Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Itu Gaun Ke Cadar? Wanita Buat Orang Ramai Bingung Di Stesen Kereta Api

23-3-2021 09:54 AM Komen: 5
Rakaman menunjukkan seorang wanita memakai pakaian terdedah hingga menimbulkan kekeliruan pengguna aplikasi TikTok kerana menyarungkan 'cadar' atau 'selimut'.

Menerusi klip yang dimuat naik oleh @_meery24, seorang wanita muda dilihat berjalan menaiki tangga dari stesen kerera api bawah tanah di Madrid, Sepanyol.


Kredit foto: TikTok @_meeery24

Dia kelihatan memegang kain berwarna gelap dan kasut tumit tinggi, di mana pergerakannya agak pelik.

Mujur, tiada seorang pun pengguna tren yang tidka menyedari sesuatu yang tidak kena dan hanya berselisih tanpa menoleh kepada wanita itu, seperti dipetik Daily Star.

Namun, pengguna TikTok yang menyaksikan video yang dimuat naik pada 11 Mac benar-benar keliru sehingga menimbulkan tanda tanya apakah yang dipakai wanita berkenaan.

Sejak dikongsikan, video tersebut meraih lebih tiga juta tontonan.

"Adakah itu cadar ?" soal seorang netizen.

"Ia bukan gaun, tapi selimut," seorang lagi membuat tekaan.

Menerusi video yang tular, pakaian tersebut jelas kelihatan pelik dan wanita itu menyarungkannya untuk berjalan sekitar bandar. 


Sumber: mStar

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 5
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote FanTasyCreaTioN 23-3-2021 02:27 PM
Bukan isu semasa...

FC alih ke Kongsi Tular

Lain-lain Komen

Quote rajamoney 23-3-2021 10:11 AM
bangsa etis

baidewei eniwei teringat ada forumer up gambar kt forum tunjuk tilam dia tidak bercadar

mesti pemalas forumer

ittew

Quote Buritan 23-3-2021 10:12 AM
Mat salehdia duli ape.. hang bogel pun hokkay jah.. makcik bawang mesia like a jiran aku yg bz borit hal org..
Quote makneng 23-3-2021 10:31 AM
Tu better daripada dia jalan boleng kulukilir yach!
Quote Artemesiaa 23-3-2021 10:49 AM
Designer dress banyak yang style huru hara macam ni apa yang nak dipelikan.  Hanya selalu mereka yang berpakaian macam ni jarang naik subway tapi naik kereta.
Quote FanTasyCreaTioN 23-3-2021 02:27 PM
Bukan isu semasa...

FC alih ke Kongsi Tular

Lihat semua komen(5)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top