

dlm forum ni pun ramai yg menggebang beli rumah tanah kedai hotel gereja ladang kt luar negara

mak bapak belum pejam mata meninggal dah mengira faraid yg bakal ditinggalkan

itulah nama dia

gebang


Quote afie_m 22-3-2021 12:57 PM
Che Ta..mesti gempak rumah dia kan...

Lihat semua komen(128)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top