Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Biarkan Ayah Je, Mama Tak Perlu," -Engku Aleesya Tak Izin Erra Fazira Kahwin Lagi

23-3-2021 04:33 PM|Oleh: Saiful| Komen: 164

Bekas suami dah selamat kahwin lain, Erra Fazira bila lagi?

Kata pelakon ini, dia tak menolak tadir untuk bergelar isteri kembali kalau bertemu dengan lelaki yang sesuai.



Erra akan meneruskan hasratnya itu jika dia mendapat persetujuan daripada anaknya, Engku Aleesya.

"Saya okey sahaja kalau anak okey tapi kalau ada jodoh, adalah nanti.


Foto: IG

"Saya pernah usik dia (kalau saya nak kahwin lagi), tapi dia cakap ayah nak kahwin, biarkan ayah kahwin tapi mama tak perlu.

"Saya harap dia cuma bergurau sahajalah cakap begitu," katanya kepada mStar.




Ya, kami pun berharap Aleesya bergurau, nak juga tengok Erra naik pelamin kembali. Tak gitu? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 164
Komen

Previous : Elizabeth Tan Kongsi Video Main Skateboard, Ramai Pula Lelaki Pakat Unfollow

Next       : Hairul Azreen Pecahkan Barang Milik Hanis Zalikha

Komen Terbaru

Quote ninja boy 1-4-2021 08:19 PM
Kesian budak ada mak 2 pak 1, kejap ke sana ke sini, nnt dah kawen mak tinggal sorang2 lagi

Lain-lain Komen

Quote opie5662 23-3-2021 04:36 PM
Nampak sgt anak die boring ngan ayah die asek kawen cerai.... Sian aleesya... Nampak awkward  dok dlm SKJP....serba tak kena...
Quote royaldanish 23-3-2021 04:40 PM
takkan laaaaaaaaaaaaa setiap perbualan elsa dgn ratu kena buka thread tt oiiiiiiiiiiiiiiiiii
Quote Fly_over 23-3-2021 04:44 PM
comel pipi mcm EA tu. senyum sikit je dia naik pipi telo dia.
Quote ellejo 23-3-2021 05:07 PM
habis bersawangla gua sang ratu nanti
Quote pxlbb 23-3-2021 05:13 PM
Aku ni baru reti bertenggek kat porom. Can anyone ulangkaji balik kenapa EF berpisah dgn yuci yach tq Sorry mood mak jemah tertinggal ketapi tp gigih nak get on board jua kekdah
Quote bluebutter 23-3-2021 05:14 PM
Lawanya Erra.
Quote amyza82 23-3-2021 05:14 PM
Ala, tak dapat la adik yg cantik, klu nk harap adik dari couple kepam, harapan tipis nk dapat yg  mcm aleesya
Quote Trumpettt 23-3-2021 05:15 PM
pxlbb replied at 23-3-2021 05:13 PM
Aku ni baru reti bertenggek kat porom. Can anyone ulangkaji balik kenapa EF berpisah dgn yuci yach t ...

Tak xde jodoh sis..citer lama...
Quote razzia 23-3-2021 05:16 PM
sungguh gojes ja kak erra
Quote LadyCarefree 23-3-2021 05:17 PM
Fly_over replied at 23-3-2021 03:44 PM
comel pipi mcm EA tu. senyum sikit je dia naik pipi telo dia.

Macam kak ani eh? Ye la memasing punya taste.
Quote manusia_hairan 23-3-2021 05:18 PM
Semoga ratu bertemu pasangan yg memahami and bahagia till jannah
Quote Fly_over 23-3-2021 05:27 PM
LadyCarefree replied at 23-3-2021 05:17 PM
Macam kak ani eh? Ye la memasing punya taste.

aduh kaka lady. kak ani tu dah saiz telo gred a. EA telo burung puyuh. lainnn..
Quote ReginaGeorge 23-3-2021 05:28 PM
Erra dah tua baik focus jaga anak
Quote TerataiMelur02 23-3-2021 05:30 PM
Erra ni macam ada cucuk2 je.. Hidung ke dagu?
Masih berniaga lagi ke seperti yang dicanang dalam porom sebelum ni? Ke dah ambik pencen?
Quote NurAlia14 23-3-2021 05:32 PM
Bhase kasar nye die nk ckp lantak la ayah nk kawen sejuta kali pn i dont care yg penting mama jgn gitew huhuhu
Quote makiting 23-3-2021 05:33 PM
Semua org berhak utk bahagia dan punya pasangan. Tak terkecuali erra ni.. bkn sbb bersawang ke apa.. tp byk faktor bila kita makin tua dan berkeseorangan. Nak2 yg pernah berkahwin...
Quote Naneyra 23-3-2021 05:34 PM
Muka ef ni macam ada buat ek. Hidung tu lain je. Ke sebab makeup?
Quote Noraniza_Iblis 23-3-2021 05:38 PM
Fly_over replied at 23-3-2021 05:27 PM
aduh kaka lady. kak ani tu dah saiz telo gred a. EA telo burung puyuh. lainnn..

carut sis yach...
Quote Tinot7 23-3-2021 05:41 PM
Muka EA tak ketat sini. Dlm benang wedding EE, ketat nooo

Lihat semua komen(164)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top